Asura talian

Nama alternatif: Asura talian

Permainan Asura Online adalah secara besar-besaran berbilang permainan peranan bermain dalam genre MMO , memberikan pemain keupayaan untuk memusnahkan gerombolan raksasa di dalamnya dengan salah satu kelas yang dibentangkan. Bermula pada Asura O nline memainkan ramai daripada anda ingat line yang lama dan terkenal permainan Blizzard - Diablo . Tetapi ada masih lebih berat sebelah kepada motif Asia, dan ia adalah jelas daripada pemaju permainan Cina.

Untuk memulakan permainan Asura talian Komputer anda mestilah seperti keperluan sistem:

 • Kekerapan CPU - 2. 8 Hz atau lebih tinggi
 • RAM - sekurang-kurangnya 1 GB
 • Ruang cakera keras - 5 GB
 • Sambungan ke Internet;
 • Keyboard;
 • Mouse.

Pendaftaran Asura talian langkah permulaan dalam perjalanan ke permainan, untuk ini anda perlu:

  1. Lawati laman web rasmi permainan Asura Online ;
  2. Pendaftaran dicukur;
  3. Masukkan alamat e-mel;
  4. Buat kata laluan (membakar disyorkan)
  5. Terima perjanjian lesen itu;
  6. Ikut pautan ini Muat turun (Muat Turun)
  7. Pasang dan mengkonfigurasi pelanggan dan anda sudah bersedia untuk memusnahkan gerombolan raksasa.

Permainan Asura O nline percuma untuk semua pengguna di semua negara. Sabar-sabar untuk pengembaraan yang tidak dapat dilupakan melalui dunia Asura Online , gerombolan seluruh raksasa dari pelbagai jenis dari Undead untuk naga yang hebat. Untuk menyamakan tentera musuh pemain ditawarkan pada masa ini enam kelas dimainkan:

 • Monyet ;
 • The Goristro ;
 • The Raksa ;
 • Diusir Allah ;
 • Fox Roh ;
 • Dragonette.

Grafik yang memukau, dunia meriah dan sebenar semua menanti anda. Gambaran indah kesan cuaca, subuh, hujan, kabus, matahari terbenam, silau matahari dan kegelapan menyenangkan malam memberikan permainan Asura Online suasana indah.

Menarik PVP (pemain Pemain vs) pertempuran AirShip dalam format 2 vs 2. Set besar mantera dan kebolehan untuk setiap kelas. Keunikan setiap kelas adalah untuk menjadi mampu untuk melawan dengan cara mereka sendiri, untuk menerkam musuh dari belakang penutup atau terus membawa kepalanya dengan kapak atau jampi dari jarak yang mungkin melanda lelaki yang miskin. Dungeons, serbuan, komunikasi dengan pemain-pemain dalam masa nyata semua azimat ini berkumpul di sini, kami hanya boleh menjemput mereka.

Peralatan lagenda, senjata, perisai hebat memudahkan kehidupan anda perjalanan dunia Asura talian yang berasaskan Perjalanan yang terkenal ke Barat, tetapi seperti kebanyakan permainan dari China, dunia benar-benar mempesonakan dan memberi inspirasi kepada faedah. Makhluk mitos, golems membaling pada anda dengan batu batu besar terbang hippogriffs dan sudut yang belum diterokai sihir menanti anda di dunia ini yang hebat. Jadi, jika anda suka permainan seperti Diablo atau Titan Quest maka anda hanya perlu tidak lulus karya ini pemaju Cina.

Untuk mencetuskan minat mengesyorkan mengkaji treler untuk permainan.

Boleh di Asura dalam talian adalah percuma untuk bermain, tetapi item anda ingin membeli lebih banyak untuk wang.

Fikirkan anda sudah memahami bahawa untuk bermain permainan dalam talian Asura talian agak menarik, dan berbaloi. Jadi di sini anda sedang menunggu.

 

Bermain juga