APB Reloaded talian

Nama alternatif: APB Reloaded talian

APB Reloaded talian - permainan berbilang ketagihan baru, memberitahu mengenai kumpulan-kumpulan pembangkang dan polis. Permainan tindakan berlaku pada zaman kita, dan pengguna diberi peluang secara peribadi mengambil bahagian dalam pemasangan dan menjejaskan hasil mereka.

Originally pada permainan nlayn APB Reloaded dibangunkan oleh alam Realtime, tetapi selepas pengambilalihan pemain Pertama, ia telah dipertingkatkan dengan ketara dan dibawa ke peringkat seterusnya. Dalam pembangunan permainan yang disertai David Jones, yang merupakan pemaju permainan GTA yang terkenal.

APB Reloaded permainan dalam talian mempunyai keperluan sistem minimum yang berikut:

- Sistem operasi: Windows XP;

- CPU: Core 2 Duo 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB

- Video: 256 MB Radeon X1800;

- DirectX 9. 0-an;

- Ruang Percuma pada cakera keras: 5 GB

- Internet sambungan kelajuan: 512 kbit / s.

Dalam amalan, ini parameter untuk permainan mudah mungkin tidak cukup. APB Reloaded permainan dalam talian yang mempunyai syarat-syarat berikut disyorkan:

- Sistem operasi: Windows Vista / Windows 7;

- CPU: 2. 4 GHz Intel Teras 2 Quad atau setaraf;

- RAM: 4GB;

- Kad video: GeForce 8800 GT 512 MB atau setaraf;

- Sambungan internet jalur lebar.

Jika parameter memenuhi keperluan permainan komputer maka boleh dibuat p egistratsiya Permainan APB Reloaded . APB Reloaded pendaftaran dalam talian mengambil masa yang sangat sedikit dan dibuat sebagai selesa. Untuk permainan dalam talian ini, anda perlu memilih "Muat turun", maka ia downloads fail "Zapuskatre." Apabila fail dipasang di dalam komputer, hanya menjalankannya dan ikut arahan. Pada p ini egistratsiya APB Reloaded hujung dan boleh terus ke permainan.

DAN gras APB Reloaded talian membolehkan pengguna untuk bermain untuk salah satu daripada dua puak: PENJENAYAH atau penguatkuasa .

PENJENAYAH - puak ini penyamun, mereka yang memulakan jenayah di San Paro. Bandits - ini adalah lelaki yang aman di baik, tidak hidup, dan mereka pula sentiasa menganjurkan pelbagai gangguan daripada menyebabkan polis tindak balas yang kuat. Berdiri di sisi penyamun, pengguna perlu melakukan dua tugas utama kumpulan-kumpulan jenayah di bandar ini. Pekerjaan pertama tidak akan sangat bertanggungjawab, pada dasarnya semua akan dikurangkan kepada carjacking dan kemudiannya dihantar ke tempat yang betul, lukisan grafiti, kecurian ubat-ubatan, dan sebagainya. Kerana semua tugas-tugas ini, pihak berkuasa pemain akan naik, dan ia akan diberi pekerjaan yang lebih kompleks, bertanggungjawab dan berbahaya. Sememangnya, di sana akan tumbuh dan memberi ganjaran untuk kerja-kerja yang dilakukan. Dan grata dalam permainan dalam talian APB Reloaded penyamun juga menarik kerana kepelbagaian dan keaslian pekerjaan diperolehi. Sebagai contoh, jika pada awal misi itu meletakkan kerja hanya mencuri dan mengambil kereta ke tempat yang betul, kerja boleh kemudian ditambah dengan ketara, bergantung kepada keadaan di mana terdapat seorang pemain. Dan sudah tentu, keadaan ini akan perlu untuk mengetahui apa yang tidak selalunya mudah, tetapi sentiasa menarik.

Penguatkuasa. Dan grata dalam permainan dalam talian APB Reloaded polis - ia bermakna untuk melindungi dan mempertahankan bandar daripada penjenayah. Tugas tangkapan polis penjenayah termasuk, yang tidak begitu mudah. Tidak semua orang pergi dengan berkesan menangkap penjenayah. Bermain untuk polis, pemain akan menerima tugas dari ejen Prentiss Harimau dan Praetorians. Kerja-kerja polis adalah sangat mudah dan tidak berbahaya. Sebagai contoh, tugas untuk menyampaikan emas atau sejumlah besar wang dari titik A ke titik B adalah sukar dan berbahaya. Walaupun kereta perisai dan lain-lain langkah-langkah keselamatan yang dipertingkatkan, ia adalah mungkin bahawa muatan yang bernilai akan dipintas. Sudah tentu penyamun sudah tahu mengenai laluan dan akan bersedia untuk menyerang pada bila-bila. Anda boleh, sudah tentu, tidak menoleh lagi tergesa-gesa terus ke tempat yang dikehendaki, dan naedyatsya bahawa penyamun tidak mempunyai masa untuk bertindak balas dengan betul, tetapi anda boleh datang dengan jalan yang berbeza, maka penyerang akan memburu dia turun lebih sukar.

Grafik dalam permainan ini peringkat tertinggi, dengan tepat bagaimana dan matang sistem pengurusan.

Yang dalam bermain APB Reloaded membuat keputusan pengguna. Satu-satunya perkara yang kita tahu apa yang memainkan APB Reloaded akan menjadi menarik tidak kira yang anda bermain.

 

Bermain juga