Z-WAR zombi yang datang

Nama alternatif: Zombie Perang, Perang Z, Perang Zombie

Permainan yang baik dalam gaya "seram", dan lebih-lebih lagi dengan zombi, terdapat beberapa. Permainan Z-WAR talian - salah seorang daripada mereka. Jika anda mempunyai keinginan untuk terjun ke dalam atmosfera, di mana orang yang dijangkiti oleh bandar zombie virus bergelut untuk terus hidup, maka anda di sini.

Permainan ini juga menarik kerana anda boleh bermain di kedua-dua penduduk bandar yang masih hidup dan zombi. Z-WAR permainan dalam talian menjunam anda ke dalam dunia mangsa Holocaust - melarikan diri dari virus makmal rahsia yang bertukar orang ke dalam zombi. Hanya beberapa orang boleh menentang virus itu, dan mereka bersatu dalam perang menentang yang dijangkiti. Permainan dalam talian Perang Z pas di Reynvud, England.

Satu-satunya perkara diperhatikan - adalah had umur pada permainan untuk mereka yang mempunyai jiwa yang tidak matang, yang sehingga 18 tahun.

Sebelum anda meneruskan dengan pendaftaran, mari kita mengkaji semula keperluan sistem yang dikemukakan oleh pemaju permainan. Permainan dalam talian Z-WAR tidak mendedahkan beberapa keperluan yang tidak realistik untuk permainan komputer juga sesuai untuk versi pejabat, tetapi kelajuan sambungan internet perlu baik, dan juga Adobe Flash Player dipasang versi terkini. Permainan dalam talian Z-WAR adalah pelayar-iaitu, ia tidak memerlukan pemasangan pada komputer anda perisian dan berjalan di mana-mana pelayar Internet dalam sistem operasi Windows.

Sertai dalam permainan Z-WAR anda mungkin tidak perlu jika anda mempunyai akaun di rangkaian sosial Vkontakte atau Facebook.

Jika anda tidak mahu untuk mengikat permainan dengan rangkaian sosial, pendaftaran Z-WAR dalam talian adalah sangat mudah - anda perlu memasukkan nama watak itu, kata laluan, e-peti mel, tarikh lahir, menunjukkan lantai, memilih puak yang mana anda bermain ( zombi atau orang), masukkan kod dari imej.

Anda akan perlu menerima perjanjian pengguna dan menerima peraturan permainan. Pendaftaran Z-WAR akan siap selepas anda mengaktifkan akaun permainan dengan mengklik pautan yang dihantar ke alamat e-mel yang dinyatakan. Selepas akaun pengaktifan, permainan, terjun ke dalam dunia permainan. Ikut arahan akan berjalan sedikit latihan di dunia yang baru (lagi), tetapi menarik.

Watak anda akan mempunyai ciri-ciri berikut dalam permainan:

• Tentera

• ketangkasan

• Endurance

• Perisikan

• Persepsi

• Charisma

Tambahan kepada ciri-ciri, permainan boleh membangunkan kemahiran seperti:

• Battle

• Perubatan

• Kejuruteraan

• Sosial

• Kemahiran Keuntungan

Jika anda membuat keputusan untuk bermain permainan Z-WAR talian untuk orang, maka anda akan mempunyai matlamat - untuk hidup dan untuk membersihkan wilayah sebanyak dari Undead. Boleh membina tambak-tambak, membaiki dan membuat perkara-perkara yang akan digunakan dalam perjuangan mereka.

Main berhati-hati, kerana, dimakan, menjadi dijangkiti dan pergi ke tepi zombi.

Jika anda bermain permainan online Z-WAR sebagai zombie, maka anda akan bergerak kelaparan dan keinginan untuk makan dan pemedih mata selain ramai orang yang mungkin. Lebih ramai orang yang anda makan, lebih cepat akan membangunkan kemahiran watak anda, serta tahap meningkat itu.

Pada Perang zombi bermain menarik untuk semua orang tanpa terkecuali. Permainan ini mempunyai banyak lokasi yang berbeza - beberapa kawasan permainan - rumah-rumah dengan bilik-bilik, gudang, lot kosong dan jalan-jalan. Semasa pertempuran, boleh menggunakan semua item dalam lokasi sebagai tempat perlindungan, tetapi perlindungan tidak menyapu sapu.

Apabila anda bermain Z-WAR, akan ada banyak peluang untuk mencari barang-barang percuma di lokasi yang berbeza - dari senjata untuk kit pertolongan pertama dan peluru lain.

Permainan ini mempunyai sistem pertempuran yang sangat menarik dengan keputusan tidak menentu, kerana dalam peperangan pada bila-bila boleh campur tangan sama ada sekutu atau musuh anda. Walau bagaimanapun, untuk memenuhi keseimbangan permainan untuk serangan ke atas pemain tahap jauh lebih rendah anda bergantung halus.

Jika anda berada di luar talian, perlu diingat bahawa watak anda boleh melancarkan serangan, dan dia akan mempunyai untuk menangkis musuh dalam mod automatik.

Dalam memainkan Z-WAR juga menarik kerana anda mempunyai peluang, manakala di dalam bangunan, di mana-mana dinding grafiti meninggalkan mereka - mesej kepada pemain lain. Mesej ini akan terletak di dinding selama dua hari.

Juga terdapat radio khas - "Apocalypse FM», di mana boleh menikmati pelbagai lagu-lagu, serta mendengar mesej daripada pemain lain mengenai pertempuran berterusan, lokasi menarik dan tempat-tempat di mana anda boleh mendapat keuntungan trofi dan perkara-perkara percuma.

Dihadapi orang dan zombi tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh. Selepas permainan dalam talian Perang Zombie tidak akan ketinggalan satu minit!

 

Bermain juga