Dimensi Lupa

Nama alternatif: Alam Lupa

Saya menyambut anda dalam dunia ukuran Lupa! Dunia ini, menyembunyikan banyak bahaya! Sebuah dunia penuh dengan pertempuran yang tidak berkesudahan dengan makhluk besar salahnya misteri Tentera Rift!

Permainan Lupa pengukuran dalam talian - penjelmaan semua yang terbaik dari permainan seperti kombats online! Projek ini telah dikeluarkan pada Januari 2008, tetapi dalam masa yang singkat adalah kemasyhuran yang luar biasa dan mendapat berkenaan di kalangan peserta dalam talian. Sertai kami dan anda tidak akan menyesal!

Permainan dalam talian Lupa sihir penuh pengukuran. Di sini sihir dan keluli keseluruhannya adalah berkait rapat! Anda akan mengambil bahagian dalam pertempuran yang luar biasa dengan makhluk besar salahnya untuk pit dan bersaing dalam ketangkasan dengan pemain lain.

Main permainan pengukuran talian Lupa sangat menarik! Dalam dunia ini tiada sempadan dan tiada had, ia bergantung kepada anda. Perjalanan dan meneroka lantai galeri purba, akan berjuang dengan penduduknya berlian perlombongan bawah tanah. Membangunkan watak anda, membuat set anda sendiri yang unik senjata berbilah dan perisai.

Dikumpul oleh sahabat setia dan pergi dalam portal Songsang untuk elixirs jarang berlaku, ramuan dan perkara-perkara yang luar biasa yang anda perlukan dalam ukuran permainan Lupa itu.

Main Lupa ukuran dan lebih menarik kerana di sini pelbagai jenis ciri-ciri kelas, pelbagai jenis pendapatan dan pelbagai ketagihan permainan. Watak anda akan dapat memperbaiki perkara-perkara dan mempelajari kemahiran baru.

Dalam ukuran Lupa talian anda tidak akan bosan dengan sistem yang unik permusuhan. Di samping semua dunia ini ajaib adalah dalam kemas kini berterusan.

Pada awal permainan Lupa pengukuran dalam talian, semua pemain adalah sama. Tetapi membangunkan watak anda, anda memilih yang menjadi dan apa kelas milik.

Kelas Watak dengan sejumlah tujuh. Ini Warriors, Mages, Necromancers, Paderi, pedagang, tukang perintah penjaga-penjaga. Setiap kelas mempunyai kelebihannya:

• Warriors - tukang mahir senjata dan perisai. Ahli-ahli kelas ini adalah kuat, tangkas dan sangat tahan lasak.

• Magee bijak dan bijak, mereka sangat kuat dalam elemen beliau.

• Necromancers - ia ahli-ahli sihir, terpesona dengan dunia di luar kubur, mempunyai pengetahuan kejam sihir gelap.

• Tetapi imam - kelas suci, yang bertujuan untuk menyembuhkan dan sembuh dari luka yang diterima dalam peperangan. Kebanyakan ulama berpengalaman mampu untuk mencipta watak, yang terbunuh dalam peperangan.

• Pedagang fabulously kaya, mereka boleh mendapatkan hampir segala-galanya yang wujud di dunia ini.

• Masalah tukang menempa senjata, kerja di tapak pembinaan dan permata lombong di lombong.

• Seseorang penjaga bagi undang-undang adalah penjaga-penjaga perintah itu. Penjaga-penjaga memantau pematuhan perintah itu dan tidak suka ahli-ahli sihir gelap.

Akan menunjukkan kejantanan dan keberanian mereka dalam pertempuran sengit timbul di bawah panji-panji matahari terbit atau matahari terbenam dalam peperangan Astral kebinasaan.

Tetapi perjuangan yang sukar tidak had! Cara anda di dunia, yang menjadi tempat pertempuran sengit berterusan, membawa kematian. Letakkan untuk kuasa-kuasa yang cuba untuk menghambakan diperintahkan.

Anda perlu tahu sendiri, ego dan menentukan siapa anda: Light? Kegelapan? Neutral? Atau Bandit? Keputusan untuk anda! Mungkin anda - harapan terakhir untuk kemenangan dalam peperangan ini yang kekal!

Bermain permainan dalam talian pengukuran Lupa, anda akan menjadi pakar senjata berbahaya atau pemerintah sejuk kuat arus sihir!

Sertai dalam pengukuran permainan melupakan adalah sangat mudah. Anda akan perlu pergi ke laman web rasmi dan mengisi maklumat asas. Selepas menerima surat itu kepada e-mel anda, dan mengesahkan permohonan itu, anda akan menjadi peserta penuh dalam dimensi lupa! Jangan lepaskan peluang anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag