Berserker

Nama alternatif: Berserker, Berserker

Permainan Berserker - ini adalah permainan untuk peminat Viking dengan peranan-mod! Dengan peta yang lebih besar dan banyak cara untuk mengembangkan Berserker permainan memukau anda dengan pelaksanaan yang indah dan sangat kompleks. Pembangunan watak dijalankan menggunakan pelbagai pilihan, dan anda boleh dengan mudah mencari kaedah yang paling sesuai untuk anda.

Dalam permainan Berserker anda boleh menggunakan kekerasan, ketangkasan untuk mengelak pukulan, ketahanan untuk menjadi lebih baik, atau kecerdasan, untuk menggunakan kuasa rahasia purba, anda akan membina watak yang anda benar-benar suka! Terokai keluasan Midgard melalui dataran hijau, hutan tebal dan pergunungan, penuh dengan bahaya dalam Berserker talian . Di setiap kampung, anda akan mendapatkan senjata baru, perisai dan kemahiran! Orang Viking sentiasa dikaitkan dengan perjuangan, perkara yang sama anda akan melihat dalam permainan Berserker ini.

Malah, permainan pelayar ini anda akan menemui dunia menarik mitologi Norse. Permainan Berserker akan memperkenalkan anda kepada orang Viking, salah satu pahlawan yang paling berkuasa.

Sebelum memainkan Berserker , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128 MB. Sertai dalam permainan Berserker akan tidak mengambil banyak masa dan mudah:

1.                   Pada halaman utama, pilih item "pendaftaran";

2.                   Masukkan;

3.                   Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4.                   Masukkan kata laluan yang selamat;

5.                   Pilih "Pendaftaran", dan Berserker pendaftaran berakhir.

Apabila tiba di pelayan, anda perlu mengambil kapak dan pergi untuk memenuhi raksasa dan pemain lain, ia akan beransur-ansur, dan pada mulanya kita mulakan dengan kategori permainan, sebagai contoh, kedai minuman, deposit, seorang pedagang di arena. Tidak selalu mudah untuk memahami bagaimana Viking mencari jalan mereka ke dalam Berserker talian . Mujurlah, sistem perbualan dalam "masa nyata" memberikan anda peluang untuk bertanya soalan kepada peserta lain.

Watak Kemahiran Berserker talian akan perlu berubah permainan berasaskan pelayar strategi yang membolehkan anda untuk memilih salah satu daripada empat kemahiran sama penting: kekuatan, ketangkasan dan meningkatkan ciri-ciri Viking, sebagai contoh, peningkatan dalam kuasa membolehkan anda untuk melakukan lebih banyak kerosakan.

Kemudian anda perlu untuk melengkapkan senjata dan barang-barang untuk watak anda. Apakah mengagumkan mengenai pelayar ini adalah hakikat bahawa permainan ini Berserker mempunyai beberapa pilihan peralatan layak MMORPG benar, seperti Diablo atau WOW. Kami benar-benar boleh memberi topi keledar kami viking, kalung, cincin dari segala jenis, atau perisai. Kita tidak harus lupa tentang senjata klasik, perisai, but, dan lain-lain dan lain-lain dalam Berserker talian .

Satu lagi kelebihan untuk kemahiran watak yang. Mereka akan membolehkan anda untuk membuka senjata atau melawan dengan khusus tertentu dalam permainan Berserker . Walau bagaimanapun, satu aspek yang sangat penting ialah pembangunan yang bersifat strategik. Terdapat 4 bahagian Berserker talian : "senjata", di mana anda boleh menaik taraf senjata dan bonus, serta perisai, "perlindungan" memberikan anda peluang untuk memakai perisai yang terbaik, yang terbaik but, "taktik" boleh membuka Arena, membawa lebih banyak emas atau mengurangkan misi masa bekerja; "asalya" memberikan anda peluang untuk memakai cincin dan rantai leher bonus.

Anda akan Berserker bermain dan menyedari bahawa di kampung Viking, setiap bangunan mempunyai kepentingan sendiri. Restaurant - pencarian, kraf - untuk bekerja, arena PvP - untuk berjuang, dan lain-lain

Permainan Berserker adalah permainan pelayar dengan tindakan dan pengembaraan yang menarik, dan juga bekerja dalam persekitaran yang bermusuhan. Berserker talian akan memberi anda peluang untuk menikmati grafik yang sangat baik, begitu berjaya, bahawa tanpa ia akan terjadi suasana Viking dalam setiap daripada kita bahawa pemaju mahu memberitahu kita !

 

Bermain juga