Battle Forge

Nama alternatif:

BattleForge berbilang talian peranan-permainan bermain boleh dikaitkan dengan satu genre agak jarang permainan kad koleksi.

Sebelum perlawanan, mari kita lihat keperluan sistem minimum. Permainan dalam talian BattleForge membuat keperluan sistem bagi komputer anda:

Processor - 1,8 GHz Intel Core,

Kad Video - 128MB NVidia GeForce siri 6000 atau lebih tinggi, ATI Radeon 9500 atau lebih tinggi,

RAM - 512MB (1GB untuk Vista),

Hard memandu - sekurang-kurangnya 10GB ruang bebas untuk memasang permainan,

Sambungan Internet Kelajuan - tidak kurang daripada 512 kb

DirectX - Versi 9.0 dengan (tersedia atas cakera)

Kad bunyi - serasi dengan DirectX 9,0,

Resolusi skrin minimum: 1024x768.

Sertai dalam permainan BattleForge ini agak mudah. Pada pendaftaran anda akan memasuki data standard

- Log masuk - masuk nama di laman web,

-

Nama yang dikehendaki di mana anda akan tahu pemain, - Nama Samaran

- Kata Laluan

- Electronic alamat peti mel.

Walau bagaimanapun, untuk mula bermain permainan BattleForge dalam talian, cukup untuk lulus hanya BattleForge pendaftaran dalam talian. Juga, anda akan perlu membeli CD dengan irgoy - atau sekurang-peniaga yang diberi kuasa di luar talian, atau dimuat turun dari internet.

BattleForge permainan dalam talian memberikan anda peluang untuk membuat beberapa satu aksara, dan kemudian ia beransur-ansur maju. Tidak, anda akan diberikan satu set kad, dan semua - mantra, tentera, bangunan - yang digambarkan pada kad. Hanya bergantung kepada anda bagaimana anda melupuskan mereka semasa permainan, dan hanya bergantung kepada strategi anda untuk mencapai kemenangan.

BattleForge Permainan Online melancarkan dek standard kad salah satu daripada empat elemen asas. Salah satu daripada elemen-elemen yang anda perlu memilih pada permulaan perang. Ini

 • Kebakaran (lebih sesuai untuk mereka yang suka menyerang)
 • Frost (bagi mereka yang sedang membina strategi mereka pada pertahanan)
 • Shadow (taktik halus, menggunakan semua keupayaan tentera mereka)
 • Alam (untuk peminat mengeja lawan Mindbender)

Apabila anda bermain permainan dalam talian BattleForge, maka lawan anda dalam peperangan terhadap kecerdasan buatan, pecahan tersebut akan melaksanakan

 • Stonekin (gabungan sifat dan fros)
 • Twilight (kompaun api dan sifat)
 • Bandits (mengambil yang terbaik dari bayang-bayang dan api)
 • Jiwa Hilang (gabungan naungan dan fros)

Dalam pek permulaan, ketika sedang bermain vybudete BattleForge, anda boleh membeli sendiri dan dek lain pada cermin mata khas yang diberikan bersama-sama dengan pembelian cakera. Jika anda mempunyai mata ini tidak mencukupi, maka anda boleh membeli lebih banyak. Jadi, dek anda boleh terdiri daripada lebih daripada 200 kad. Tetapi semasa pertempuran itu, anda boleh menggunakan hanya 20, jadi dengan sepenuh perhatian kepada pemilihan tentera merawat untuk setiap perjuangan. Anda boleh untuk setiap set dua puluh kad taktik mereka, tetapi lawan anda akan melakukan perkara yang sama. Pertempuran dalam permainan ini sangat menarik, kerana anda tidak boleh tahu yang kad stashed mengejutkan musuh anda.

Selain ciri-ciri asas setiap peta boleh lagi di tiga peringkat penambahbaikan yang boleh diperolehi semasa pertempuran dengan pemain lain.

Untuk mengaktifkan kad tersebut, anda memerlukan margin dua tenaga yang berbeza yang anda akan terima daripada pembinaan tugu-tugu.

Jika anda berada dalam BattleForge bermain dengan kawan-kawan, anda boleh menukar kad. Atau anda boleh menjual kad anda di bursa saham dan mendapatkan wang yang baik jika anda kuat dan jarang berlaku.

Pertempuran dalam permainan adalah berbeza:

 • Pergaduhan Latihan dengan PC
 • Untuk melaksanakan pelbagai senario di mana syarikat itu sendiri boleh mengumpul sehingga 12 orang
 • Duel satu lawan satu
 • Battle dua oleh dua

Permainan BF menyediakan peluang untuk bersaing dalam pelbagai ranking kejohanan dan pertempuran

Daftar BattleForge membenamkan anda ke dalam dunia indah pertempuran fantasi. Dan jika peraturan permainan dan menyimpan perjuangan anda kelihatan kompleks, ia menawarkan banyak tutorial video.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag