Air Konflik: Rahsia Wars

Nama alternatif: Air Konflik: Rahsia Wars

Processor: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4. 5 GB

Air Konflik: Rahsia Wars - salah satu bahagian yang terkenal permainan arked penerbangan dengan cerun kecil di kawasan penalti. Pada masa ini, penulis membuat keputusan untuk menjalankan permainan kami untuk saat-saat yang tidak diketahui sejarah penerbangan dunia, kebanyakan yang akan mengambil tempat di peringkat Perang Dunia II, dan juga langit Tobruk, Azerbaijan atau Yugoslavia. Permainan Air Konflik: Rahsia Wars dan protagonis mengejutkan, atau lebih heroin. Gadis rapuh sepanjang permainan akan menguruskan pesawat yang paling maut pertengahan abad ke-20. Dan menentang juruterbang berani dengan panggilan Didi akan ace Lyuftvafe paling teruk dan Tentera Udara Soviet. Semua dalam permainan Air Konflik: Rahsia Wars 2011 tujuh kempen permainan yang tidak berkaitan, setiap yang mempunyai beberapa misi. Selepas lulus setiap kempen kita perlu menunggu flashback pelik, apabila permainan akan flip kami semasa Perang Dunia Pertama, dan protagonis yang paling perjalanan ini pada masa lalu akan menjadi bapa kepada protagonis dan secara beransur-ansur kita belajar sejarah kehilangan juruterbang berani, pada masa yang sama menguasai terbang dalam kapal terbang papan lapis. Penerbangan ke rak buku selepas bot laju pejuang semasa Perang Dunia II akan kelihatan sangat berbeza, tetapi mereka membawa sentuhan khas dan menyediakan sambungan ke semasa.

Pemain tunggal kempen

Permainan Air Konflik: Rahsia Wars, bukan kempen pemain tunggal, serta mana-mana simulator tidak adalah penuh dengan pelbagai landskap. Walau bagaimanapun, peninggalan ini, hadir dalam semua permainan genre ini, pemaju Udara Konflik: Rahsia Wars memutuskan menggunakan pelbagai tugas. Setiap satu daripada pesawat di Konflik Air: Rahsia Wars 2011 akan mempunyai satu set standard senjata, yang terdiri daripada mesingan, bom dan peluru berpandu. Setiap daripada mereka mempunyai ciri-ciri sendiri, senapang cenderung untuk terlalu panas, jadi bahawa tembakan terhingga boleh membawa kepada penarikan balik sistem senjata dan penyiapan yang lebih pesat peluru, peluru berpandu adalah sangat tepat, dan untuk belajar daripada bom brasyvat dengan ketepatan perlu banyak terbang di atas sasaran yang berpotensi.

Pengurusan

Tidak seperti kebanyakan bahagian-bahagian sebelum ini siri ini, pihak pengurusan di sini adalah lebih seperti simulator dan menggunakan papan kekunci untuk tetikus, walaupun mungkin, tetapi meninggalkan pemain beberapa kelebihan penting. Walau bagaimanapun, jika anda mahu, anda boleh beralih ke arked permainan mode di mana tidak begitu akut merasakan beban dan pengurusan boleh digunakan untuk hanya satu terbang. Menggunakan simulasi dalam pengurusan akan membuat permainan pada masa-masa yang lebih tajam dan lebih menarik, bagaimanapun, untuk belajar keluk kompleks dan pelarasan kepada ciri-ciri penerbangan perlu menghabiskan lebih banyak masa. Salah satu ciri-ciri permainan adalah skala adrenalin, yang dipenuhi dengan cepat dalam perjalanan gilir berbahaya dan mengejar musuh atau di belakang. Apabila skala akan diisi sebelum akhir masa dalam permainan agak perlahan dan ketepatan akan lebih tinggi.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag