Nama alternatif: 4site, 4sigt

Permainan 4Sight dalam suasana sci-fi. Mainan yang didistribusikan untuk pembelian satu kali.

Tidak diwakili masa depan tidak begitu jauh, walaupun, melihat watak-watak dan tempat tindakan, anda tidak boleh mengatakan. Seperti yang telah disebutkan, pertempuran dalam talian berlaku di antara pemain sebenar, dan oleh itu pemenangnya adalah orang yang lebih baik memompa militannya dan mengetahui banyak tentang taktik.

Pada peserta yang mula bermain di Fouright mesti menyusun skuad empat pahlawan yang berani. Setiap mempunyai ciri khas dan fasih dalam beberapa jenis senjata api dan senjata sejuk:

  • Rocketlanchera
  • Pelancaran gred
  • Sniper Rifles
  • Shotgunders
  • Enam Barrel Gatlings
  • Katans

Pemain mesti membuat pahlawan sendiri, membentuk setiap unsur yang ada. Sememangnya, secara beransur-ansur mereka tersedia untuk menggantikan lebih sempurna atau memperbaiki apa yang ada.

Mengumpul detasmen 4 orang tentera upahan terbaik, anda akan menghadapi detasmen yang sama milik perbadanan yang lain. Supaya kemenangan itu berada di pihak anda, anda bukan sahaja perlu berfikir melalui taktik, tetapi juga dengan betul membentuk tentera kecil anda.

4 iPlayer menganggap bukan sahaja tindakan aktif, tetapi juga kepintaran rahsia. Kadang-kadang adalah lebih baik untuk menutup pertempuran, kadang-kadang lebih bermanfaat untuk kesihatan bertindak di jauh. Ingat bahawa pemenang tidak akan dibiarkan tanpa imbuhan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag