Outland

Nama alternatif: Outland

Outland talian - menarik permainan peranan-bermain yang berlaku dalam dunia yang ajaib di mana pulau-pulau terapung di langit, di mana terdapat kurungan bawah tanah gelap dan hutan yang indah. Semua lokasi penuh dengan pelbagai bahaya, dan ia menambahkan rempah untuk pengembaraan.

Pendaftaran dalam permainan Outland adalah seperti berikut. Pertama anda melalui pendaftaran Outland di laman web, dan kemudian anda perlu memuat turun klien permainan untuk mendapatkan akses kepada permainan. Dalam Outland, pendaftaran dalam talian tidak begitu rumit dan anda tidak menghabiskan banyak masa cuba untuk mendapatkan akses kepada permainan.

Keperluan sistem untuk permainan dalam talian Outland berikut:

• Pemproses - 500MHz;

• Memori PC Dalaman - 128,

• Jumlah yang diperlukan ruang cakera keras - 35MB;

• Kad video dengan sokongan untuk OpenGL;

• HTTP-sambungan ke Internet pada kelajuan 16KB / s

• Terpasang Jawa 1.

Ia adalah penting untuk tidak lupa bahawa untuk yang bermain di Outland adalah penting untuk mengkonfigurasi Jawa 1. 5. Versi Jawa perlu boleh dimuat turun terus dari laman web permainan. Kebanyakan komputer moden memenuhi keperluan ini dan anda boleh dengan mudah mendapat akses kepada Outland permainan.

Perjalanan ke dunia ajaib Outland, anda akan menghadapi pelbagai raksasa, yang dibahagikan kepada 20 kelas. Sejumlah tersedia untuk membunuh bots lebih seratus. Ini mewujudkan satu peluang yang baik untuk kepelbagaian dan permainan pertempuran yang akan memuaskan hati keinginan yang paling gemar dan pemain berpengalaman yang telah lebih daripada satu projek permainan.

Main permainan dalam talian keperluan Outland membangunkan wataknya. Anda boleh pam dia kemahiran yang berbeza, digabungkan dalam jenis seperti: sihir, pemprosesan, alkimia, kushernoe perniagaan senjata perkara dan aesthetes intelek - perhiasan. Semua kemahiran ini membolehkan anda untuk membuat pelbagai aksesori yang menjadikan kehidupan lebih mudah untuk watak baik anda. Bagi pengeluaran objek permainan dan artifak menggunakan bahan-bahan yang berbeza dalam Outland juga mempunyai kelas-kelas yang berbeza. Bahan-bahan tersebut adalah: kayu, kulit, logam, unsur, komponen, dan permata. Kombinasi pelik bahan, kemahiran digabungkan dan reka bentuk boleh membuat perkara-perkara yang menakjubkan. Terima kasih kepada persatuan lucu bermain di Outland sentiasa menarik dan tidak membosankan.

Main permainan dalam talian Outland menarik mengumpul jenis item. Objek boleh menerima melengkapkan pencarian, membunuh bots, serta mencari ke dalam nooks, di mana beliau mungkin bersembunyi harta. Dengan ketabahan khas yang anda boleh mengumpul set objek dari jenis yang sama (contohnya perkara Ais, kemarahan atau perisai ditetapkan pemanah besar), membawa bersama-sama satu set lengkap, anda akan mendapat bonus tambahan. Secara keseluruhan dalam permainan kini dicipta hampir lima puluh set yang berbeza yang akan membolehkan anda untuk menjadi pahlawan yang menakjubkan dan jarang berlaku.

Permainan dalam talian Outland di mana ruang permainan yang diwakili lima pulau ajaib terapung di langit. Semua penduduk pulau-pulau syurga milik dua kem berperang Perintah dan Chaos, yang juga dibahagikan kepada tiga jenis: pahlawan, pelombong dan pencipta. Mencapai peringkat kelima pembangunan, anda akan perlu membuat keputusan yang cara anda lebih dekat Chaos dan Perintah. Hanya dalam Outland terdapat banyak profesion yang berbeza, supaya para pemain bekerja keras dibiarkan tanpa rezeki.

Permainan Outland talian - ini adalah cara yang baik untuk mempunyai masa yang baik dan berehat dari masalah harian. Dunia ajaib Outland membolehkan anda untuk menyatakan sepenuhnya imaginasi mereka dan membangunkan imaginasi. Ini adalah satu permainan yang menarik dan menyeronokkan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag