Alien vs Predator

Nama alternatif: Alien vs Predator

Alien vs Predator permainan - ia adalah satu tindakan yang hebat ala filem permainan tindakan di mana tindakan yang berlaku pada orang yang pertama. Ia penembak menyeronokkan, yang boleh didapati sebagai pemain tunggal dan berbilang mod. Terdapat tiga kempen yang menarik ditambah dilupakan bermain bersama-sama. Banyak bergantung kepada pilihan ini atau watak itu. Plot permainan sedikit berdasarkan filem terkenal "Alien" dan "Predator." Pemaju projek - syarikat Pemberontakan Perkembangan, dan penerbit yang pertama - Sierra Entertainment. Mereka yang akan bermain Alien vs Predator, akan mengambil bahagian dalam perang legenda antara dua watak saintifik dan popular yang diketahui. Anda detik-detik yang tidak dapat dilupakan memburu di dalam hutan. Selain itu, anda boleh menang dikelilingi oleh paya tanah jajahan. Jangan menafikan diri anda keseronokan! Satu hanya untuk memuat turun Alien permainan vs Predator, pilih watak dan pengembaraan yang dikehendaki tidak membuat anda menunggu!

Apa sebenarnya adalah permainan Aliens vs Predator? Berikut adalah beberapa ciri-ciri penting yang memberi kesan permainan:

- Gunakan enjin permainan anda sendiri;

- Peta lampu dinamik yang sering Pemain berguna;

- Excellent, dan yang paling penting yang berkaitan, bunyi, mewujudkan suasana kebimbangan;

- Kualiti tinggi video Alien vs Predator permainan dengan kesan khas terang;

- Keupayaan untuk menyimpan pada bila-bila.

Jadi, sebaik sahaja anda telah memutuskan untuk mencuba apa itu untuk terus hidup dalam dunia yang berbahaya, mengambil tangan Alien vs Predator senjata, keberanian dan saham di hadapan. Anda boleh bermain untuk satu daripada ciri yang berikut, yang dengan sendirinya dicerminkan dalam gaya permainan dan acara-acara di sekitar. Nah, berkenalan: Man (Swasta), Urusan Colonial Marin. Untuk jalan lelaki bermula dari stesen, di mana dia terlupa beliau, apabila orang yang tidak dikenali menyerang. Semua kehidupan manusia - ia adalah satu bangsa yang tidak berkesudahan dan perjuangan untuk hidup. Dia akan keluar dari stesen dan melarikan diri dari makhluk sekitarnya. Dia - adalah objek yang sentiasa diburu, jadi kami tidak boleh berehat selama satu minit. Aksara yang berikut - Alien, di mana tugas utama adalah untuk melindungi sarang dari Marin, dan kemudian cuba mendapatkan ke stesen Marin. Dalam kes ini, pemain menganggap peranan Alien biasa. Dan watak lain - Predator. Beliau mengetuai memburu bagi Marin untuk kembali kapal dicuri mereka. Tetapi dia sering jatuh mangsa kepada orang yang tidak dikenali, jadi perlu berjuang dengan mereka. Ia berlaku bahawa Aliens, Predator berbau dan pergi di laluan beliau. Perlu mencari perlindungan dan akhirnya cuba untuk membuat untuk kekuatan yang hilang tidak menjadi mangsa akhirnya. Setiap satu daripada watak-watak ini cara mereka sendiri berurusan dengan musuh dan senjata khas, yang membantu untuk terus hidup dalam pertempuran yang tidak berkesudahan. Anda boleh lulus sebuah syarikat tunggal untuk salah seorang daripada mereka, dan kemudian mengambil mod multiplayer. Ia akan menjadi hebat! Anda akan melihat, anda tidak boleh lusuh diri saya jauh dari permainan! Nasib baik!

 

Bermain juga