Bookmarks

Permainan Farm Days dalam talian

Permainan Farm Days

Farm Days (Farm Days):

Permainan Hari Ladang: mengambil alih
Penduduk bandaraya kadang-kadang merasa bahawa hidup di ladang sangat menyenangkan - cuaca selalu hebat, matahari bersinar, udara bersih, makanan segar. Tetapi ini berlaku jika anda seorang pelancong di kampung, apabila anda tidak perlu bekerja dari matahari terbit hingga matahari terbenam, supaya terdapat makanan di atas meja. Untuk memahami sedikit cara ia berfungsi di bumi, permainan Farm Days akan membantu. Semuanya bermula dengan hakikat bahawa anda meninggalkan warisan - ladang terbengkalai. Setelah memasuki hak pemilik, anda segera tiba di tempat itu untuk menilai skop tanah itu. Tetapi apa yang mengecewakan dari apa yang dia lihat - segala sesuatu di sekelilingnya ditutup dengan rumput yang tinggi, dan dua bangunan kesepian - rumah dan kandang anda, menipis dan hilang berat badan. Nampaknya pemilik sebelumnya tidak melakukan apa-apa untuk masa yang lama, dan selama bertahun-tahun, keseronokan lengkap datang. Nah, anda perlu memperlihatkan apa yang anda sedia untuk, dan penduduk bandar juga mampu beraksi dan dapat bekerja. Datang untuk bermain Hari Farm, anda perlu inspirasi dan kesabaran untuk mendengar pada awalnya kepada pembantu yang akan bertemu dengan anda, mengarahkan tindakan anda, dan memberikan tugasan. Nama beliau adalah Masha - seorang gadis yang hidup di kawasan kejiranan. Sebaik sahaja dia menyambut anda, dia segera berpaling kepada perkara utama - kerja. Kami membangunkan ladang kita sendiri
Gadis itu menunjukkan keadaan yang dahsyat rumah anda, dan jika anda ingin hidup di dalamnya, anda perlu membaikinya. Jangan bimbang, mudah untuk melakukan ini - anda hanya perlu klik pada bangunan, dan di sini adalah sebuah rumah kecil putih dengan bumbung merah pintar dan taman kecil di sekeliling. Seterusnya dalam barisan adalah bangsal - bangunan utama, kerana mereka meletakkan tanaman di dalamnya dan memegang alat. Ternyata dia juga memerlukan baik pulih besar. Lakukan yang sama dengannya, dan ajaib lubang di bumbung ditambal, dinding dicat, tingkap pecah digantikan dengan yang baru. Apabila masalah pembaikan diselesaikan, kami meneruskan penanaman tanaman. Perkara pertama yang perlu anda berkembang ialah gandum. Untuk memulakan, tarik air di dalam telaga, dan tuangkan kawasan kecil dengan bijirin. Kita mesti menunggu sehingga pucuk menetas, masak, dan ia akan mungkin untuk mengumpulnya. Tetapi ada cara yang lebih pendek - untuk membayar dua unit monetari, dan gandum akan berkembang lebih cepat. Untuk menyelesaikan setiap tindakan, anda perlu menyerlahkan objek:
• Kami mengumpul air di dalam telaga
• Klik pada plot untuk air
• Apabila tanaman masak, klik lagi untuk menuai.
Di masa akan datang, terus bermain Hari Ladang permainan, kami melakukan perkara yang sama setiap kali tindakan diperlukan. Mula mendapat pendapatan
Senario pembangunan permainan ini menarik, dan untuk memasukkan nama anda di dalamnya, pendaftaran Hari Farm akan membantu anda atau mendaftar melalui laman sosial. Apabila tanaman dituai, ia jatuh ke dalam kandang yang anda telah membaiki, di sebelahnya anda melihat papan notis. Sebaik sahaja tanda semak hijau muncul di sana, maka tugas baru telah tiba. Di iPlayer Farm Days anda boleh ditawarkan perjanjian yang lumayan untuk pembekalan salah satu produk, dan jika anda menerimanya, kerja yang serius bermula. Dari saat ini, anda harus mengingati imej anda, dan cuba untuk tidak membiarkan pelanggan turun. Secara beransur-ansur, Hari Ladang akan membuka banyak peluang menarik untuk anda:
• Pembiakan haiwan dan ayam
• Menanam pelbagai tumbuhan
• Membina perusahaan
• Memproses produk ke dalam barang
• Jual mereka di pasaran dan kedai
Anda akan pergi dari penghuni kota yang telah tiba di tanah kosong untuk seorang petani yang berpengalaman, berkembang dan kaya, yang mempunyai segala sesuatu yang terkawal.