Taktik Zon Terjejas

Nama alternatif: Taktik Zon Terjejas

Permainan Terjejas Taktik Zon adalah komputer pelanggan permainan yang baru. Di sini, anda akan terjun ke dalam dunia pertempuran di mana anda perlu menjadi ahli siasat benar.

Pendaftaran Permainan Terjejas Taktik Zon tersedia hanya kepada pengguna dewasa. Untuk mendaftar dalam permainan, anda perlu nyatakan:

1. Nama pengguna anda.

2. Nama pengguna dan kata laluan anda.

Permainan ini Terjejas Taktik Zon Anda boleh bermain di salah satu daripada mod diberikan, serta menggunakan kemahiran berikut:

  1. Player vs Player. Kaedah yang unik di mana anda melawan terhadap lawan sebenar.
  2. Mod Langkah. Dalam mod ini anda akan dapat untuk menunjukkan kemahiran taktikal mereka.
  3. Unit Kawalan. Ini adalah cara bagaimana, di bawah pimpinan seluruh kumpulan askar anda akan dapat untuk menghadapi apa-apa bilangan lawan.
  4. Menggunakan perlindungan. Penggunaan penutup memberikan anda keupayaan untuk menggunakan semua kemahiran taktikal anda.
  5. Pertempuran perokok. Anda boleh menggunakan semua kemudahan dan facades untuk perlindungan.
  6. Tangkap Bendera. Dalam mod ini, anda mesti menangkap pangkalan musuh seberapa lama yang boleh dan menyimpannya. Untuk pertempuran anda berjaya, pasukan anda perlu beroperasi secara harmoni.

Main Taktik Zon Yang Terlibat Anda akan memilih kelas yang dikehendaki untuk anda:

  1. Askar Komando kelas adalah pengakap yang terbaik dan penembak tepat. Mereka mempunyai gambaran yang sangat baik, dan juga kerana mereka mempunyai tahap yang tinggi stealth. Pejuang berjaya mengekalkan rundingan berasingan, terlibat dalam perisikan untuk mengawal titik tangkap. Mereka mempunyai perisai yang lemah, tetapi pada masa yang sama mereka memohon senapang penembak curi berkuasa, dan juga pelbagai bom tangan.
  2. Stormtroopers adalah kelas serba boleh. Mereka beroperasi dengan jayanya dalam situasi yang berlainan di medan perang. Stormtroopers berjaya menyerang kedudukan melawan musuh, manakala mata kekunci tangkap, atau mempertahankan mengukuhkan keseluruhan pasukan mereka. Mereka ini disifatkan oleh purata. Dalam pertempuran mereka menggunakan senjata automatik biasa, bom tangan dan pelancar bom tangan.
  3. Penggunaan infantri berat senjata yang kuat dan perisai adalah sangat kuat. Kelas ini merupakan satu kuasa utama yang membawa kelas-kelas lain dan keupayaan untuk memecahkan hampir setiap pertahanan. Mereka boleh menyebabkan kerosakan kritikal kepada semua musuh-musuh mereka. Infantri berat adalah kelas yang paling perlahan dalam permainan, yang mempunyai ulasan yang rendah dan unobtrusiveness.
  4. Sokongan Kebakaran adalah sokongan yang terbaik dalam peperangan, tanpa apa-apa serangan menemui kegagalan. Dengan interaksi berterusan sokongan tentera perisikan api sepenuhnya boleh menukar kursus pertempuran. Mereka kekuatan untuk menyerang musuh-musuh dengan jarak yang besar. Peluru berpandu perisai pelindung dan mortar dalam yang sangat lemah, bantuan itu ia adalah sangat diperlukan dari kelas lain. Sokongan api mesti sentiasa menukar lokasi mereka. Kunci kepada kejayaan di dalam kelas ini - adalah pergerakan yang berterusan dan pergerakan di medan perang.

Terjejas Zon Taktik permainan dalam talian tentulah menang hit besar di kalangan pemain di seluruh dunia.

Terjun ke dalam dunia Taktik Zon Terjejas online dan mendapatkan banyak keseronokan!

 

Bermain juga