City hitam

Nama alternatif: Bandar Hitam

Black City online - permainan percuma pelbagai-peranan-bermain, yang ditetapkan dalam dunia pasca-dahsyat, dalam gaya cyberpunk. Town Black talian akan memberitahu anda tentang dunia yang terselamat daripada letupan bom supernova. Kawasan-kawasan yang terselamat telah ditenggelami air. Rakyat telah lama hidup di pusat perlindungan, maka robot mula membina bandar-bandar baru. Sesetengah orang teleportation ke bandar-bandar, ada memutuskan untuk membina sendiri.

Permainan dalam talian Bandar Hitam dioptimumkan untuk Internet Explorer 6 anda. 0, jadi pemaju tidak menjamin permainan yang betul dalam pelayar yang lain. Beberapa program tambahan untuk memasangkan permainan tidak perlu dimuat turun.

Sertai City Hitam di permainan mengambil sedikit masa dan membawa anda ke sebuah bandar pasca malapetaka amat dahsyat. Up bandar Hitam memerlukan anda untuk memasuki

- Kebenaran - nama pengguna yang diingini,

- Nama panggilan - untuk memaparkan dalam permainan di bawah nama yang sama anda akan tahu semua pemain,

- Kata Laluan, mengulanginya,

- E-mel,

- Kod daripada gambar.

Jadi anda perlu menerima perjanjian pengguna dan membaca peraturan. Jangan lupa untuk memasukkan kotak yang berkenaan, sama ada anda mahu datang surat anda daripada pentadbiran projek dan pemain lain. Pendaftaran City hitam dalam talian berakhir apabila anda mengesahkan penyertaan anda dalam permainan dengan mengklik link yang sesuai dalam e-mel yang datang ke alamat e-mel yang ditetapkan anda.

City Hitam permainan dalam talian menawarkan anda untuk mencipta watak anda dengan ciri-ciri awal:

- Tentera

- Endurance

- Perisikan,

- Nasib baik

- Ketangkasan.

Ciri-ciri ini akan meningkat bergantung kepada pengalaman yang anda dapat. Hanya pengalaman yang akan bergantung kepada bagaimana untuk mengembangkan tahap watak anda. Ciri-ciri juga mempengaruhi berapa banyak peluru boleh memindahkan watak anda, apa daya impak dan mengalahkan musuh.

Semasa pertempuran, apabila anda bermain permainan dalam talian Bandar Hitam, di bahagian yang berlainan di badan lawan akan muncul angka. Angka-angka ini menunjukkan peratusan kemusnahan yang anda mengenakan ia, serta kebarangkalian memukul. Sudah tentu, angka-angka ini tidak mengambil kira hakikat bahawa musuh boleh gunakan untuk mengelak atau serangan balas. Untuk itu, anda akan memusnahkan lawan di gelanggang, anda akan mendapat bonus dan hadiah wang. Tamparan kepada kepala memberi kemenangan berganda.

Permainan dalam talian Black City mempunyai tiga jenis peperangan bergantung kepada jarak

- Jika lawan anda muncul penumbuk, dogfight ini,

- Pisau - senjata huru-hara pertempuran

- Gun - senjata peperangan yang menjejaskan jarak.

Apabila anda bermain permainan dalam talian Bandar Hitam dan berkeliaran alasan, maka manakala watak anda boleh mempunyai tiga mod:

- Agresif (merah), yang bermakna anda mahu untuk berperang dengan sesiapa sahaja yang akan bertemu dan akan menyerang tanpa amaran,

- Normal (kuning), untuk orang lain ia bermakna anda akan mempertahankan, dan, kadang-kadang, boleh menyerang mod ini didayakan secara lalai

- Aman (hijau) tidak membenarkan anda menunggu giliran lawan dan pergi tentang perniagaan mereka.

City Hitam permainan dalam talian berfikir anda hilang perjuangan, jika pada masa yang anda menjalankannya melanda mata atau jika anda melangkah ke sel terakhir di gelanggang.

Apabila anda bermain di Bandar Hitam, pergaduhan utama adalah pada cincin khas. Mereka datang dalam spesies itu

- Duel, di mana anda akan dapat untuk melawan dengan sama ada pemain lain atau terhadap kecerdasan buatan, jika anda tidak bersedia untuk melawan di sana,

- Salah satu terhadap semua - untuk pemain dengan pengalaman yang lebih, anda terhadap

- Pasukan Battle - permohonan untuk perjuangan ini terlebih dahulu berkhidmat dua kumpulan pemain,

- Chaos - setiap manusia untuk dirinya sendiri tanpa apa-apa sekatan kepada tahap pertempuran, berlangsung selagi ada akan menjadi salah satu pemenang.

Apabila anda bermain di Bandar Hitam, anda boleh masuk ke dalam dunia masa depan dan menjadi pejuang terkuat di luar sana.

 

Bermain juga