Bloodmoon

Nama alternatif: Bloodmoon

Bloodmoon talian - hebat berasaskan pelayar berbilang permainan bermain peranan. Projek Playa Games GmbH dalam gaya popular sila tekan menggembirakan pengguna terutamanya realisme. Terima kasih kepada grafik 2D berkualiti tinggi zipping peristiwa sebelum anda benar-benar menakjubkan, kerana ia seolah-olah bahawa segala-galanya adalah benar-benar berlaku. Bloodmoon mula bermain, anda akan terjun ke dalam pusaran air pengembaraan yang tidak dapat dilupakan. Anda mengharapkan pertempuran berdarah yang berlaku di seluruh dunia. Ramai pemain sebenar adalah musuh yang berpotensi anda, supaya masalah dengan siapa untuk melawan tidak akan berlaku. Selain itu, anda akan dibandingkan dengan kuasa-kuasa musuh dibenci, pergi sejumlah besar ujian berbahaya. Pelbagai besar pencarian yang paling pelbagai tidak akan membiarkan anda duduk-duduk selama satu minit. Melaksanakan pelbagai tugas, jadi anda membangun dan semakin kuat. Bermula pejuang tidak berpengalaman cara anda di dunia ini karut, tidak lama lagi akan dapat berbangga dan kemuliaan, dan peluang yang berpotensi. Beribu-ribu pemain di seluruh dunia telah menyertai projek ini. Jangan kehilangan masa yang sama dan anda tertanya-tanya! Menghabiskan masa lapang anda kaya!

Perlu diingatkan bahawa keperluan sistem ini tidak menjadi penghalang kepada pelaksanaan pelan bercita-cita tinggi. Anda boleh lulus permainan walaupun dengan konfigurasi komputer minimum. Sudah tentu, dengan syarat bahawa PC disambungkan ke Internet, tetapi juga pelayar moden. Selain itu, apa-apa untuk memasang dan tidak perlu dimuat turun. Pintu kepada dunia suram terbuka Bloodmoon pendaftaran mudah. Untuk membuat akaun, sila isi semua bidang yang beberapa bentuk yang sepadan. Masukkan nama pengguna anda, alamat e-mel, kata laluan. Dengan cara itu, anda perlu sepenuhnya bersetuju dengan peraturan dan peruntukan am draf sekali pun memutuskan untuk bermain Bloodmoon.

Jadi, apa yang diperlukan oleh orang baru permainan Bloodmoon di tempat pertama? Sememangnya, pilih kelas yang sesuai. Permainan Bulan darah bercadang untuk menggunakan kelas ini sebagai Vampire, werewolves dan pemburu. Setiap puak mempunyai ciri-ciri sendiri dan, sudah tentu, keinginan yang berbeza. Mereka juga mempunyai kekuatan dan kelemahan. Tetapi sesiapa yang anda menjadi, akan sama-sama menarik! Selepas membuat pilihan anda, anda mula membuat kerosakan dan membangunkan watak anda. Ingat bahawa peningkatan membawa kepada pengembangan pelbagai peluang.

Kerja pertamanya MMORPG anda mendapat di istana. Selepas itu, wira pergi ke tempat usaha dikenakan. Tetapi tidak mengharapkan untuk sampai ke destinasi anda tanpa kejadian berjaya. Mesyuarat dengan tikus yang besar dan dahsyat yang timbul dengan pintu masuk boleh menjadi kejutan yang tidak menyenangkan bagi mereka yang tidak suka kejutan. Tetapi hati yang berani dan keupayaan untuk betul bertindak balas dalam keadaan yang luar biasa untuk membantu mengalahkan makhluk jahat. Kemenangan bergantung kepada ciri-ciri, supaya matlamat terdekat anda adalah untuk meningkatkan mereka semasa permainan. Pertempuran berlaku secara automatik. Anda boleh menonton bagaimana untuk menyerang antara satu sama lain untuk memenuhi pesaing dan bersorak untuk wira anda! Dalam keadaan ini, kepercayaan utama bertuah!

Semasa permainan, anda akan menggunakan perkara yang berbeza. Anda boleh membelinya di kedai-kedai khusus. Dan peralatan yang anda perlukan, dan segala macam ramuan dan batu berdarah. Mempunyai segala-galanya yang anda perlukan dan meningkatkan ego mengubah wira anda mesti melaksanakan banyak misi. Setiap kejayaan - ia memberi ganjaran dalam bentuk wang dan pengalaman. Pergi untuk itu! Anda mahu rasa yakin?

VBloodmoon dalam talian mempunyai peluang untuk menyertai kesatuan a. Anda boleh memilih untuk diri mereka sendiri salah satu daripada persatuan yang sedia ada atau untuk mengatur yang baru. Sebagai ahli kesatuan, anda sentiasa akan berkomunikasi dengan rakan-rakan melalui laman web khas. Akan berkongsi pengalaman, menerima nasihat berharga, untuk menyatakan pandangan mereka.

Projek menjadi lebih dan lebih popular bukan sahaja kerana semua topik kegemaran Vampire, tetapi juga ciri-ciri lain. Di samping itu, pemaju berjanji untuk meningkatkan penciptaan mereka, suka pengguna fungsi-fungsi baru. Guys dari Jerman tahu bagaimana untuk sila pelancong Internet, lihat sendiri! Menikmati permainan!

 

Bermain juga