Bookmarks

Permainan Tanki Online dalam talian

Permainan Tanki Online

Tanki Online (Tanki Online ):

Tanki Online satu lagi menarik pengalaman tiga dimensi untuk pemain yang suka untuk menembak. Permainan ini telah dicipta pada versi Tank Battle klasik, yang telah kembali pada tahun 1990-permainan konsol bagus. Mereka memukul semua keindahan dan permainan, tetapi hari ini anda akan dapat bermain dalam versi tiga dimensi arked dalam mod berbilang pemain.
Pada awal permainan, anda perlu mendaftar dan pergi melalui latihan kecil yang akan memberitahu anda bagaimana untuk menjalankan tangki anda, bagaimana untuk membangunkan lawan mereka dan menang. Selepas latihan, anda akan dapat untuk mendapatkan beberapa bonus untuk perkembangan lanjut.
Sebelum permulaan pertempuran untuk membuka senarai aplikasi, yang boleh dilihat di mana-mana peperangan anda menyertai. Watch ini dengan berhati-hati, dan jika anda seorang pemula, tidak memanjat ke dalam pergaduhan yang serius. Anda juga boleh mengatur pertempuran anda sendiri, jika tidak dijumpai senarai yang sesuai. Dalam Tanki talian mempunyai garaj, di mana tindakan utama permainan ini, maka anda boleh membeli jenis baru peralatan, menaik taraf yang sedia ada. Penambahbaikan ini termasuk hampir semua mesin perang, dari ulat ke tong senjata dan peluru kepada mereka. Jangan tukul tentang bonus setiap hari mereka akan membantu anda dalam pembangunan, lebih banyak anugerah dan alat ganti.
Dalam setiap pertempuran keadaan yang berbeza untuk menang, bergantung kepada mod yang anda pilih atau membuat diri anda. Di mana ia adalah perlu untuk memusnahkan semua musuh, tempat untuk menyimpan pangkalan data sendiri dengan bermain sebagai satu pasukan, tetapi di suatu tempat dan menangkap bendera musuh. Pada permainan peta pelbagai sumber, memilih mereka anda boleh meningkatkan tangki anda pada masa yang tertentu, tetapi ingat bahawa musuh-musuh anda juga sedar bonus, jadi berhati-hati.
Mata wang dan juga pelbagai, ia boleh bagaimana untuk membuat dan pembelian. Untuk kristal, yang dijual secara berasingan, anda boleh membeli senjata yang lebih kuat dan mempercepatkan pemodenan unit tempur.
Tangki dalam talian mudah untuk menguruskan hanya beberapa kunci untuk pergerakan dan menembak, terdapat satu ciri anda boleh menghidupkan menara kecil di mana senjata. Kekalahan musuh anda dan mendapatkan pengalaman yang anda akan membuka kunci faedah baru yang memberikan kemasukan ke liga dan mewujudkan puak-puak mereka sendiri.
" "