Asterix & Friends

Nama alternatif: Asterix & Friends

Permainan Asterix & Friends - ini adalah permainan yang menyeronokkan tentang perjalanan menarik dari Asterix dan kawan-kawannya. Asterix & Friends talian akan memberikan anda banyak tanggapan positif permainan kegemaran mereka telah memberikan wira cerita ini.

Permainan Asterix & Friends pendaftaran tidak mendatangkan apa-apa kesukaran, sudah tentu, jika anda mahir dalam Bahasa Inggeris. Untuk mendaftar dalam talian yang anda perlukan:

1. Masukkan laman web rasmi permainan.

2. Isikan halaman utama laman web maklumat yang perlu tentang diri anda.

3. Tulis alamat e-mel anda. Bidang ini adalah wajib untuk mengisi.

4. Masukkan kata laluan khas untuk akaun anda.

5. Untuk mengesahkan kata laluan yang anda perlu memasukkannya lagi.

6. Kemudian di bawah anda akan dimaklumkan mengenai permainan. Jika anda berminat dalam sesuatu, meletakkan tanda di sebelah item-item.

7. Kemudian tekan butang « Main secara percuma sekarang » .

Cara kedua untuk menyertai dalam permainan ini - adalah untuk mendaftar melalui Facebook.

Permainan Asterix dan Kawan adalah permainan dalam talian, jadi tetapan komputer peribadi terutama yang kuat untuk permainan ini tidak diperlukan. Bagi anda, perkara yang paling penting - ia adalah bimbang tentang internet kelajuan tinggi.

Main Asterix & Friends Anda akan mewujudkan kampung mereka sendiri dengan rakan-rakan Gaul Asterix, Obelix, Dogmatiksu dan watak-watak terkenal lain apa yang anda mahu.

Dalam Asterix & Friends anda akan bermain menentang besar Rom.

Dalam Asterix & Friends Online anda akan dapat untuk membuat kawan-kawan, berbual dengan mereka pada forum mengenai strategi yang berbeza, tuhan-tuhan Gaul dan banyak perkara lain.

Apabila membina rumah-rumah anda akan melihat bahawa terdapat unsur-unsur yang berbeza, sebagai contoh, dalam pembinaan bangunan-bangunan kediaman perlu slot kecil, dan untuk pengeluaran anda hanya perlu menggunakan slot besar.

Dalam permainan kepentingan sumber mungkin berubah dengan pesat, pertama anda perlu kayu, batu, makanan, dan kemudian tiba-tiba mungkin perlu sumber-sumber lain.

Permainan Asterix & Friends menawarkan anda juga memburu. Anda akan memburu babi hutan untuk makan lazat.

Untuk belajar bagaimana untuk mendapatkan tapak yang diingini anda hanya perlu bergerak penunjuk di atas.

Sejak Gaul tidak suka tidur di udara terbuka anda perlu "tunggu" untuk membina rumah-rumah untuk mereka.

Sesetengah Gaul mungkin tentera, dan jika anda membina mereka rumah, dan Bina lembing atau senjata lain, mereka mungkin menyerang orang-orang Rom.

Pertempuran Rom tidak begitu mudah. Mereka serius melihat ketahanan anda. Apabila mereka mengetahui bahawa anda tidak mahu taat kepada mereka, hanya menghantar legion di wilayah anda. Anda perlu untuk mendapatkan digunakan untuk orang-orang Rom akan di wilayah halaman anda, di mana mereka akan menubuhkan rondaan khas.

Anda akan mempunyai peluang yang unik untuk melatih penduduk kampung anda, supaya mereka menjadi lebih kuat.

Asterix & ses Amis - ini adalah permainan komputer yang akan mengingatkan anda zaman kanak-kanak anda, dan menghabiskan masa mencari kartun kegemaran TV Asterix dan Obelix.

 

Bermain juga