Air Konflik: Pacific Carriers. Asa Pasifik

Nama alternatif: Air Konflik: Pacific Carriers. Asa Pasifik

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Air Konflik: Pacific Carriers - satu lagi sebahagian daripada komputer dengan elemen-elemen pesawat simulasi penerbangan arked sejak Perang Dunia II. Permainan Air Konflik: Pacific Carriers, yang dikenali di Rusia sebagai Aces di Pasifik membawa kita ke hadapan pertempuran antara tentera AS dan Jepun dalam luas Pasifik. Permainan Aces Lautan Pasifik berasal, seperti yang diharapkan dalam Pearl Bay, yang lebih dikenali sebagai Pearl Harbor, di mana, selepas pesawat serangan Jepun ke salah satu pangkalan tentera laut yang terbesar di Amerika Syarikat, rakyat Amerika telah dipaksa untuk menyertai dalam konflik ketenteraan global. Tentera Amerika santai telah tertangkap basah, tetapi sedikit kerosakan yang serius oklemavshis masih dapat mencari rizab dan untuk memberi respons penerbangan empayar yang mencukupi. Tidak selesa pada hari ini dan memberitahu kita Air Konflik: Pacific Carriers 2012, permainan di mana anda boleh terbang bebas dalam sampel terkenal pesawat bukan sahaja Amerika, tetapi juga Jepun.

Gameplay

Terima kasih arked pengurusan komponen di Udara Konflik: Pacific Carriers 2012 mengambil banyak masa menguasai ia. Asa Pasifik akan menguruskan pembunuh bersayap beliau terbang dengan hanya satu tetikus pergerakan kursor yang akan bertanggungjawab bagi arah penerbangan, dan dua butang akan menggunakan senapang dan bom bertanggungjawab untuk pelupusan sampah. Semasa beberapa misi pemain dalam permainan Air Konflik: Pacific Carriers tidak mempunyai masa untuk memenuhi kuasa-kuasa musuh dalam pertempuran udara atau terbang pada penerbangan peringkat rendah, lapangan terbang udara bom dan kapal-kapal musuh. Sekadar satu permainan Air Konflik: Pacific Carriers menawarkan tiga jenis teknologi udara - cepat dan pejuang ringan, pengebom torpedo Untuk memerangi sasaran permukaan dan pengebom menyelam untuk lapangan terbang udara bom dan pelabuhan. Terdapat contoh yang mudah, di mana pemain akan terakru mengalami misi pencarian untuk beliau dalam kedua akan disediakan untuk pesawat penyamaran luar biasa anda atau beberapa senjata api baru. Permainan Aces Lautan Pasifik dan mempunyai komponen strategik, di mana pemain boleh mengawal skuadron keseluruhan pesawat sekaligus terlebih dahulu oleh setiap daripada mereka untuk senjata dan dalam peperangan untuk beralih dari satu pesawat yang lain. Switch boleh membantu anda, jika dalam kes permusuhan aktif anda habis peluru. Menggantikan kapal terbang, anda akan kembali dalam perniagaan dan komputer pembantu pada masa ini akan mempunyai masa untuk terbang ke lapangan terbang bahagian seterusnya peluru untuk senjata anda di atas kapal.

Rupa dan bermain rangkaian

Lakukan misi untuk menghapuskan musuh ditakluki peralatan di bawah air atau udara dan sasaran pengeboman tanah, akan dicairkan penampilan yang sangat menarik. Pilihan permainan mempunyai senarai pilihan, supaya anda boleh menguruskan atas permintaan untuk diri sendiri hanya pesta untuk mata. Selepas menamatkan semua tugas-tugas kempen pemain tunggal akan berjalan jalan ke rangkaian pertempuran, di mana "kesinambungan jamuan" boleh didapati semua kad dalam mod kempen pemain tunggal beberapa pertempuran.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag