Battlestar Galactica talian

Nama alternatif: Batlstar Galactica talian

Dalam galaksi ini, terdapat dua perlumbaan untuk memilih player - Manusia dan Cylon (robot). Menaik taraf kapal angkasa, pemain boleh membuat tentera yang kuat untuk menangkap dan memusnahkan musuh. Dengan setiap misi selesai membuka rahsia-rahsia yang belum diterokai alam semesta, dan pasukan semakin kuat dan mendapat kemahiran baru dan serangan peluang.

Satu ditambah besar adalah grafik 3D, membuat pertempuran yang menakjubkan dan berwarna-warni.

Satu lagi kanak-kanak, dibuat dalam genre permainan yang berasaskan pelayar dalam topik fiksyen sains bukan sahaja mencemarkan imej, tetapi juga melepasi jangkaan banyak permainan hebat genre ini. Kami dengan bangganya mempersembahkan sebuah permainan yang hebat untuk sesiapa sahaja yang bukan Fiksyen asing: Battlestar Galactica Online.

Saya rasa ramai orang tahu bahawa yang terkenal syarikat-pemaju Bigpoint dianggap menjadi maestro sebenar dalam permainan komputer dalam talian, dan lebih - peranan-bermain dalam talian permainan berasaskan pelayar. Anak beliau yang seterusnya dibuat dalam genre permainan pelayar mengenai subjek fiksyen sains bukan sahaja mencemarkan imej, tetapi juga melepasi jangkaan banyak permainan hebat genre ini. Kami dengan bangganya mempersembahkan sebuah permainan yang hebat untuk sesiapa sahaja yang bukan Fiksyen asing: Battlestar Galactica Online.

Segera gembira gembira bahawa walaupun permainan dalam talian Battlestar Galactica Online dan pelayar berasaskan, tetapi grafik ia tidak kalah dengan saudara pelanggan tua itu. Menangkap ialah semasa penciptaan permainan ini telah digunakan oleh enjin grafik tiga dimensi sebenar supaya setiap pemain boleh mendapatkan keseronokan sebenar dari gameplay, bukan keperluan sistem zamorachivayas. Dengan cara itu, jika Battlestar Galactica Online anda boleh bermain walaupun pada komputer yang paling lemah, kerana tidak ada keperluan sistem minimum untuk permainan di sana. Hanya perlu mempunyai sambungan Internet yang aktif dan pelayar.

Sertai dalam permainan Battlestar Galactica talian tidak akan membawa anda masa yang lama dan akan difahami oleh semua orang. Semua yang anda perlu lakukan - masukkan nama watak permainan anda, kata laluan untuk akses kepada permainan dan alamat e-mel yang anda akan diberitahu bahawa pendaftaran Battlestar Galactica talian selesai.

Secara umum, ia adalah diperhatikan bahawa siri itu sendiri pada nasib Battlestar Galactica - ia adalah kultus, makanan suasana yang istimewa, yang akan terjun ke dalam permainan permainan Battlestar Galactica talian talian. Dan dalam proses mewujudkan permainan, pemaju menghabiskan masa yang cukup hanya mewujudkan suasana ini sendiri, kerana banyak peminat genre yang mengatakan bahawa Battlestar Galactica talian Permainan dalam talian - ia seolah-olah siri sebenar, animasi betul pada komputer anda. Dan ia adalah diperhatikan bahawa tidak satu pertempuran ruang, konfrontasi ganas dan komplot khianat kaya dalam siri ini, tetapi juga komponen falsafah, halus ditenun ke dalam jalan cerita. Kami mempunyai peluang yang unik untuk melihat apa yang kita boleh menjadi pada masa akan datang dan mengapa ia berlaku dengan cara itu, dan bukan sebaliknya.

Sebenarnya, lawan utama umat manusia Battlestar Galactica Online - Cylon, androids, dengan kebolehan mental dan fizikal yang besar. Tidak ramai yang tahu, tetapi apabila mereka pembantu juga pada manusia, tetapi memberontak dan dinyalakan perang terhadap pencipta mereka. Dan kini, selepas hampir setengah abad sejak perang pertama robot Silonskoy memutuskan untuk menyapu, menghantar angkatan tentera dalam setiap dua belas jajahan, tetapi Battlestar Galactica berjaya melepaskan diri daripada cincin pengepungan dan menentukan hala tuju masa untuk semua sudah lupa dan ragu kewujudan planet induk dengan nama pelik "Bumi". Berikut adalah komplikasi yang memenuhi kami permainan.

Bermula untuk bermain, anda boleh memilih bangsa atau bangsa orang atau bangsa Cylon mereka. Semuanya bergantung kepada anda. Selepas itu, anda akan mendapat kotak pemilihan adalah kemunculan watak anda. Saya mesti mengatakan bahawa ini sebahagian daripada permainan yang pemaju telah tidak dibayar banyak masa, tetapi jangan panik, kerana di kebanyakan tempat permainan, anda mengawal kapal dan menti anda akan berada di dalam. Walaupun anda perlu bermain secara berkala dan Battlestar Galactica Online adalah dalam talian untuk wira anda.

Pencarian dan misi dilaksanakan di atas semua pujian yang dikehendakiNya bukan sahaja mengkaji dan kelinearan, tetapi juga interaktiviti pencarian yang berbeza, ketepuan adegan dinamik dan ganjaran yang sangat menyenangkan bagi pelaksanaan mereka. Bermain permainan dalam talian Battlestar Galactica Online dari menjadi tidak berkenaan lebih bagus.

Jadi, ringkasan semua di atas, ia adalah diperhatikan bahawa jika anda benar-benar mengidamkan pengembaraan dan ingin berada dalam ruang di kalangan beribu-bintang dan planet - selamat mula bermain Battlestar Galactica Online dan membuktikan kepada semua orang bahawa anda adalah yang paling wira ini ruang yang boleh menyelamatkan seluruh alam semesta!

 

Bermain juga