BiteFight

Nama alternatif: BiteFight 1. County

BiteFight talian - adalah peranan-bermain permainan pelayar percuma yang berkaitan dengan genre PTG (masa Tempoh Permainan), iaitu, permainan ini dapat menutup dan mematikan pada masa apa-apa, dan semua tindakan watak itu akan, dijalankan dalam masa yang tertentu. Permainan dalam talian BiteFight, bercakap tentang konfrontasi yang kekal antara Vampire dan werewolves.

Permainan BiteFight talian tidak memerlukan pemasangan pelanggan dan permainan boleh didapati di hampir mana-mana pelayar.

Untuk mula bermain permainan untuk mendaftar BiteFight: di klik laman utama "Daftar" di muka surat depan, memilih untuk diri anda salah satu kaum (sila tekan atau Werewolves, mereka bersama-sama tidak jauh berbeza, kecuali kedua-dua dalam penampilan dan ikon bangsa yang dihasilkan makanan). Seterusnya, masukkan dalam bidang pendaftaran nama samaran (nama), kata laluan, dan e-mel anda. Kemudian bersetuju dengan syarat-syarat perkhidmatan dan perlindungan maklumat, dan bahawa Pendaftaran BiteFight selesai, anda boleh mula bermain.

Melangkah ke dalam permainan, klik "Lihat", anda boleh membuat perubahan kepada profil anda (pilih jantina dan menyesuaikan penampilan), melihat statistik, peningkatan pertempuran, memperoleh bakat.

Setiap watak mempunyai kebolehan tertentu: Kekuatan, Pertahanan, Ketangkasan, Endurance, Charisma, pengalaman dan daya hidup. Selain kebolehan, terdapat lapan aspek yang menggambarkan sifat watak: Manusia, Pengetahuan, Perintah, Alam, binatang, kemusnahan, huru-hara dan perpecahan.

Permainan BiteFight talian mempunyai apa yang dikenali sebagai Kawasan - adalah bola kristal, yang buat sementara waktu boleh memperbaiki perkara-perkara. Kesan bertindak pada setiap sekeping peralatan, tetapi jika anda menukar senjata dalam sfera tindakan itu, kesan yang akan beroperasi pada senjata baru. Dengan bantuan beberapa kawasan anda boleh mengakses bakat.

Main permainan dalam talian boleh BiteFight dengan membeli akaun premium (status Tuhan Shadows). Oleh kerana status ini:

1) Tidak akan ada pengiklanan media pihak ketiga;

2) Untuk pengaktifan, anda akan menerima bayaran emas setiap hari;

3) Dua kali pertumbuhan semula titik tindakan;

4) titik tindakan 50% lebih; ​​

5) Search Advanced lawan;

6) memburu Perangkaan;

7) minuman tambahan 100% pemulihan kesihatan;

8) imej individu aksara (untuk menukar jantina mereka, warna kulit dan mata, dan juga lain-lain lagi. dan lain-lain )

9) 5 folder tambahan untuk mesej sistem anda.

Main BiteFight perkara yang berbeza anda boleh membeli mata wang dalam permainan: emas (mata wang asas) dan ignitsit / kristal (mata wang tambahan untuk itu, dengan cara itu, anda boleh membeli status Tuhan Shadows, 14 days/15 ignitsita). Ignitsity boleh dibeli untuk "sebenar."

Jika anda mempunyai keingininan untuk menukar bangsa ini boleh dilakukan dengan bantuan Batu penjelmaan semula (secara automatik meninggalkan puak anda, dan jika anda adalah pencipta puak, dia akan menolak). Beli batu ini boleh ignitsitov 50.

Semua tindakan, termasuk perjuangan berlaku dalam permainan dengan menggunakan permainan kotak teks tertentu. Pemain tidak menjejaskan perjalanan peristiwa dalam permainan, semua keputusan adalah dikira secara automatik dan dipaparkan pada skrin.

Bagi pengeluaran makanan dan emas (ia boleh digunakan untuk mengepam kemahiran dan meningkatkan sarang mereka), anda akan perlu pergi memburu

Manhunt - di sini anda perlu berlari-lari mencari orang untuk mendapatkan pengalaman yang diingini, emas dan perlombongan;

Memburu untuk umat bertentangan - di sini anda perlu untuk menyerang pemain dalam perlumbaan yang bertentangan, di mana pemenang mendapat emas dan pengalaman, dan bagi kerugian - hanya kehilangan emas.

Main permainan dalam talian BiteFight, pendapatan perkara dan kemahiran yang diperlukan mata wang permainan boleh di lokasi yang begitu

Perkuburan - Anda boleh menghantar watak anda untuk bekerja di masa 1-8 jam untuk emas dan pengalaman

Gua - di sini anda boleh melawan syaitan, dari 10 hingga 30 minit (dengan akaun premium - dari 5 hingga 15 minit), yang dikira dari masa memburu

Pasar - di sini anda boleh meletakkan barangan mereka dijual dan membelinya dari pemain lain (ini adalah satu-satunya cara untuk memindahkan perkara dalam permainan). Untuk menawarkan untuk dijual mahu membayar emas sedikit

Tavern - di sini anda boleh mengambil usaha, salah satu daripada 4 peringkat (mudah, sederhana, sukar dan pakar).

BiteFight Permainan 1. Daerah ini mempunyai banyak ciri-ciri yang menarik. Sebagai contoh: anda boleh bermain di BiteFight berkomunikasi dengan pemain lain menggunakan forum itu, tetapi jika anda mahu mengembangkan keupayaan mereka, anda boleh menyertai puak atau mewujudkan anda sendiri.

Secara umumnya, permainan layak perhatian dan pendaftaran BiteFight akan membuka pintu di dunia dia!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag