Allods talian

Nama alternatif: Allods talian

Allods talian - ini adalah benar-benar bernilai bermain pemaju Rusia pertama terkenal dunia. Malangnya, permainan MMORPG Rusia bukan pengguna kegembiraan banyak, tetapi permainan dalam talian Rage - ini adalah jelas satu pengecualian kepada peraturan. Melalui ujian yang meluas untuk menghapuskan semua jenis keburukan, pemaju telah melakukan tugas yang besar, yang telah membuahkan hasil - permainan Allods talian telah menimbulkan kekecohan di sekeliling anda!

Sertai dalam permainan Rage berjalan pada skim standard untuk jenis ini permainan. Untuk mula anda perlu memuat turun pelanggan, atau ada peluang untuk membelinya, dan sekaligus lengkap dengan rizab tertentu "mata wang tempatan". Pendaftaran Allods talian juga termasuk penciptaan profil mereka di laman. Jadi selepas pendaftaran Rage selesai, anda boleh terus ke permainan.

Seterusnya, anda mesti menentukan watak yang pertama akan membuat agak sukar itu. Di sini anda perlu memilih yang kelas, bangsa, dan pihak kepada konflik akan merawat bawahan anda. Bermain permainan dalam talian Rage mungkin bagi kedua-dua puak - Empayar dan Liga. Sememangnya semua ciri-ciri keunikan tersendiri dan, dengan itu, setiap watak mempunyai ganjaran sendiri. Juga pada awal permainan, anda perlu memilih kemunculan wira, apa yang perlu diambil serius, kerana permainan akan menukar rupa mustahil. Permainan ini mempunyai enam parameter pemilihan watak. Dan jika anda bermain untuk bangsa-bangsa lain, dan perlu memberi nama haiwan kesayangan anda.

Lanjut mungkin untuk berlumba dan kelas. Allods Online adalah permainan di mana dalam Empire, kaum berikut: Orcs, Hadagantsi dan pemberontak. Bermain untuk Liga, anda boleh memilih: Elves gibberlingom, Kaniytsev. Sememangnya, memilih watak, anda perlu memahami bahawa setiap daripada mereka mempunyai kelebihan dan kekurangan. Oleh keperluan untuk memilih watak yang paling sesuai dengan gaya bermain anda.

Main permainan Allods Online, anda boleh bagi kelas yang berikut: Wizard, Pengakap, Warrior, Mystic, Templar, Imam, Pagan dan ahli nujum.

Pretty baik membantu bermain Rage derma kedai, yang juga dikenali sebagai kedai curiosities. Ia adalah mungkin untuk membeli semua bahawa keinginan jiwa, dari pelbagai ramuan dan kemahiran, dan berakhir dengan pelbagai aksesori untuk kenderaan astral anda. Anda juga boleh membeli pelbagai jenis bantuan dalam kraf atau gaya unik wataknya.

Satu ciri yang menarik permainan ini adalah untuk mempunyai majlis perkahwinan. Jika anda mahu watak anda untuk menjadi lebih dekat dan lebih mesra dengan watak teman lelaki atau teman wanita anda, anda boleh berbual dalam permainan untuk membuat kesimpulan kesatuan suci ini.

Permainan banyak perkara yang berbeza yang anda boleh mendapatkan untuk melaksanakan tugas-tugas perusuh dipilih dan banyak lagi di mana. Jika tiada perkara yang perlu, anda boleh menggunakan lelongan, di mana terdapat hampir segala-galanya.

Adakah agak sukar dalam permainan ini meratakan. Jika tahap awal, ia masih lumayan, kanan - hanya pembunuh! Oleh itu, tanpa bantuan kedai Donata tidak.

Meningkatkan kemungkinan menggunakan wira boleh menyembah tuhan-tuhan yang berlainan. Untuk melakukan ini, anda perlu membeli barang-barang khas dari kedai Donato dan bahan mur, yang mana anda akan dikenakan bayaran mata wang permainan. Tetapi hasilnya adalah berbaloi! Keuntungan, seperti kerosakan sebanyak 50% adalah agak menarik.

Dalam permainan terdapat tujuh profesion. Mereka boleh secara kasar dibahagikan kepada mereka yang adalah barangan perkilangan, dan sumber-sumber yang dikumpulkan.

Satu aspek penting dalam permainan ini adalah reputasi anda. Anda boleh mengambilnya mengganggu raksasa atau menyelesaikan pelbagai pencarian. Anda ingin mempunyai reputasi yang besar di dalam ini atau puak itu, kerana ia memberi kesan kepada saiz bonus yang anda akan terima daripadanya.

Satu ciri permainan turut didedahkan tema "Rusia", yang tidak buruk dihidupkan kembali. Tidak cukup biasa untuk melihat Orc bersiar-siar melalui jalan-jalan di 50-an, tetapi bersetuju bahawa setiap perlawanan harus "kemuncak" dan dalam permainan ini adalah tersendiri. Allods permainan dalam talian adalah benar-benar percuma, tetapi untuk mempercepatkan proses pembangunan watak dan "yakin berdiri di atas kaki mereka" di kedai yang ada Donato. Sememangnya, untuk semua yang membuat hidup lebih mudah untuk dibayar, dan tidak terkecuali adalah kedai Donato.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag