Bintang Colony

Nama alternatif: Starscolony

Bintang Colony online - luar biasa wakil komputer permainan dalam talian. Projek ini mampu menggabungkan strategi ekonomi, dan usaha RPG klasik. Pemain permainan dalam talian Bintang koloni melambangkan satu peluang yang unik untuk membina koloni ruang anda sendiri, menghasilkan pelbagai sumber dan terlibat dalam pertempuran dengan banyak pesaing.

Sertai dalam tanah jajahan permainan bintang tidak akan membawa anda banyak masa, anda hanya perlu memilih nama skrin, alamat e-mel, yang anda akan menerima satu pengesahan e-mel pendaftaran, memilih kata laluan yang kompleks untuk pemilihan dan menunjukkan jantina anda. Seperti yang kita lihat dalam permainan Bintang jajahan Pendaftaran dalam talian yang dibangunkan dengan cara yang paling mudah dan boleh diakses. Daftar Bintang koloni adalah tiket untuk anda ke dunia masa depan, di mana anda akan membina kerjaya anda sendiri dan menjadi pemilik yang berjaya dari sebuah koloni angkasa. Semasa bermain permainan dalam talian Bintang koloni adalah percuma sama sekali, dan kerana permainan ini adalah benar-benar berasaskan pelayar, anda tidak perlu memuat turun dan memasang pada komputer anda, tidak pelanggan.

Tidak seperti permainan dalam talian lain, permainan dalam talian Bintang koloni mempunyai keupayaan tersendiri - peluang hilang. Ya, di sini adalah watak anda supaya tidak mempunyai keselesaan dan keabadian bahaya berlepas kehidupan ini sedang menunggu untuk anda di setiap - kelaparan, penyakit, melawan, menyerang fauna tempatan - semua ini pada sebarang masa boleh menghalang anda daripada kehidupan, jadi ia membayar untuk menjadi terutama berhati-hati pada mulanya permulaan permainan. Lama kelamaan, kerana anda akan dapat mengumpul wang yang cukup dan menjalankan kajian perlu, adanya pengklonan menjadi watak anda, yang merupakan kunci untuk menyelesaikan masalah kemungkinan mati, tetapi sehingga saat itu nilai utama beliau - hidup bernilai untuk mengekalkan dengan berhati-hati.

Bermula permainan, watak anda masih sangat awal untuk memutuskan apa jua masalah global jenis, kerana akan datang kepada soalan-soalan dan berjaga hidup mereka sendiri di bandar besar. Cari pekerjaan pertama anda, biarkan ia menjadi underpaid dan kurang nilai, tetapi ia akan membawa banyak diperlukan untuk pembelian makanan dan minuman wang. Kebebasan apa-apa tindakan, yang membolehkan pemain untuk menjadi terkenal sebagai pengembara, dan seorang ahli perniagaan mematuhi undang-undang dan dihormati, dan mungkin satu dan yang lain bersama-sama, menarik banyak yang ingin untuk bermain permainan dalam talian tanah jajahan Star, hari ini di seluruh dunia membina kerjaya mereka dalam dunia masa depan terlibat berpuluh-puluh ribu orang.

Lama kelamaan, akan meningkatkan bukan sahaja akaun bank anda dalam permainan maya akan berkembang cita-cita dan matlamat anda. Jika semalam anda menyelesaikan masalah serta-merta mencari makanan dan tempat tinggal, tetapi kini anda menguruskan sebuah tanah jajahan seluruh pemimpin cemerlang aliran tunai yang besar dan menyelesaikan isu-isu global menangkap wilayah baru dan meningkatkan pengaruhnya di dunia permainan. Seperti yang anda lihat, bermain Bintang koloni di hairanlah pada setiap peringkat permainan, kerana apa yang pemain bermain koloni Bintang tidak bosan. Cubalah dan anda membina kerjaya yang hebat dalam dunia masa depan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag