XNOVA 2.

Nama alternatif: XNOVA 2.

XNOVA Permainan 2. 0 - percuma strategik ruang permainan pelayar dalam talian. Anda perlu melakukan lebih dan tidak kurang, tidak lebih - dan perkembangan empayar ruang, dengan, pertama, sebelum apa-apa mahupun planet nyata mundur. Tetapi ia hanya pada pandangan pertama. Malah, planet anda adalah gudang sumber dan mempunyai tempat di mana untuk mula menggunakan empayar. XNOVA 2. 0 memainkan perkara pertama yang perlu dilakukan lombong perlombongan. Mereka akan memberi anda peluang untuk menyelamatkan sumber-sumber dan kemudian pastikan untuk meneruskan pembangunan infrastruktur di bumi ini, kerana anda tidak boleh melibatkan diri dalam pengeluaran pelbagai jenis sumber. Peminat permainan video Pertama Mengintip planet anda, segera menyerang dan menawannya dengan mudah. Perlu melibatkan diri dalam pembinaan pelbagai jenis kemudahan dan sifat pelindung, meletakkan dan sentiasa menambah bilangan pesawat ruang mereka. XNOVA 2. 0 perlu memainkan dengan berhati-hati dan jangan lupa bahawa pembangunan industri, Tentera Darat dan Tentera Laut adalah mustahil tanpa teknologi - mereka perlu belajar dan memperbaiki. Sediakan yang XNOVA 2. 0 dalam talian anda tidak boleh digantung di atas apa-apa. Seperti masa berlalu, sumber planet anda akan berkurangan. Dan lambat laun, akan menjadi cabaran di hadapan anda - di mana dan yang paling penting, bagaimana untuk mencari planet baru dan baru untuk menyerap. Jalan cerita XNOVA 2. 0 direka supaya pengguna mendapat pilihan sebelum: bermain permainan XNOVA 2. 0 dan mencari seseorang ditinggalkan atau planet yang tidak didiami atau pergi jalan perang dan merompak. Jalan lalu - sebagai dahagakan darah ia tidak akan kelihatan - yang paling menarik dan menyeronokkan. Tetapi, ingat untuk mematikan cara ini hanya boleh dicapai jika teknologi itu telah mencapai tahap yang dikehendaki dan armada angkasa anda, kedua-dua kuantiti dan dari segi kuasa - bersedia untuk melibatkan diri dalam pertempuran berdarah. Oleh kerana setiap kapal mempunyai pro dan kontra, armada anda, ideal, perlu diwakili oleh pelbagai jenis raksasa ruang antara planet. Tetapi itu bukan semua.

Gameplay XNOVA 2. 0 online direka supaya sahaja, walaupun dengan armada ruang yang paling berkuasa, anda tidak semestinya menang. Anda untuk mencapai matlamat anda, anda perlu untuk berunding, dan bersatu dengan armada pemain lain. Pakatan politik seperti itu membolehkan pertempuran besar, yang akan dihadiri oleh armada gabungan setiap pihak. Dan mereka tidak berjuang untuk planet individu, tetapi untuk sistem-sistem bintang keseluruhan.

Anda tidak boleh berkata apa-apa lebih lanjut mengenai beberapa ciri-ciri yang luar biasa permainan. Pertama, permainan XNOVA 2. 0 pemaju "diselesaikan" enam kaum yang berbeza - adalah Borg, pencari, pasukan penjaga keamanan, Corsairs, warlocks dan Minmatar. Perhatikan bahawa setiap kaum mempunyai armada sendiri, misi dan mempunyai ciri-ciri yang unik. Kedua, anda boleh menerima pelbagai anugerah kedua-dua sivil dan ketenteraan, memberi bonus tambahan. Ketiga, XNOVA 2. 0 Anda tidak akan mencari mana-mana kapal atau bangunan tidak sengaja atau tidak perlu. Dan walaupun pada hakikatnya bahawa permainan mereka satu set besar. Percayalah, anda boleh memindahkan dan juga keempat, dan kelima ... Ia tidak perlu untuk menyenaraikan semua - keperluan untuk melihat semula laman permainan http://xnova-online. com , di mana anda mula-mula wajib menunggu XNOVA 2. 0 pendaftaran, dan lulus untuk mula bermain XNOVA 2. 0 percuma. Main permainan XNOVA 2. 0 adalah sangat menarik, membuat ia!

 

Bermain juga