Saya sistem feudal

Nama alternatif: Ya feodal

Permainan dalam talian Saya tuan feudal - sesuatu yang baru dalam dunia MMORPG, menonjol grafik yang hebat dan jalan cerita yang asal. Anda tenggelam dalam dunia legenda kesatria berani, baron berkuasa dan raja-raja yang besar, perisai berkilat dan pertembungan pedang.

Sertai dalam permainan saya dibuat mudah feudal dan cantik. Di atas kiri sudut klik pada butang "Daftar" dan muncul di hadapan anda ... Hadiah diploma sebenar dengan meterai diraja. Anda hanya perlu memasukkan nama anda (ia adalah nama pengguna yang sama dalam permainan), alamat e-mel yang sah (datang permintaan untuk pengesahan), dan mengesahkan kata laluan, watak-watak dari imej (captcha). Saya feudal Pendaftaran dalam talian memerlukan hanya membaca perjanjian pengguna dan bersetuju dengan memeriksa "Saya menerima terma ... . " Semua, tekan oren "Daftar" butang di bahagian bawah dan segera masuk ke dalam permainan.

Sebelum anda membuka landskap zaman pertengahan misteri, dan pembantu rumah cantik Greta membawa anda untuk itik sarapan pagi dengan epal. Menikmati hidangan yang hebat, anda santai memeriksa harta benda mereka.

Permainan bermula!

Ya, jika anda mendaftar di GameXP rangkaian sosial, maka saya menyemak feudal yang anda tidak perlu - anda sudah berada dalam permainan! Masukkan nama pengguna dan kata laluan anda - dan mula bermain permainan dalam talian saya tuan feudal.

Pertama anda perlu melalui usaha latihan pertama. Anda akan berkenalan dengan menu, watak-watak permainan dan jenis unit perjudian dan bangunan, pengurusan dan prinsip-prinsip asas permainan. Saya feudal permainan dalam talian - strategi tentera-ekonomi ini.

Anda memulakan permainan dalam gelaran kehormat Esquire, di bawah didikan anda diberikan satu penyelesaian kecil - sama ada bandar, yang akan berkembang, memperbaiki dan mempertahankan terhadap musuh-musuh.

Dalam permainan, anda akan menjadi lombong, untuk membina, untuk menerima ganjaran (dan juga mengambil dari pemain lain dalam serbuan swashbuckling! ) Makanan, kayu, batu, bijih dan, sudah tentu, emas. Ini adalah jenis utama sumber. Terdapat sumber lain - ruang hidup. Makanan, sebagai contoh, perlu bukan sahaja untuk mengupah unit baru, tetapi juga untuk mengekalkan keupayaan pertempuran tentera anda. Malah tentera terbesar dan paling sukar, dengan kekurangan makanan dan melemahkan akan pecah dalam pertarungan. Beberapa tempat kediaman bukan sahaja menentukan bilangan subjek anda, tetapi juga bangunan lain, dan peringkat perkembangan mereka. Ini menyediakan sumber yang penting kerana anda mungkin telah meneka, rumah-rumah. Sumber-sumber lain dilombong di bangunan khas. Makanan - di ladang, yang melindungi orang berpakaian buruk sekali liar di sombrero darah-merah.

Scarecrow amat berkesan terhadap pencuri petani, tetapi tidak berguna terhadap burung gagak tinggi hati. Tetapi jangan bimbang, pencerobohan gerombolan mengancam Carcano anda tidak diancam ... yet. Unit "gagak" sebagai perlindungan ajaib dari itu akan dilaksanakan dalam versi seterusnya permainan.

Dalam saya menghasilkan bijih besi di kilang papan - kayu, kuari batu - batu. Gold memberi anda cukai daripada petani dan perdagangan. Setiap bangunan mempunyai tahap pembangunan yang boleh dan harus diperbaiki. Semakin tinggi tahap, lebih banyak sumber-sumber yang diekstrak. Barn hanya perlu menyimpan sumber, kerana semua yang tidak sesuai di sana, "hilang" tanpa malu. Windmill produktiviti ladang meningkat. Dalam perbendaharaan disimpan emas dan kumis anda akan menyembunyikan kekayaan mereka dari perompak.

Saya feudal permainan dalam talian mempunyai bercabang sangat, tetapi pembangunan pokok intuitif. Untuk membina berek, anda perlukan, rumah-rumah dan kandang perlu berek. Kebanyakan bangunan anda membina, melakukan pencarian latihan.

Secara kebetulan, pembinaan bangunan-bangunan dan indah terperinci animasi, menunjukkan bahagian dalam bangunan-bangunan kuno dengan ketepatan yang besar dan terperinci, semasa permainan tidak perlahan dan kereta walaupun pada komputer paling lemah.

Jika mahu, anda juga boleh bertanya soalan dalam permainan borak dan juga memilih Master mereka.

