Alliance of Arms Valiant

Nama alternatif: Perikatan Valiant Arms, AVA

Perikatan Valiant Arms достаточноновыйММОшутер. Ciri-ciri Tersendiri permainan - grafik yang berkualiti tinggi dan lukisan terperinci. Dasarnya adalah yang sama, dan apa penembak lain - anda sering boleh berlari pantas dan menembak permainan AVA akan memberi anda peluang. Permainan enjin grafik menyokong tambahan itu, yang membolehkan keupayaan grafik maju. Ini permainan dinamik tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh jika anda suka penembak dan tidak mencari permainan, di mana anda memerlukan sesuatu yang panjang dan pemikiran berhati-hati.

Plot permainan menganggap bahawa anda akan menyertai pertempuran untuk menguasai dunia. Dalam persaingan untuk menguasai seluruh planet ini datang dua puak yang bertelagah, puak, satu daripadanya anda akan mempunyai untuk bermula. Medan pertempuran menjadi bandar-metropolis gergasi di mana di jalan-jalan berlaku pertempuran epik.

Peluru dalam sangat pelbagai, dan juga jenis pergaduhan di mana anda boleh menyertai. Disebabkan berhati-hati dan bertimbang rasa imej terperinci permainan perjuangan kelihatan menakjubkan, dan menonton pergaduhan yang menarik bukan sahaja untuk peserta tetapi juga peminat. Permainan ini akan menjadi menarik untuk kedua-dua askar tunggal, dan pemain pasukan, disebabkan oleh hakikat bahawa dalam permainan di sana sebagai pertempuran pasukan dan tugas-tugas peribadi untuk pemain. Memilih mod yang sesuai, anda sama ada boleh memasuki dunia pertempuran kolektif, sama ada untuk memenuhi misi sahaja.

Kelas Watak AVA talian [ _7_] dipanggil Sniper, Serangan atau pasukan Command. Sniper khusus serangan sama difahami adalah pakar pertempuran pada jarak yang pendek.

Senjata dalam permainan bukan sahaja boleh membuat wang, tetapi juga untuk membeli mata wang dalam permainan. Juga dalam permainan, anda boleh benar-benar mengubah peluru. Permainan AllianceOfValiantArmsпредоставляет peluang untuk benar-benar menukar senjata dalam permainan: pemain tersedia untuk pangkal, tong dan barang-barang lain yang diperlukan dalam permainan. Satu ciri senjata ini ialah ia boleh diubah suai dan mudah untuk dilakukan untuk diri mereka sendiri.

Untuk memulakan permainan, anda boleh sebaik sahaja diluluskan AVA pendaftaran. Setelah anda belajar untuk bermain, akan disediakan untuk anda banyak bonus. Oleh kerana kita berurusan dengan penembak, bonus utama yang anda boleh mendapatkan untuk menembak musuh. Selain bermain, anda dipam watak akan mendapat pengetahuan dan kemahiran baru, dan kemudian tajuk. Secara beransur-ansur, semasa permainan, permainan A. A. Membolehkan bermain lebih baik: lebih cepat tambah nilai, ia menjadi lebih mudah memandangkan pulangan berkurangan. Hasilnya, watak berjalan menembak lebih cepat dan lebih baik.

Jika anda mahu memainkan AVA , permainan ini mempunyai beberapa kelebihan. Ia percuma, jadi ia boleh memainkan apa-apa. Penembak adalah versi yang sangat popular permainan yang disukai oleh ramai pengguna. Permainan layak direka grafik, terdapat pelbagai mod pertempuran, dan jumlah julat senjata mempunyai lebih daripada 70 unit. Dalam AVA bermain adalah seperti pemain profesional penembak dan baru dan semua orang akan mendapat bahagian mereka yang seronok.

 

Bermain juga