Aika 2

Nama alternatif: Aika 2

Aika 2 talian - permainan klasik, telah lama menjadi kegemaran genre - MMORPG. Aika Permainan 2 mempunyai kelebihan besar ke atas permainan lain dalam genre, kerana ia menggabungkan semua ciri-ciri terbaik projek-projek lain -, antara muka intuitif yang mudah, keupayaan komunikasi secara langsung dengan peserta lain untuk berjuang dengan lawan secara langsung. Selain semua ini, Ike 2 talian tidak hanya satu permainan, ia adalah satu dunia permainan. Ia mempunyai sejarah sendiri, wira, undang-undang dan peraturan-peraturannya. Main Permainan 2 Aika anda dapat dari mana-mana komputer yang disambungkan ke Internet.

Keperluan Sistem Minimum:

 • OS : XP, Win7
 • Processor : Intel Core 2 Duo
 • Memori: 1 GB
 • Video: 256 MB
 • Ruang cakera keras: 2 GB

2 Dalam Aika anda boleh mula bermain pada sebarang masa. Untuk melakukan ini, anda perlu mendaftar di laman web rasmi permainan, dan terdapat Aika 2 turun pelanggan. Sertai dalam permainan Aika 2 adalah benar-benar bebas dan tidak mengambil banyak masa anda. Daftar Ike 2 berlaku dalam beberapa peringkat:

  1. Masukkan alamat e-mel - Masukkan alamat peti mel semasa. Ia akan digunakan untuk berkomunikasi dengan anda. Jika anda kehilangan akses kepada akaun anda, anda boleh memulihkannya.
  2. Masukkan kod - ia adalah perlu untuk memastikan bahawa tiada siapa lagi yang mampu untuk mendapatkan akses ke akaun anda. Kata laluan boleh mengandungi sebarang aksara, ia mesti 6-32 aksara.
  3. Perjanjian - untuk memulakan permainan, anda mesti membaca dan bersetuju dengan peraturan dan perjanjian pengguna.

Ini melengkapkan pendaftaran anda selesai, dan sekarang anda hampir warganegara penuh dengan permainan dunia 2 Ike.

Selepas memulakan permainan dan login, anda akan perlu membuat keputusan yang sebelah anda ambil, dan yang akan bermain. Pertama sekali anda perlu memilih pelayan. Pilihan Servara, yang akan diwujudkan pada watak anda, ia bergantung kepada lokasi anda. Seterusnya anda memilih negara. Memilih negara menentukan pihak mana yang anda mengambil dalam permainan. Pada pilihan negara bergantung kepada siapa anda melindungi, dan dengan siapa anda melawan. Jumlah lima negara, dan setiap daripada mereka mempunyai ciri-ciri sendiri.

 • Imber - orang pahlawan. Apa yang mereka mahu mereka mendapat hanya dengan kekerasan. Lebih sejarahnya, mereka memberitahu cukup banyak pertempuran berdarah untuk memahami sepenuhnya semua selok-belok ketenteraan dan yang tiada bandingannya.
 • Keront - orang yang mudah dan mesra. Mereka hidup terutamanya melalui perdagangan. Cari jalan keluar dari hampir mana-mana keadaan melalui dialog yang membina. Dalam kes-kes di mana dialog ini membawa kepada mana-mana, mereka tahu siapa yang meminta pertolongan, dan berapa banyak ia akan kos.
 • Therion - orang yang paling mesra. Kekuatan mereka terletak pada perpaduan mereka, bersama-sama mereka sedang membina demokrasi dan keamanan, tetapi masyarakat yang kuat.
 • Akris - negara agak huru-hara. Berbentuk sejarah semangat derhaka mereka dan tidak memberikan mereka untuk menubuhkan sebuah negara yang bersatu dan kuat.
 • Flamma - bangsa pintar dan sangat rumit. Dalam hal ehwal ketenteraan lebih suka taktik sneaky dan diplomasi sentiasa meninggalkan perkataan terakhir.

Hanya kejayaan anda dalam permainan bergantung kepada kelas watak. Ia adalah bernilai mengingati bahawa setiap daripada mereka mempunyai kemahiran tersendiri, ciri-ciri mereka dan berkesan mereka taktik apabila dipilih dengan betul. Permainan Ike 2 termasuk beberapa jenis watak-watak:

 • Shooter - master rawatan dengan maut antara senjata.
 • Pistoler - berani dan tangkas pejuang yang membunuh mana-mana musuh yang datang pada jarak dekat dengannya.
 • Imam - pembantu penyembuh berbakat dan amat diperlukan dalam pertempuran.
 • Ahli sihir - tuan sihir hitam. Sesiapa beliau ejaan berjuang, walaupun musuh yang paling berkuasa.
 • Kesatria Santo - gabungan cemerlang sihir, kemahiran dan kekerasan.
 • Pahlawan - pakar huru-hara yang kuat dan sukar.

Aika Online 2 adalah permainan yang tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh. Ike 2 permainan dalam talian adalah satu dunia yang unik, berwarna-warni, di mana semua orang boleh mencari sesuatu yang menarik untuk diri sendiri.

 

Bermain juga