Battle subuh

Nama alternatif: Battle subuh

Permainan BattleDawn - adalah permainan yang berasaskan dasar awam dan ketukangan. Matlamat anda - untuk akhirnya menjadi pemimpin yang paling berkuasa atau menjadi sebahagian daripada gabungan yang terbesar dan paling. Anda mesti belajar untuk menggunakan diplomasi, sumber tentera untuk membenarkan keinginan mereka untuk kuasa mutlak dalam BattleDawn talian . Anda akan mendapati bahawa kebesaran hanya boleh dicapai melalui kerjasama berkumpulan. Bolehkah anda bermain permainan BattleDawn dan menjadi pemerintah tertinggi?

Sebelum memainkan BattleDawn , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128 MB.

Sertai dalam permainan BattleDawn tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item "Mula Permainan", kemudian "pemain baru";

2. Pilih Peace: Marikh, Bumi atau Fantasi, dan BattleDawn pendaftaran selesai.

Pada pandangan pertama, permainan ini adalah sama dengan MMORTS . Permainan ini adalah satu strategi berasaskan giliran. Anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahu dengan struktur unit anda apabila anda mahu, tetapi dalam usaha untuk anda untuk mencapai kemajuan dalam BattleDawn talian , adalah perlu untuk bergerak ke hadapan. Sistem ini memberikan anda ruang untuk bergerak apabila menetapkan pertahanan asas dan balas.

Anda boleh BattleDawn bermain dan meletakkan seseorang kubu kuat utama, dan kemudian membina pangkalan luar yang lebih kecil di sekitar untuk pemodenan dan pengangkutan. Gates juga boleh digunakan untuk membuat perkara-perkara seperti silaj dan radar menara. Setiap satu daripada struktur ini BattleDawn talian menyediakan kebolehan yang tersendiri dan kelebihan strategik. Pemain mampu menaik taraf dan membina struktur yang lebih besar dan lebih baik untuk menyokong bandar utama anda. Struktur ini BattleDawn talian boleh memberikan anda dengan perkara-perkara emas, dan membawa anda kepada peningkatan tenaga. Setiap struktur yang diperlukan untuk membina tentera yang kuat.

Jika anda mempunyai asas dalam BattleDawn talian , maka ia adalah baik untuk menjadi lebih kuat dan lebih kuat musuh. Bagi unit yang ada untuk permainan tapak pembinaan BattleDawn berbangga bahawa terdapat sejumlah 27 unit sedia untuk digunakan. Dalam permainan, anda mampu untuk mewujudkan seorang askar, kereta atau mana-mana kenderaan lain. Terdapat 27 kemungkinan kombinasi senjata dan kebolehan dalam permainan BattleDawn .

Permainan BattleDawn tidak memberi kepelbagaian kuasa boleh didapati dalam permainan. Strategi kekurangan unit yang menarik, yang sebenarnya berkembang maju dari permainan lain. Ya, anda boleh membina silo peluru berpandu dan menggunakannya sebagai senjata kuasa dalam BattleDawn talian , tetapi ia akan lebih baik untuk melihat pelbagai lebih sedikit dalam unit yang paling biasa. Permainan ini adalah seimbang, sistem memberikan pemain masa untuk bersedia untuk serangan itu. Satu lagi aspek penting dalam permainan BattleDawn adalah seorang perisik. Spy adalah sangat penting, sebaik sahaja anda mendapat sumber-sumber dan struktur untuk mencipta sesuatu. Spy dapat menembusi ke dalam pangkalan musuh dan menentukan apa perlindungan yang mereka mungkin mempunyai tempat dalam permainan BattleDawn . Ini membolehkan anda membuat sebuah pasukan petugas yang berkesan yang mudah dapat memusnahkan musuh, iaitu k dia tidak akan disediakan.

Secara umumnya, permainan BattleDawn - adalah permainan kasual. Ia tidak mempunyai kepingan mencukupi peralatan dan masa yang sebenar dibelanjakan dalam permainan. Ini memberikan pemain BattleDawn talian jumlah sederhana tetapan unit (jadual unit permainan), dan juga peningkatan struktur untuk bandar anda dan pos-pos utama. Malangnya, permainan ini BattleDawn tidak akan menawarkan anda banyak dalam aspek visual perkara. Permainan ini sesuai untuk pemain dengan masa lapang dan fikiran yang tajam untuk mewujudkan strategi.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag