Xterium

Nama alternatif: Xterium

Permainan Iksterium adalah permainan komputer yang menarik, di mana anda boleh bermain secara percuma melalui pelayar Internet.

Pendaftaran Permainan Xterium disediakan untuk ramai pengguna. Untuk mendaftar dalam permainan, anda mesti nyatakan Xterium

1. Nama pengguna anda.

2. Alamat e-mel anda.

3. menulis kata laluan anda yang unik untuk permainan.

Pada awal permainan ini adalah perlu untuk membuktikan Iksterium sumber pembelian dalam talian untuk planet mereka. Untuk melakukan ini, anda perlu membina lombong logam, kristal dan deuterium. Logam dan lombong kristal ia akan yang baik untuk membentuk masa yang sama, jadi anda perlu untuk menjaga tahap mereka adalah sentiasa yang sama.

Deuterium Synthesizer Anda perlu berada di tahap yang sama seperti lombong lain. Secara alternatif, dalam hal jika wang yang anda mempunyai tidak mencukupi, anda perlu menyimpan ia pada tahap yang lebih rendah daripada 5.

Untuk memulakan permainan anda perlu memainkan Xterium membina sebuah makmal penyelidikan untuk mengkaji penyelidikan asas. Untuk mula anda perlu mengkaji kajian berikut:

1. Perisikan - kajian ini, iaitu pada tahap ketiga permainan. Adalah lebih baik untuk meneroka bidang astrofizik.

2. Teknologi tenaga adalah pada tahap 12. Anda perlu tenaga sentiasa. Tenaga yang anda perlukan di banyak peringkat untuk pelbagai tugas.

3. Enjin jet yang terletak di peringkat 6. Enjin jet anda perlukan untuk membina kapal-kapal dan BT MT jenis. Anda perlu mengisi bahawa sumber akan menjadi lebih mudah untuk membuat kecurian. Lebih keras ia akan menjadi untuk mendapatkan sumber-sumber daripada lombong mereka sendiri.

4. Teknologi komputer adalah pada tahap 10. Adakah anda memerlukan nanites kilang tanpanya anda tidak melakukan banyak.

5. Astrofizik terletak di aras 15. Pada awal permainan, anda perlu untuk mengepam sehingga 15 peringkat. Kemudian anda membangunkan tahap wajar 25.

Main Xterium Anda perlu pertama pada planet. Pada awal permainan, anda akan diberikan planet anda. Planet ini sentiasa untuk anda akan menjadi agenda utama. Anda tidak boleh mengeluarkan planet ini.

Anda perlu sentiasa melengkapkan planet ini. Anda boleh di atasnya, sebagai contoh, membina Technopolis. Kemudian anda perlu membina sebuah kapal untuk menjajah.

Permainan Xterium talian maka anda perlu untuk melibatkan diri dalam penjajahan. Untuk melakukan ini, anda akan perlu mencari planet ini dengan bilangan terbesar planet terletak berhampiran.

Anda boleh mempunyai maksimum empat belas jajahan. Koloni boleh berbeza dengan membuang planet utama.

Satu lagi kelebihan permainan ini adalah planet teleportation. Apabila teleporting planet tertakluk kepada batasan tertentu. Teleportation lulus dengan cepat. Teleportation dari bulan untuk semua pemain adalah mustahil. Juga, anda tidak boleh teleport ke anda atau lain planet dengan mana-mana misi.

Permainan Xterium yang akan merayu kepada peminat ruang dan hiburan yang luar biasa. Manjakan diri anda dengan saat-saat yang tidak dapat dilupakan dengan permainan Xterium itu!

Main bersama-sama dengan rakan-rakan anda, berkongsi dengan emosi anda!

 

Bermain juga