Abu Ashes

Nama alternatif: Abu Ashes

Permainan Ashes untuk Ashes - yang jarang sebenar. Slaid ia mengambil masa hampir dua puluh tahun lalu, tetapi sehingga ke hari ini ia adalah amanah pemain itu. Dalam projek ini dimainkan, bermain dan akan bermain berjuta-juta senegara kita dan "rakan-rakan" mereka di seluruh dunia. Kualiti adalah agak satu permainan lama membolehkan dirinya untuk bersaing dengan karya-karya moden geymerskogo seni. Dan walaupun pada hakikatnya bahawa grafik dalam Ashes untuk Ashes adalah miskin (yang, pada dasarnya, ia tidak menghairankan, kerana ia tidak perlu untuk lupa bahawa permainan telah diwujudkan pada akhir 1996, dan pada satu masa itu adalah sangat peribadi ) permainan seperti.

Ashes untuk Ashes pc memberitahu kita kali benar-benar tidak benar. Seperti kebanyakan permainan komputer sembilan puluhan (yang pada masa ini, ia adalah diperhatikan, tidak begitu banyak), ini adalah berdasarkan huraian peristiwa-peristiwa dalam masa depan tegang. Walau bagaimanapun, projek ini telah ternyata agak berjaya dan asli - bukan untuk apa-apa yang, pada akhirnya, jangan lupa tentang hal itu sampai hari ini. Lebih-lebih lagi, ramai pemain menganggap ini "jarang" adalah jauh lebih menarik daripada permainan yang paling moden.

Untuk memulakan permainan cukup untuk Ashes untuk Ashes turun. Biasa dengan permainan moden pemain melompat pengagihan untuk Ashes untuk Ashes kelihatan ocehan kebudak-budakan. Semua fail pemasangan yang perlu dimuat turun di saat. Dan untuk mengatakan bahawa projek ini boleh berjalan dengan lancar pada mana-mana peranti komputer moden, tidak kelihatan berbaloi.

Dalam Ashes untuk Ashes perlu bermain dari semasa ke semasa mendapat ke dalam wilayah arena khas, yang ditubuhkan sebagai "tempat pembunuhan." Penduduk masa akan datang tidak boleh bayangkan hiburan yang lebih baik daripada renungan membunuh. Semua ini adalah sangat mengingatkan pergaduhan gladiator zaman pertengahan. Syarikat terbesar dunia menaja arena pertempuran, dan orang-orang dapat daripada cermin mata yang menyeronokkan ini gila berdarah - jadi ia ternyata, kelihatan realiti kejam di masa hadapan.

Main Ashes untuk Ashes menarik, walaupun kekurangan beberapa plot. Pemandangan dan landskap yang sentiasa berubah. Dari kerja dengan pekerjaan berubah dengan pakaian seragam dan senjata. Kesedapan dan tahap plot permainan ini memberikan kisah orang asing, kerana yang, tegasnya, dan mula semua isu-isu utama - makhluk asing jahat inspirasi minda agresif mereka dalam apa yang dipanggil gladiators. Baru-baru ini kerana ini kecenderungan lalu kehilangan hati nurani dan kehormatan, menjadi mesin membunuh sepenuhnya tidak terkawal.

Dari mana-mana dipasang untuk Ashes untuk video Ashes, anda boleh memahami apa yang watak anda akan mempunyai untuk melepaskan semua penduduk dunia dari serangan ke raksasa. Anda akan ditinggalkan di arena dijangkiti wilayah, di mana ia akan menjadi perlu untuk memusnahkan semua tanpa pengecualian gladiators werewolves, memusnahkan "buruk" otak jatuh dari mangsa anda selepas kekalahan itu.

Projek ini adalah sesuai untuk mereka yang suka permainan seperti Duma atau Postel - kawalan mudah dan tindakan gila akan membantu mengisi masa lapang anda.

 

Bermain juga