City Hall - adalah pusat kawalan di bandar anda, di sini anda membina dan menguruskan domain anda. Peringkat yang lebih tinggi daripada Dewan Perbandaran - lebih emas dan kelajuan pembinaan bangunan-bangunan.

Berdagang dan boleh berkongsi sumber di pasaran.

Di Dataran anda akan mengambil bendera dan membawa tentera terhadap musuh, menyertai pertempuran permainan mod. Berek, Kandang Kuda dan Bengkel akan melayani anda untuk pengambilan unit pertempuran. Membina dinding, anda menghidupkan bandar anda ke dalam istana diperkaya.

Palace - bahagian atas pembangunan pokok. Di sini anda mempunyai unit yang paling berkuasa - bangsawan diperlukan untuk menguasai istana musuh, dan juga pengakap dan mata-mata.

Permainan Tentera saya feudal talian dibahagikan kepada lapan jenis asas. Mercenary - pahlawan asas, tidak sangat kuat, tetapi murah dalam pengambilan dan sangat berguna dalam rompakan musuh. Pemain Lawan - serba boleh dan Askar Lembing Pikeman - baik untuk perlindungan. Archer cepat bergerak dengan cepat menyerang, memerlukan beberapa sumber, tetapi kurang dilindungi. Versi yang dipertingkatkan daripada Archer - Marksman. Trooper adalah baik untuk menyerang, dan Knight - pahlawan yang paling kukuh dan serba boleh, tetapi juga yang paling mahal. Walau bagaimanapun pemurah kehebatan tidak membenarkan dia untuk menjalankan barang rampasan itu. Pada pengepungan istana musuh anda banyak akan membantu ram dan lastik.

Untuk lebih berkesan, lebih menarik untuk bermain permainan dalam talian saya tuan feudal perlu menyewa beberapa orang Menteri. Menteri Perang mempercepatkan melatih tentera anda, Menteri Ekonomi - pengekstrakan Sumber dan menteri perisikan hanya perlu untuk mengesan mata-mata musuh dan laluan rahsia perisikan, mempercepatkan pergerakan tentera.

Sewa menteri, dan juga untuk melawat kedai dan gudang senjata anda boleh dengan mengklik ikon dalam bentuk Premium Crown.

MMORPG saya tuan feudal direka sebagai satu, dan pasukan di masa yang sama boleh bermain beribu-ribu peserta.

The pencarian pertama anda berjalan sahaja, secara beransur-ansur meningkatkan pengalaman mereka dan memberi tajuk baru.

Tetapi latihan yang lengkap dan anda mula bermain Saya benar-benar feudal. Dan kemudian tentu pemenang adalah orang yang mempunyai pasukan yang paling yang kesatuan adalah lebih teratur, yang memiliki strategi yang berjaya.

Dan perjuangan, penerokaan, perdagangan tidak adalah seperti mudah seperti dalam pencarian pendidikan. Mereka mempunyai peraturan mereka sendiri dan kebijaksanaan, mata dan pengiraan. Dan di sini anda akan permainan kalkulator yang sangat istimewa.

Jahitan manuskrip sejarah Bertrand Sanders membuka anda dunia yang menarik dan tragis Zaman Pertengahan, apabila kedalaman Zaman Gelap, daripada huru-hara berdarah dan tidak bertamadun adalah tuan-tuan besar pertama. Beratus-ratus tahun pemecahan dan perang tidak berkesudahan berubah pemerintahan tempoh pendek raja yang kuat dan bijak yang bersatu kuasa dan tipu daya Benua sebahagian besar tanah di bawah pemerintahannya.

Grand Palace dan ia seolah-olah menyokong simbol yang kekal keamanan dan kemakmuran.

Tetapi raja-raja akan mati, dan keturunan mereka tidak begitu bijak. Dan dalam perjuangan kejam untuk kerajaannya mahkota musnah oleh baron tamak dan sekali lagi datang pemecahan feudal abad, apabila kebanyakan petani kecil sangat mempertahankan tanah dan beliau kehidupan petani biasa tidak bernilai.

Pen slip daripada tangan letih, kepala bersandar banyak penulis kronik. Dunia sekali lagi diancam oleh kekacauan Zaman Gelap. Beratus-ratus tuan-tuan feudal berjuang satu sama lain, kerana tidak ada master, boleh bengkokkan mereka wasiat tunggal. Tergesa-gesa dinding bertetulang istana, mengumpul angkatan tentera yang besar tentera upahan dan samseng, rakyat biasa sedang bersiap untuk yang terburuk.

Siapakah yang akan mengangkat panji-panji lebih Elmerhollom, ibu kota purba raja-raja, yang menjadi raja yang baru?

Kekuatan atau licik, atau tentera pahlawan-pahlawan berani diplomasi mahir akan membantu anda bermain dan tuan feudal saya menang hadiah utama - mahkota diraja daripada kalangan puak Elmer.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag