Batman: Arkham Asylum

Nama alternatif: Batman: Arkham Asylum

Permainan Batman: Arkham Asylum adalah salah satu projek yang paling penting dalam kemodenan. Wira buku komik gemar di seluruh dunia. Tentang mereka dikenali di seluruh pelusuk dunia. Agak munasabah dan cara yang rasional untuk menjalankan garis permainan berganda dengan wira buku komik dibintangi menembak beberapa filem-filem popular. Batman - "hero di zamannya" yang terkenal, banyak pemain, terdapat sedikit keraguan bahawa tidak lama selepas cerita tentang Votchmena Spiderman dan pemaju mengambil Knight Gelap.

Perkara pertama yang melompat keluar pada anda apabila anda memasuki ABatman yang: Arkham Asylum pc - sebilangan besar muncul di setiap sudut pukulan-jailers. Ini rastatuirovannye kuat lelaki itu mempunyai otot mengagumkan dan penumbuk yang besar, yang tidak penghinaan untuk memusnahkan kegemaran rakyat - wira Batman. Di tangan ketulan besar berani dan kemudian berubah injap, transformer dan Gizmos lain yang boleh menyebabkan kemudaratan yang serius.

Sebelum anda memulakan permainan, anda, bagaimanapun, mempunyai Batman: Arkham Asylum turun sehingga kini tidak menjadi masalah. Perkara utama yang perlu menjadi pemilik internet kelajuan yang baik dan mencari torrent - semua melalui 10-15 minit permainan untuk anda dipertimbangkan terbuka. Di hadapan anda adalah pergaduhan kecantikan yang tidak dapat dijelaskan dan pertempuran. Nostrum Perlahan-Motion kelihatan dalam permainan ini dapat sangat berguna dan memberikan permainan yang unik yang menakjubkan dan berwarna-warni.

Dan di sini ia mungkin kelihatan bahawa dalam Batman: Arkham Asylum tidak akan bermain menyeronokkan seberapa banyak yang saya ingin - di akhir itu semua pergaduhan dan pertempuran boleh dilihat dalam setiap permainan komputer yang lain, tetapi dari Batman ingin mendapatkan apa yang sesuatu yang lebih serius. Memberi amaran kepada anda sekali, melihat ke hadapan, semua hasrat anda menjadi kenyataan, tetapi sedikit kemudian.

Beberapa minit selepas permulaan permainan yang anda akan memahami bahawa permainan Batman Arkham Asylum telah disediakan untuk anda banyak kejutan. Sebaliknya diramalkan kesinambungan pertempuran berwarna-warni tetapi bosan, pemain berhadapan dengan pembangunan plot cantik. Events berubah di sini dengan kelajuan dicemburui. Permainan ini akan memenuhi unsur-unsur dari pelbagai genre, tetapi semua ini akan kelihatan sangat menarik dan penting. Pemain-pemain yang telah berjaya menguji tuntutan projek yang sesuatu yang lebih organik mereka walaupun impian tidak perlu.

Anda hanya perlu memuat turun Batman Arkham Asylum untuk melihat bagaimana wira kegemaran rakyat memanjat dinding aci pengudaraan dan hampir tidak ketara kepada gigil musuh dari belakang. Pada masa yang sama idea kemanusiaan disampaikan sepenuhnya - Batman, terutamanya, askar jujur. Grafik yang sangat baik dan bunyi sejuk hanya menambah minyak kepada api, iaitu, mewujudkan suasana yang betul. Akan memberikan permainan yang baik dan reka bentuk - semua yang seimbang dan menarik.

Jika anda ingin melihat sendiri segala kebaikan projek, pastikan untuk mengkaji semula Batman: Arkham Asylum treler video, yang menerangkan secara terperinci semua faedah bermain.

 

Bermain juga