Call of Naga

Nama alternatif: panggilan naga, permainan naga panggilan, seruan naga dalam talian, memanggil naga permainan dalam talian, bermain panggilan talian naga

Dragons - ini watak-watak dongeng yang menarik perhatian orang ramai untuk masa yang lama. Ianya disebut dalam cerita dongeng, legenda dan filem. Permainan komputer juga tidak terkecuali. Ditawarkan untuk pertimbangan anda pelayar talian permainan Call of Dragon - MMORPG di Rusia.

Jika anda suka genre ini permainan, kemudian pergi ke hadapan, tetapi sebelum kajian pendaftaran keperluan sistem untuk PC:

·                    Sistem Operasi Windows Vista/7/XP/NT/2000

·                    Processor Pentium III 1000 Mhz

·                    RAM 512 Mb

·                    Sambungan Internet 56KB (Modem) atau lebih cepat

·                    Pelayar .

Seperti yang anda mungkin perasan sudah, permainan ini adalah sesuai untuk walaupun versi pejabat komputer. Sertai dalam permainan Panggilan standard Dragon: laman web rasmi akhbar permainan butang untuk membuat akaun, yang akan membuka laman di mana anda akan diminta untuk memasukkan alamat e-mel, kata laluan dan nama dengan mana anda akan tahu di forum. Berikut adalah menerima perjanjian lesen itu, dan anda menekan butang merah besar untuk bermain. Pada ini pendaftaran Panggilan Dragon selesai. Dan anda mendapat untuk halaman dengan ditarik peta dunia Stilland telah menandakan lokasi pelayan permainan. Di sini memilih pelayan permainan, dan pergi ke laman penciptaan watak. Ia akan segera diingatkan bahawa bermain Call talian permainan Naga anda akan untuk umat manusia. Anda perlu memilih antara wira seperti

·                     Warrior

·                     Mage

·                     Assassin

·                     Vampire

Warriors - adalah wira-wira yang mempunyai kemahiran untuk huru-hara dan mempunyai tahap perlindungan yang tinggi. Magee pakar dalam menggunakan serangan sihir pada satu jarak.

Assassin - pantas dan pahlawan berdarah sejuk yang dalam pertempuran dapat melemahkan lawan. Sila tekan boleh menjadi pakar dalam jampi, boleh dirawat dan mempunyai bonus lain.

Memilih jantina watak dan pengkhususan, serta dengan nama yang anda boleh mula bermain Call talian permainan Naga. Panggilan untuk memulakan permainan Dragon dalam talian akan menawarkan anda untuk menerima latihan yang pada akhir tahun yang anda telah menguasai sistem kawalan dalam permainan.

Berjalan di sekitar bandar dan melakukan beberapa pencarian, anda boleh dengan serta-merta Panggil Naga dalam talian untuk mendapatkan satu tahap sahaja. Diperolehi untuk setiap peringkat watak permainan anda mendapat 5 mata, yang anda mengikut budi bicara diagihkan antara ciri-ciri utama watak:

·                     Luck

·                     Kuasa

·                     Perisikan

·                     Endurance

·                     Ketangkasan

Kota di mana anda mendapati diri anda apabila anda berada dalam Call of Naga bermain struktur standard. Di sana anda boleh melawat dewan bandar, kedai-kedai yang menjual senjata, aksesoris, mencari arena pasaran dan boleh membuat lawatan ke struktur standard yang lain.

Permainan Call of Naga talian berbeza daripada permainan yang paling dalam talian kerana ia memberi peluang untuk melatih watak anda tanpa penyertaan peribadi pemain (dalam mod luar talian). Tetapi ini jenis latihan adakah anda menghabiskan titik tindakan, yang diisi semula setiap pagi. Peluang dibuka untuk peminat untuk memperbaiki perkara-perkara dalam permainan. Berikut adalah di mana untuk menjadikan: Anda boleh menguruskan barang-barang, membersihkan mereka, menganalisis, memperbaiki, objek embed dalam Runes dan juga menyemangati mereka.

Perlu diingat bahawa permainan ini mempunyai ambang kematangan: sehingga ke tahap 10 peperangan diharamkan antara pemain dan lebih 10 - anda boleh berjuang dalam arena. Tetapi dalam arena yang anda tidak boleh membelanjakan lebih daripada 20 pergaduhan sehari. Semasa pertempuran di arena watak anda mendapat penarafan dan penghormatan. Semua yang lain boleh pergi untuk membunuh haiwan dan melakukan pencarian yang memberikan NPC. Perjuangan menentang raksasa dalam permainan berlaku tanpa penyertaan watak permainan.

Mendapatkan wang dan pengalaman apabila anda kehabisan tindakan menunjukkan watak anda akan dapat untuk memohon pertukaran buruh.

Main Call of Naga akan merayu kepada peminat dan permainan pasukan, kerana pembentukan pertubuhan dalam permainan yang disediakan oleh pemaju. Menyertai kesatuan, watak anda akan dapat untuk menggunakan bangunan kesatuan, dan juga mengambil bahagian dalam pertempuran antara persatuan.

Call of Dragon pendaftaran dalam talian akan membolehkan anda untuk terjun ke dalam dunia yang ajaib dipenuhi dengan pengembaraan. Di sini semua orang boleh mencari sesuatu yang istimewa.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag