Apocalypse 2056

Nama alternatif: Apocalypse 2056

Apocalypse 2056 talian - free permainan Strategi berasaskan giliran yang. 2056, Bumi menggenggam kiamat malapetaka bagi bencana, rakyat binasa, haba yang kuat tidak ganti sesiapa yang tidak. Antartika - tempat di mana penduduk yang tinggal di bumi ini sekurang-kurangnya ia boleh hidup tanpa mempunyai hampir apa-apa untuk hidup. Seseorang menimbulkan mengamuk menembak, dan yang aman terlibat dalam sumber perlombongan.

Dan anda? Saya mahu mengalami dunia selepas satu malapetaka global?

Apocalypse 2056 permainan untuk permainan dalam talian tanpa masalah menawarkan keperluan sistem itu:

• tetapan PC purata;

• intrenet sambungan rangkaian.

Sekiranya anda sudah tidak tertanggung dan saya mahu bermain dalam Apocalypse 2056 keperluan untuk membuang perasmian permainan. Apocalypse Pendaftaran 2056 tidak akan bertahan cukup mudah dan pantas. Utama memeriksa maklumat anda:

1. layari laman web rasmi Apocalypse permainan 2056;

2. pilih - pendaftaran;

3. berikan satu nama bagi masa depan watak anda;

4. pilih lantai;

5. kelas yang dicadangkan, membaca tentang mereka ukazhaite maklumat di mana anda ingin terdiri;

6. pilih satu bangsa di mana memasuki;

7. semak jika anda telah membaca dan bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian pengguna,

8. kemudian klik pada - tanda.

Dan sekarang anda di sini. Pandangan yang menakutkan - bukan untuk mereka yang lemah jantung. Sekarang tugas anda adalah mudah: hidup di dunia ini keganasan. Seperti yang telah disebutkan dalam permainan Apocalypse 2056 anda boleh bermain salah satu daripada tiga kelas yang dicadangkan:

• tentera

• Kemukakan;

• Pengakap.

Askar - serba boleh, pejuang kelas tepat untuk pertempuran-pertempuran besar kepada jarak pertengahan. Mengenakan kerosakan sederhana. Mahir dengan senjata apa-apa jenis. Bukankah perisai yang kukuh.

Serangan - huru-hara akan datang yang baik. Mempunyai milikan kemahiran pisau. Menyebabkan kerosakan berat. Mempunyai perisai yang kuat. Sisi lemah - lemah pada jarak yang panjang daripada musuh, tetapi mempunyai bekalan yang baik dalam hidup.

Pengakap - sesuai untuk menjalankan pertempuran jauh - cepat dan tangkas. Pada peringkat kesepuluh memegang senapang sniper. Mempunyai perisai ringan, manakala tidak kuat dalam huru-hara, tetapi yang terbaik pada jarak yang panjang.

Juga anda Apocalypse 2056 permainan menawarkan untuk memilih bangsa

• Homo;

• Jabatan Alam Sekitar;

• Eco.

Dan selain yang anda memenuhi di laman web, apa yang sepatutnya dibaca: pengeluaran, watak, kemahiran, kad, perdagangan, puak-puak, berbual, pencarian, senjata, perisai, implan, raksasa, tips dan sejarah dunia.

Sudah tentu, selepas apa-apa peristiwa di dunia akan makhluk tertentu yang semestinya mengganggu kehidupan seharian - raksasa.

Dalam pertahanan, pertempuran dan pekerjaan pengeluaran anda akan diberikan tugas bagi pelaksanaan yang akan menerima kenaikan pangkat.

Dan dengan cara itu, yang akan pergi berperang, ia adalah perlu sama ada untuk membuang dirinya permintaan atau jemputan yang diterima pengguna lain.

Main permainan dalam talian Apocalypse 2056 cukup menghiburkan. Dan terima kasih kepada semua yang berkualiti tinggi, grafik terang - watak-watak yang realistik, raksasa, dan semua dunia selepas bencana. Anda seolah-olah bersama-sama dengan watak-watak mengalami segala-galanya.

Anda boleh menavigasi ke proses permainan.

 

Bermain juga