Penakluk Eridani

Nama alternatif: Penakluk Eridani

Conquerors Eridani talian - menarik permainan peranan-bermain yang membawa anda ke dunia indah permainan fantasi, di mana tiga kaum yang berbeza datang bersama-sama dalam pertempuran untuk tempat di bawah matahari.

Sertai dalam permainan Penakluk Eridani agak rumit. Anda perlu memasukkan alamat e-mel anda, yang akan digunakan untuk memasukkan permainan, memilih kata laluan dan pilih bangsa watak anda. Pendaftaran memerlukan Conquerors Eridani memilih antara orang padang rumput militan, bunian bangga dan penduduk gunung berhati-hati. Setiap bangsa mempunyai kedua-dua kebaikan dan batasannya. Dalam Conquerors Eridani pendaftaran dalam talian membolehkan anda untuk memilih salah satu daripada lima imej untuk watak anda, bagi setiap rasa dan warna.

Pada awal permainan, anda mendapatkan untuk mengawal sebuah kampung kecil, yang akan menjadi asas bagi pembangunan seterusnya anda sebagai pemain. Lama kelamaan, anda bukan sahaja akan dapat mengubahnya menjadi sebuah bandar yang kuat, tetapi juga mengambil di bawah kawalan habitat yang lain.

Dalam permainan terdapat empat sumber asas: makanan, kayu, batu dan besi. Setiap jam anda mendapat sejumlah sumber, bilangan mereka akan meningkat dengan pertumbuhan dan pembangunan bandar anda. Bandar-bandar yang berlainan kaum mempunyai cara tersendiri pembangunan. Semua bangunan yang anda boleh membina boleh dibahagikan kepada kumpulan-kumpulan berikut: pengeluaran sumber-sumber, bandar-membentuk, tentera, komersil, politik dan penyimpanan.

Setiap bangsa mempunyai set khusus dalam unit. Sekiranya ini berjaya menggabungkan kelebihan dan kelemahan tambahan, anda boleh membuat tentera kebal mampu untuk menangkap semua tanah sekitarnya.

Jika anda mula bermain permainan dalam talian untuk penakluk Eridani perlumbaan Elven, anda boleh mengambil orang-orang Druid, werewolves, pari-pari hutan, penembak tepat, babi, unicorns, Ents bayang-bayang. Dan sebagai peneroka menyediakan dan membina ballista. Kawalan setiap bersifat serius tentera Elven dipilih Elder.

Menentukan Conquerors Eridani bermain untuk orang gunung anda mempunyai sekurang-lokasi anda itu nampaknya askar: golems master tukul praschiki, mencampakkan lembing, penunggang gelap drakonoyaschery, pengesan, dan sudah tentu semua ini keras mesin mekanikal: stenolomami dan Trebuchet. Mewujudkan baru penempatan pelombong advancer dan menguruskan tentera gunung Ketua.

Permainan Conquerors Eridani online, kedua-dua mereka yang suka semangat kebebasan dan perjalanan. Kerana mereka akan dapat untuk mula bermain untuk padang rumput. Antara penduduk padang rumput anda boleh menyewa pahlawan, kopenoschikov, pemanah, crossbowmen, padang rumput berkuda berkuda Khan dan peninjau. Antara teknologi padang rumput lebih suka tarbil dan alat pemukul ram. Tentera padang rumput pemimpin adalah Khan.

Hanya mula bermain permainan dalam talian penakluk Eridani Anda akan melihat bahawa di dunia ini jauh dari semata-mata, membuka kad itu, anda boleh melihat jiran-jiran terdekat dan menghargai mereka untuk bahaya dan peluang untuk mendapat keuntungan daripada mereka sesuatu.

Permainan dalam talian Conquerors Eridani di mana pembangunan watak hadir untuk lebih daripada sedozen kemahiran yang berbeza pendidikan komander, pasukan berkuda, infantri, pemimpin, tentera latihan, senjata pengepungan, segera perisikan tentera bayaran balik, peluang untuk mengelakkan serangan dan komander yang hebat.

Permainan dalam talian Conquerors Eridani boleh didapati dalam pelayar, tetapi juga anda boleh muat turun pelanggan permainan dan memasang pada komputer anda. Jumlah berat pelanggan permainan tidak besar, tetapi ia akan membolehkan anda untuk mengurangkan sedikit penggunaan jalur lebar. Yang paling seronok untuk bermain Penakluk Eridani syarikat besar, kerana anda boleh membuat pakatan permainan anda sendiri, yang dipanggil puak. Puak-puak terkuat jatuh ke dalam Dewan Kemasyhuran permainan pada halaman utama.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag