Battlefield 1942

Nama alternatif: Battlefield 1942

Battlefield Permainan 1942 adalah permainan komputer kultus menarik. Permainan ini direka bentuk dalam gaya penembak dan tindakan di dalamnya adalah pada orang yang pertama.

Battlefield 1942 permainan anda boleh muat turun untuk permainan PC anda dari laman utama. BF1942 boleh muat turun pengguna dewasa sahaja, tetapi untuk ini anda perlu memberikan pra-permohonan.

Sebelum perlawanan, anda dinasihatkan untuk melihat pro permainan Battlefield 1942 video. Di dalamnya anda akan menemui grafik permainan penuh, permainan dan ciri-ciri lain.

Mengenai permainan Battlefield 1942 kajian mendedahkan ciri-ciri utama permainan: permainan, kelas permainan dan penerangan teknik.

Batelfild Permainan 1942 akan memperkenalkan anda kepada kelas mereka dalam permainan:

 1. Sniper. Senjata utama - senapang sniper. Beliau juga mempunyai 3-bom tangan, pisau, teropong dan unik, senjata konvensional.
 2. Assault. Senjata utama - mesin atau mesingan. Serangan adalah pisau, pistol dan yang standard 3 bom tangan.
 3. Pelontar. The persenjataan utama adalah pelancar bom tangan. Di samping itu ia mempunyai pelancar bom tangan pistol, tiga bom tangan dan satu pisau sejagat.
 4. Jururawat. The persenjataan utama adalah sub-machine gun. Beliau mempunyai kit pertolongan cemas. Dengan kit anda boleh menyembuhkan sekutu mereka. Kami mempunyai 3 bom Medic, dan juga pisau standard biasa dan pistol.
 5. Jurutera. The persenjataan utama adalah senapang jurutera. Jurutera mempunyai dua sangkar lebih daripada penembak curi. Selain itu, beliau mempunyai 4 lombong anti kereta kebal, pisau, handgun, empat berkas dinamit. Dengan dinamit ia boleh menjejaskan objek yang berbeza menggunakan detonator itu. Menggunakan kunci Inggeris, dia mampu untuk membaiki pelbagai teknik dan juga boleh meredakan dinamit dan anti-kereta kebal lombong.

Main batelfild 1942 anda akan menggunakan kemudahan teknikal berikut:

 1. SUV - sebuah kereta yang boleh memandu di jalan raya.
 2. Perisai kakitangan syarikat penerbangan - kenderaan berperisai ini, yang mempunyai salib yang tinggi.
 3. Tank - mesin tempur, yang dikesan.
 4. Tangki Berat - ia juga adalah seperti tangki biasa, tetapi lebih tinggi daripada berat.
 5. Artileri - adalah daya tanah tentera utama.
 6. Pejuang - pesawat tentera yang memusnahkan musuh di langit.
 7. Serangan - ini mesin terbang tempur, yang merujuk kepada pesawat serangan.
 8. Bot amfibia - bot ini untuk mengangkut
 9. Destroyer - kelas ini kapal-kapal, yang melawan dengan kapal selam.
 10. Cruiser - kapal yang direka untuk melaksanakan tugas tertentu.
 11. USS - beban kapal perang ini menghantar penerbangan pembawa.
 12. Bombers - ia jet yang dibom pelbagai kuasa tentera.
 13. Matlamatnya adalah untuk menakluk wilayah lain dan perlindungan pengekalan di pangkalan mereka. Setiap puak adalah teknik yang berbeza. Permusuhan adalah di kawasan-kawasan wilayah yang berbeza. Jumlah dalam permainan ini empat zon.
 

Bermain juga