Aion talian

Nama alternatif: Aion talian

Permainan dalam talian Aion: Menara-lamanya - berbilang permainan dalam talian yang boleh membangunkan kedua-dua di atas tanah dan di udara. Pencipta Aion: Menara-lamanya dalam talian digabungkan Warcraft dan Keturunan 2, dengan itu mewujudkan sebuah dunia yang baru, yang amat indah. Permainan ini berlaku dalam Atreia - dunia yang sekali bersatu, tetapi sebagai hasil daripada pelbagai pergolakan, dibahagikan kepada dua kaum: yang Elyos dan Asmodians, menentang dan Balaur. Sertai dalam Aion permainan: Menara-lamanya adalah sedikit berbeza daripada standard. Pertama anda perlu memuat turun fail tekan pelanggan permainan dan berjalan pada persediaan komputer anda. Pertama anda perlu membaca perjanjian lesen, dan kemudian melengkapkan pendaftaran yang mudah. Aion: Menara cek standard lamanya permintaan data: Alamat e-mel, nama pengguna dan kata laluan. Selepas menekan daftar Aion: Menara-lamanya sedia untuk digunakan. Untuk bermain permainan dalam talian Aion: Menara-lamanya anda perlu memilih watak. Mencipta watak dalam permainan, tanpa mengira kaum, yang diwakili oleh empat buah sekolah (pahlawan, Mages, imam dan pengakap), dan dalam setiap sekolah terdapat dua kelas. Oleh itu, semasa penciptaan watak dalam permainan Aion: Menara-lamanya dalam talian yang menarik. Pembangunan terperinci perkara-perkara kecil yang boleh membuat watak penampilan yang unik di pentas memilih tidak meninggalkan acuh tak acuh walaupun sering datang daripada MMORPG, dan peluang untuk bermain dengan saiz aksara yang anda akan diingati untuk jangka masa yang lama. Pada asalnya di Aion permainan: Menara-lamanya dalam talian anda memilih watak kelas, bergantung kepada arah di mana anda bercadang untuk memajukannya. Ciri-ciri utama pahlawan adalah kekuatan dan daya tahan. Pahlawan dalam pembangunan lagi boleh menjadi gladiator atau penjaga. Mage adalah agak lemah, tetapi pada masa yang sama mempunyai penyerang yang berpotensi besar. Mage boleh menjadi seorang ahli silap mata atau kastor. Imam adalah watak sokongan di medan perang. Mencapai kemuncaknya, imam boleh menjadi penyembuh atau ahli silap mata. Pengakap adalah pembunuh bijak dan cepat dengan serangan yang kuat dan kemahiran pertahanan lemah. Pengakap boleh berkembang di dalam sama ada pembunuh tangan.

Wajib watak kita perlu memilih yang bermain: untuk Elyos cahaya atau Asmodian dalam gelap. Perlumbaan ketiga - Balaur bukan satu permainan. Daripada enam kepakaran dicadangkan (pembuatan senjata dan perisai, alkimia, memasak, tukang jahit dan tukang) watak boleh membangunkan semua enam, tetapi jangan lupa bahawa sebanyak mungkin untuk membangunkan lebih daripada dua profesion tidak mungkin.

Aion: Menara permainan lamanya talian membolehkan watak memperoleh sayap mencapai tahap kedua belas. Ia adalah bernilai mengingati bahawa tidak akan terbang untuk masa yang lama, dan kemahiran ini perlu membangunkan kemahiran khas dan sayap pam. Bermain permainan Aion: Menara-lamanya talian tertanya-tanya sebagai penerbangan menyediakan anda peluang untuk mengumpul pelbagai artifak yang tersembunyi di atas awan, dan boleh digunakan atau dijual, serta memberi peluang untuk menjalankan sayap pertempuran di udara, dan jika perlu untuk melarikan diri dari Balaur yang Wings merupakan bahagian boleh ditukar ganti. Setelah mencapai tahap 25 watak dalam Aion: Menara bermain lamanya menjadi lebih menarik. Dari saat ini pada watak permainan anda dibenarkan untuk mengambil bahagian dalam pertempuran PvP antara orang sebenar di lokasi jurang maut, di mana untuk membunuh aksara yang anda memperolehi Mata jurang maut, yang mana ia akan dibuat pada masa akan datang untuk membeli perkara yang menarik.

Main Aion: Menara-lamanya akan merayu kepada semua peminat MMORPG. Permainan ini menangkap keindahannya, dan selepas pengalaman pertempuran di udara, apabila anda boleh terbang dalam menghadapi musuh di tengah-tengah menjadi panas dan cahaya, dan saya mahu mengulangi feat banyak kali.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag