Zoomumba

Nama alternatif: ZooMamba

Zoomumba

Zoomumba talian - adalah permainan dalam talian pelayar yang khusus untuk mewujudkan peribadi topik universal zoo. Permainan dalam talian ZooMamba menghadapi matlamat pemain ialah untuk membina dan membangunkan zoo yang terbaik! Pengguna akan memilih yang menetap di zoo anda membina dan menarik pengunjung.

Sejak permainan ini adalah Zoomumba talian pelayar, ia tidak memerlukan keperluan sistem yang sangat tinggi. Untuk bermain, parameter berikut akan komputer yang cukup

• Pemproses 1 GHz;

• 512 MB RAM

• Kad video 64 MB.

Nah, sudah tentu, anda perlu mempunyai akses internet dan pelayar.

Untuk memulakan permainan, anda perlu menyemak telah diluluskan dalam permainan Zoomumba itu, iaitu, membuat profil peribadi pemain. Untuk dilaksanakan pendaftaran Zoomumba perlu memilih bahagian atas permainan Pendaftaran tapak Zoomumba dan lakukan yang berikut:

• Masukkan nama anda, yang akan digunakan dalam permainan;

• Masukkan e-mel anda;

• Masukkan kata laluan;

• Baca dan bersetuju dengan syarat-syarat penggunaan permainan.

Register talian Zoomumba berakhir di sini dan anda boleh pergi terus ke permainan.

Pada awal permainan Zoomumba akan membantu pembantu, yang namanya Galya. Ia akan mencadangkan apa yang perlu dilakukan dalam situasi yang berlainan, dan akan memperkenalkan undang-undang asas permainan. Untuk menguasai permainan, sila ikuti arahan itu.

Pada mulanya, setiap pemain diberi modal permulaan, yang diwakili dalam bentuk:

• zveropenni

• zoodollary

Zveropenni - mata wang yang anda boleh mendapatkan dalam permainan, dia dikenakan sejumlah selama 1 jam.

Zoodollary - mata wang yang boleh dibeli dengan wang sebenar dan membuka beberapa ciri-ciri sebelum ini tidak ada. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa sumbangan kepada permainan wang sebenar dapat memudahkan proses pembangunan zoo.

Zoomumba permainan dalam talian yang bertujuan untuk mewujudkan zoo yang terbaik. Dan pemain, sebagai pengarah, akan memilih arah zoo. Semasa permainan, pengguna perlu mengambil berat tentang kepercayaan haiwan kesayangan mereka, melayan pelawat dan memaksimumkan pendapatan anda, yang secara berterusan akan meningkat kerana pengguna meningkatkan zoo.

Main permainan Zoomumba dalam talian, anda perlu sentiasa bertambah baik. Dana yang diterima perlu segera melabur dalam pemodenan dan pembangunan zoo, untuk menjadikannya yang terbaik dan paling unik.

Pertama anda perlu untuk mendapatkan kandang untuk haiwan peliharaan. Anda boleh meletakkan mereka di tempat-tempat yang berbeza dan dalam kombinasi yang berbeza. Sangkar Setelah dipasang - boleh menjalankan terdapat haiwan peliharaan. Perlu sentiasa melihat keadaan haiwan ternakan. Menetap di satu perempuan lau dan wanita, anda boleh membuat pasangan yang boleh melahirkan anak. Atau anda boleh menguruskan hiburan, dimasukkan ke dalam satu sel dua lelaki yang agresif, tetapi dalam kes ini mereka boleh membunuh antara satu sama lain.

Dalam Zoomumba bermain tidak seketika lupa bahawa haiwan memerlukan perhatian, penjagaan dan kasih sayang. Kita tidak harus lupa untuk memberi makan kepada mereka haiwan peliharaan, minuman, besi, melatih dan memantau keadaan kesihatan mereka.

Embellishing aviary, anda boleh meningkatkan ranking zoo, yang juga menambah beberapa zoo yang unik, meningkatkan trafik dan keuntungan, masing-masing.

Semua yang anda perlukan untuk bermain permainan dalam talian Zoomumba boleh dibeli di kedai. Dalam proses pembangunan akan dapat membeli penambahbaikan tambahan yang boleh diletakkan di zoo. Ia berkenaan, sebagai contoh, sebuah taman hiburan. Sememangnya, pembaikan ini menyumbang kepada penarafan kebun binatang ini hasilnya lebih ramai orang akan berjalan di dalam dan membawa keuntungan yang besar.

Meningkatkan pendapatan juga akan membantu zoo yang terletak di hotel. Tambahan pula ia juga boleh dilengkapi dengan pelbagai restoran-restoran yang memberi sumbangan penting kepada pembangunan zoo.

Di antara kandang boleh dipasang pelbagai hiasan dan pengunjung anda mempunyai perjalanan yang selesa dan mudah. Lay trek untuk minda, supaya yang sama boleh dengan mudah mencapai apa-apa kandungan.

Grafik dalam permainan adalah kualiti cantik dan selesa. Juga dalam permainan mempunyai banyak kejutan yang menyenangkan dari pemaju pada majlis-majlis khas. Menghabiskan masa berseronok bersama-sama dengan Zoomumba online!

 

Bermain juga