Anno 2070

Nama alternatif: Anno 2070, Anno 2070

Anno 2070 permainan - permainan datang dari masa depan. Projek ini tidak pernah bergantung kepada berpuas hati dengan kejayaan itu. Pemaju permainan ini sentiasa memperbaiki keturunan mereka, mewujudkan lebih banyak tambahan baru, termasuk pepijat, misi baru, pekerjaan baru, senjata yang lebih baik, keupayaan untuk membina bangunan baru dan banyak lagi. Permainan itu sendiri adalah sangat menarik strategi dibuat berkualiti dan cantik - grafik adalah benar-benar menakjubkan. Sebuah kisah yang menyeronokkan dan permainan yang tidak kompeten lagi dikutip di monitor pemain dari seluruh pelusuk dunia.

Anno Permainan 2070 akan dipindahkan kepada anda di masa depan - iaitu, dalam 2070. Paras laut global telah meningkat dengan ketara dan memusnahkan banyak bandar-bandar besar dan bandar-bandar di seluruh dunia. Perubahan iklim di planet ini, dan kini kebanyakan tanah masih berada di atas permukaan air hanya menjadi tidak boleh didiami. Ramai pengkritik permainan terpaksa mengakui strategi yang paling berjaya bagi projek itu, hari ini yang sedia ada. Sebaliknya, Anno 2070 menawarkan peserta diangkut ke dalam dunia baru, di mana setiap langkah yang anda harapkan pengembaraan.

Supaya anda boleh bermain di Anno 2070 berjaya, anda perlu belajar bagaimana untuk dengan mudah mendapatkan semua sumber yang diperlukan, anda perlu mengasah kemahiran anda dalam rundingan dan mempelajari asas-asas perdagangan. Perlu diingat bahawa permainan ini melaksanakan strategi ekonomi yang paling serba boleh dan komprehensif, sebelum dihadapi. Dan supaya anda boleh menggambarkan apa projek ini, anda boleh mencari Anno 2070 video treler.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu untuk pra-membeli kunci akses dan memuat turun permainan. Oleh kerana projek ini adalah interaktif, maka di hadapan menanti anda proses pendaftaran sudah tradisional. Bermain hari ini Anno 2070 tidak boleh bebas - Permainan dalam kos minimum - $ 220. Tetapi saya percaya, projek ini menyungguhkan kosnya. Sebaik sahaja anda mendapatkan kunci akses, anda boleh Anno 2070 Muat turun dan pasang pada komputer anda, sebagai tambahan kepada semua pendatang yang ada versi demo percuma permainan.

Hakikat bahawa permainan sekarang tidak diterjemahkan ke dalam Bahasa Rusia, seseorang itu perlu tidak mengelirukan anda - pengurusan ini agak mudah dan anda boleh mendapatkan ia di peringkat intuitif.

Sebaik sahaja anda mampu untuk memuat turun Anno 2070, anda akan berurusan dengan pembangunan masyarakat akan datang. Anda akan dapat untuk menjajah pulau-pulau baru dan megacities mengecewakan sendiri. Anda akan dapat membina kilang-kilang baru dan unik, seperti robotostroitelnye, perlombongan berlian dan penapisan.

Di Anno 2070 adalah melaksanakan sistem kawalan benar-benar unik dan mekanik permainan. Dan, sudah tentu, di hadapan anda mengharapkan banyak tugas-tugas yang baru dan pencarian. Sekarang, para peserta projek akan dapat membina bandar-bandar mereka karya-karya seni bina seperti yang telah yang belum dilihat dalam mana-mana permainan.

 

Bermain juga