Bounty Hounds Online

Nama alternatif: Bounty Hounds Online

Bounty Hounds Permainan dalam talian milik dalam kelas berbilang hebat peranan-bermain permainan. Tindakan permainan mengambil tempat dalam masa depan yang jauh. Jadi, dalam abad ke-24, Perang Dunia berdarah 3, yang berlaku di dunia dengan senjata nuklear, telah membuat majoriti wilayah didiami, dan tempat-tempat di mana ia adalah mungkin untuk hidup - di ambang keruntuhan sosial. Dari perang kepada orang-orang di Bounty Hounds Online mendapat program nuklearnya, yang, cukup aneh, dapat menyelamatkan umat manusia: memberi orang peluang untuk meninggalkan Bumi dan perjalanan di antara bintang yang mencari tempat untuk memulihkan hidup. Sepanjang perjalanan ini mereka bertemu dengan lain-lain bentuk kehidupan yang bijak.

Mari kita lihat, apa yang kita perlukan untuk bermain, apa keperluan sistem meletakkannya di hadapan kita? Untuk bermain Bounty Hounds Online lancar kita memerlukan komputer dengan sistem operasi Windows XP / Vista / 7, Intel Core 2 Duo 2. 6GHz, 2GB RAM dan kad video Nvidia GT 9600 (512MB) atau Radeon HD 3600.

Jika komputer kita memenuhi keperluan sistem permainan, maka anda boleh mula: Bounty Hounds Pendaftaran dalam talian hanya mengambil masa beberapa minit masa. Walaupun fakta bahawa bahasa Rusia belum lagi disediakan oleh pemaju, kami mendaftar masuk tanpa sebarang masalah. Di bahagian kiri skrin pada halaman utama laman web rasmi, kita perlu memasukkan data pendaftaran anda. Sertai dalam permainan Bounty Hounds Online adalah meminta kami untuk datang dengan nama pengguna (nama Player), menjana (Password) dan sahkan kata laluan (Sahkan Kata Laluan), menambah e-mel (E-Mail), dan juga berkenalan dengan peraturan permainan dan Laman dasar swasta - meletakkan "semak". Kiri untuk memuat turun program untuk memasang permainan pada komputer anda menggunakan butang hijau di bahagian bawah profil lapangan (downlad sekarang), memasang pada pendaftaran komputer Bounty Hounds Online anda selesai, dan kita boleh menyelam ke dalam dunia menarik, menarik dan kadang-kadang menakutkan di masa hadapan.

Selepas mendaftar Bounty Hounds Permainan dalam talian menjemput kita untuk memilih watak kelas daripada lima

Trooper - baik mampu menangani pistol dan dapat mencapai sasaran dari jarak mana-mana. Penampilan watak itu: Cermin mata oren dan bentuk ringan kelabu dengan aksen kuning.

Bio jurutera mencipta permainan yang berbeza perangkap yang berbahaya untuk melarikan diri musuh keras. Memakai cermin mata kuning dan coklat dengan bentuk aksen biru.

Saintis - pejuang huru-hara, dengan mudah mengendalikan senjata kimia. Dalam pertempuran yang tidak boleh diramal. Pakai topeng dan seragam biru-biru.

Ejen tergolong dalam kelas mata-mata, yang berusaha untuk menangkap musuh tidak bersedia. Mempunyai dengan sekumpulan alat-alat moden yang berbeza untuk menyerang. Berpakaian seragam kelabu.

Artileri - meriam, lebih suka berjuang di jarak jauh dan secara profesional dengan senjata. Memakai cermin mata kuning dan bentuk wajaran kelabu-biru dengan aksen kuning.

Permainan Bounty Hounds talian membolehkan setiap watak permainan untuk mendapatkan haiwan, yang boleh diperbaiki dalam permainan, untuk meningkatkan pengalaman dan kemahiran, dan juga meletakkan pengisian. Haiwan kesayangan akan menjadi sangat berguna dalam dunia Bounty Hounds talian.

Main permainan Bounty Hounds Online akan menjadi amat menarik kepada peminat permainan berbilang: permainan ini memberikan anda peluang untuk menjalankan pertempuran kumpulan terhadap kumpulan lain dari pengguna terhadap bos dan pelbagai hala mini perlawanan menentang pemain lain.

Permainan ini sangat menarik dan menarik, pada kemuncak graf, dan sememangnya pemaju telah cuba bersungguh-sungguh. Yang cukup untuk duduk di sini berjoging di Bounty Hounds bermain Online!

 

Bermain juga