Panggilan Naga 2

Nama alternatif: Panggilan Naga 2

Call Naga 2 adalah permainan komputer percuma dalam talian. Permainan ini dibenarkan harapan dunia permainan. Permainan Call of Dragon II dibangunkan dalam genre fantasi.

Di-Permainan Call of pendaftaran Dragon 2 disediakan untuk mana-mana pengguna. Untuk mendaftar dalam permainan Call Naga 2 anda mesti nyatakan:

1) alamat e-mel anda dan nama anda.

2) kata laluan.

Anda juga boleh mendaftar melalui salah satu rangkaian sosial: Vkontakte, rakan sekelas, facebook dan dunia saya.

Permainan 2 Zov Drakona anda akan melakukan perjalanan expanses permainan, berjuang di setiap sudut dengan raksasa kejam.

Permainan Call of 2 Dragon mempunyai tiga permainan kelas:

1) Pahlawan - adalah kelas yang paling berani dan berani. Pergaduhan terbaik dalam huru-hara.

2) Mage - adalah kelas yang paling bijak yang mempunyai jampi-jampi sihir dan kelebihan yang berbeza yang tidak terdapat dalam kelas lain. Magee adalah terbaik terserlah pada jarak yang jauh.

3) Assassin - adalah kelas kejam yang menunjukkan semua licik dan dia adalah seperti bayang-bayang. Kelas ini memang kuat kerana huru-hara, antara demikian.

Dragon 2 Permainan Call mempunyai beberapa ciri-ciri:

1) Tiga kelas watak dimainkan. Anda boleh mengawal mereka sepenuhnya sesuka hati.

2) Dalam perjalanan mungkin akan menghadapi watak-watak yang tidak dijangka dan benar-benar menakjubkan.

3) Semasa gladiator anda perlu untuk mengalahkan semua untuk menjadi juara yang benar.

4) Anda perlu pergi melalui beratus-ratus pencarian menarik.

5) Di-Permainan Call of the Dragon 2 bos dunia sedang menunggu untuk anda.

6) Anda perlu membina pasukan anda sendiri dan pergi dengan dia pada satu perjalanan yang menarik. Dalam perjalanan anda, anda akan bertemu pelbagai makhluk: kedua-dua rakan-rakan dan musuh-musuh.

7) Anda boleh mendapatkan diri anda hamba. Untuk ini anda perlu razitsya musuhnya semata-mata. Dalam kes yang memenangi anda anda boleh membuat ia hambanya.

Dalam Call of permainan Dragon 2 anda perlu memainkan dengan membangunkan watak anda. Selain pertempuran menanti anda dalam permainan, dan perkara-perkara lain yang perlu dilakukan:

- Watak pembelajaran sistem;

- Sistem bakat latihan

- Perdagangan - bentuk yang berbeza;

- Ladang.

Di-Permainan Call of the Dragon 2 talian anda perlu berjuang bukan sahaja di atas tanah tetapi juga dalam penjara-penjara.

Permainan Call of the Dragon 2 percuma akan membolehkan anda untuk menyertai bukan sahaja dalam pertempuran konvensional, pelbagai pencarian, tetapi masih menyelam ke dalam dunia fantasi, untuk mengambil bahagian dalam duels ini dalam arena, dan juga terlibat dalam pertempuran sengit dengan naga yang dahagakan darah.

Plus, permainan Panggilan daripada 2 Dragon dianggap

1) pelbagai pencarian menakjubkan;

2) pertempuran permainan Automatik;

3) Sistem kraftiga yang maju daripada dalam permainan lain.

4) Pelbagai kelas.

Grafik dalam permainan Panggilan daripada 2 Dragon adalah purata, tetapi ia benar-benar tidak merosakkan permainan. Kelas dalam permainan untuk pam dengan baik supaya anda boleh mengalahkan musuh-musuh yang berbeza-beza kerumitan.

Call of the Dragon 2 - permainan sebenar menarik yang memenangi berjuta-juta pengguna. Sertai bilangan pemain dalam dunia permainan Call of the Dragon 2 dan menikmati mereka bersama-sama dengan acara-acara permainan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag