Yitien Tawarikh

Nama alternatif: Yitien

Permainan Yitien Tawarikh adalah permainan fantasi berasaskan pelayar dicipta pada tema animasi Cina. Anda akan bermain permainan Yitien Tawarikh dan dikuasai oleh dua senjata legenda akan mengambil bahagian dalam pencarian, terlibat dalam duels dengan peserta lain untuk mempelajari perihal tersirat penyamaran, dan juga boleh mendapatkan bonus tambahan. Yitien permainan dalam talian selaras MMORPG permainan yang dicipta berdasarkan novel Gu Long. Idea ini adalah bahawa hanya seorang pemain boleh memusnahkan zalim dan mewujudkan perintah dan keamanan di China purba! Mungkin pemain ini adalah anda?

Sebelum memainkan Yitien , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB .

Sertai dalam permainan Yitien akan tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « menandatangani sehingga »; [ _19_]

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Tulis tarikh lahir;

6. pilih « Hantar » dan Yitien Tawarikh [ _1_] pembalakan selesai.

Yitien talian adalah permainan berasaskan pelayar berdasarkan RPG dari R [ _2_] 2 Permainan . Kesan bunyi sempurna dipadankan dan plot, membuat permainan ini sangat menarik, tetapi tindakan itu agak lambat dan naratif panjang, malangnya, boleh mengurangkan keredaan Yitien Tawarikh talian [ _1_].

Sudah tentu, dalam Yitien Tawarikh untuk bermain - ia cukup menarik. Dalam permainan yang menarik Yitien talian anda akan dapat bukan sahaja untuk bertemu dengan banyak pelbagai watak-watak dari lapisan yang berbeza dalam kehidupan, tetapi juga anda akan dapat menemui tanah dan tempat yang kaya dengan budaya Cina. Di samping itu, hampir mana-mana tempat sendiri dalam permainan Yitien membawa tradisi budaya tertentu. Emei Mountain, pulau pic berbunga dan lain-lain tempat-tempat terkenal set biasa peminat Cina, kerana setiap tempat-tempat ini adalah sama ada simbol atau sebuah sekolah seni mempertahankan diri yang digambarkan sebagai tempat yang suci, di mana pernah tinggal tuan Kung Fu. Selain ruang biasa, yang ditandakan pada peta, anda juga akan mendapati struktur yang berasingan seperti kubu, kuil dan petikan-petikan dalam Yitien permainan dalam talian.

Permainan Permainan Yitien berlangsung selama masa yang tertentu, pemain berada di jari kaki mereka dan ia membangkitkan minat. Pelbagai pencarian menghantar anda ke sejumlah besar tempat-tempat di mana anda boleh berunding dengan simbol-simbol yang berbeza untuk mengalahkan lanun, penjahat, atau meminta nasihat daripada pelajar dan sebagainya §

Yitien Tawarikh permainan dalam talian akan menawarkan anda tiga kelas: penari pedang dengan kebolehan serangan yang hebat, pahlawan dengan tahap perlindungan yang tinggi dan kesihatan yang baik dan pengamal perubatan dengan keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan sekutunya. Setiap kelas sepadan dengan sifat-sifat yang berbeza dari segi serangan keselamatan, blok dan mogok.

Penutup setiap usaha Yitien talian memberikan anda ganjaran dalam bentuk mata pengalaman, dan apabila mata pengalaman anda akan mengisi penunjuk di bahagian bawah skrin, maka anda akan disediakan, pemodenan dan peralatan baru. Anda juga akan menerima kenderaan atau dalam masa atau haiwan dalam permainan Yitien , yang akan mengikuti anda di seluruh dunia permainan Yitien talian .

Permainan ini juga arena di mana anda boleh mencabar lawan untuk memenangi kemuliaan dan kehormatan. Pemulihan anda akan datang dengan segera selepas pertempuran, tetapi permainan sekarang Yitien boleh dielakkan jika anda mahu menghabiskan jongkong sedikit. Anda juga boleh bersaing dengan tuan pelbagai mazhab Hong-fu untuk mendapatkan pingat wira. Untuk meningkatkan sifat-sifat watak anda dalam permainan Yitien , anda boleh mencari meridian. Semua anugerah, penghormatan, anugerah dan kemasyhuran akan membeli banyak item yang menarik yang anda boleh membeli di kedai, mereka akan memberikan anda kelebihan tambahan dalam pertempuran Yitien permainan dalam talian.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag