ARC Srvayvl Evolved

Nama alternatif: ARC Survayval Evolv

Permainan ARK Hidup Evolved: Dawn daripada Dinosaur.

FYI: Studio Wildcard (sebagai penerbit), Virtual Basement LLC, Efecto Studios dan Instinct Permainan membuka akses awal kepada permainan satu produk yang luar biasa purba, dunia liar 3. 06. 2015. Satu permainan pengembaraan mempunyai ciri-ciri ARK Hidup Evolved Genre: Action, Role Playing, projek indie.

Kini sesiapa sahaja boleh ARK Hidup Evolved turun untuk kos yang kecil, supaya dalam laluan untuk membantu pemaju, mengenal pasti kelemahan.

Sejak pengeluaran dari pelepasan itu terdapat beberapa penambahan dalam bentuk haiwan, senjata, bangunan dan suku kaum, tetapi orang-orang kemas kini akan menjadi lebih besar, dan apabila permainan itu akhirnya membentuk, kosnya akan meningkat, jadi yang berminat tergesa-gesa yang lebih baik untuk memuat turun ARK Hidup Evolved pada harga yang selesa.

Wild People & ndash; adab ganas.

Bayangkan bagaimana ia & ndash; untuk hidup tanpa keselesaan dan berjuang untuk hak untuk terus hidup setiap hari. Ia bermula dengan pantai cerita di mana pendatang baru bangun pemain daripada semua bangsa. Dari pakaian yang sesuai dengan mereka, hanya Adam, dan selepas pemeriksaan itu sendiri dan kawasan itu, ia adalah lebih baik untuk tidak tinggal di udara terbuka terlalu lama.

Sekitar pemangsa, dunia liar di mana dinosaur wujud bersama-sama dengan kerajaan suku kaum manusia. Kejiranan ialah yang memberi manfaat bersama, kerana setiap ahli menghidangkan makanan yang berbeza, tetapi kerana anda tergolong dalam umat manusia, kulit sendiri adalah lebih mahal, dan ia perlu dilindungi.

reptilia prasejarah boleh dijinakkan dan kemudian digunakan untuk pengangkutan barang-barang, untuk bergerak pada jarak yang jauh, dalam perang dengan negara-negara lain. Lebih daripada 70 dinosaur dengan ciri-ciri mereka sendiri terus meningkat dalam spesies dengan kemunculan permainan menambah Firefox, tetapi kini cukup daripada mereka untuk terbang, mencampur air, tanah dan bawah tanah. Selain itu, anda boleh mendapatkan reptilia besar dengan kala jengking, menggesa mereka duduk di atas perisai -berpakaian kembali di bawah tergantung ekor sengatan yang dahsyat.

Tetapi untuk membuat ini mungkin, ia adalah perlu untuk menyatukan & ndash; satu di dunia yang keras tidak akan hidup. Seterusnya anda perlu untuk membangunkan suku anda untuk meningkatkan potensinya. Pada bila-bila masa mereka boleh menyerang anda, dan kita mesti bersedia untuk menangkis serangan ditentukan. Anda memerlukan senjata ditunggang? Haiwan. Dan teknologi yang berkembang, dan tidak lama lagi akan datang kepada kapak batu, tombak dan panah akan senjata api dan bukannya khemah menjadi kuat di rumah.

Susun perlumbaan melalui hutan, mengejar mangsa dan musuh, terbang pada pterodactyl & nbsp; ke atas gunung dengan topi salji. Mengumpul sumber dan pengalaman, membangunkan dari suku kaum primitif kepada moden, darab wilayah mereka sendiri dan menjadi bangsa yang paling kuat.

ARC Survayval Evolv menawarkan adalah antara muka suara dan bahasa Inggeris, tetapi permainan yang jelas intuitif dan membentangkan kesukaran tidak.^^11 OS: 64 bit; Windows Vista / 7 SP 1/8 (8.

 

Bermain juga