Fight Club

Nama alternatif: Pertempuran

Fight Club Online - berasaskan pelayar berbilang permainan dalam talian, percuma, adalah satu fenomena sebenar dalam industri permainan CIS. Setelah pemaju telah mengeluarkan permainan ini, ia serta-merta menjadi standard untuk perbandingan produk lain permainan yang sama untuk masa yang lama. Dan mungkin ramai orang sudah tahu bahawa standard yang sama dalam permainan permainan dunia dalam talian Fight Club dan kekal hingga ke hari ini. Ini semua memandangkan bilangan permainan yang salinan tepat sesuatu permainan ini berkembang setiap hari, tetapi apa yang tidak akan membuat usaha berat pemaju, ciptaan mereka masih tidak mampu untuk bersaing dengan Fight Club. Bermain permainan dalam talian Fight Club boleh setiap peminat permainan video yang mempunyai akses kepada Internet, ada umur atau sekatan wilayah. Ini menjadikan permainan yang sangat popular bukan sahaja di CIS, tetapi juga di seluruh dunia.

Sertai dalam permainan Fight Club tidak mengambil banyak masa anda, semua yang anda perlu lakukan - untuk memasukkan nama akaun dan alamat e-mel dan kata laluan akses selamat ke akaun anda. Selepas itu, alamat e-mel anda akan menerima surat yang mengesahkan bahawa pendaftaran yang lengkap Fight Club.

Permainan Fight Club Online akan dibuka sebelum anda dunia yang penuh dengan perjuangan dan persaingan, di mana memabukkan kemenangan dan kekalahan sabar. Cerita permainan mempunyai sebarang, dan semua yang berlaku dalam permainan - pertempuran sengit antara watak-watak fantasi: tentera berani dan mengetahui banyak perkara mengenai ahli silap mata sihir.

Kelas Sistem dalam permainan mengandungi apa-apa keperluan. Anda boleh memilih salah satu daripada tiga kepakaran watak anda - ahli silap mata yang bijak, seorang pahlawan yang kuat atau saudagar predpriimchivovogo. Fight Club permainan dalam talian di mana anda boleh membangunkan watak anda namun mereka memilih untuk membuatnya.

Sebenarnya, pembangunan watak anda tidak banyak berbeza dari pendarahan dalam kebanyakan permainan dalam talian. Adakah anda mempunyai cermin mata meningkatkan kemahiran watak yang akan disediakan untuk pengedaran sambil meningkatkan protege permainan anda. Daripada yang ada utama empat jenis ciri-ciri yang mempengaruhi bagaimana untuk bertindak dalam perjuangan wira anda: ketahanan, ketangkasan, kekuatan dan gerak hati. Selain parameter ini suschestvuyutesche ciri-ciri khas yang dipanggil elit.

Ketangkasan - ia apa yang membuatkan anda mengelak pukulan badan lawan dan dalam banyak cara - kunci untuk kelangsungan hidup dalam pertempuran.

Kuasa juga secara langsung memberi kesan kepada kuasa anda dan menentukan bagaimana serangan fizikal yang kuat akan mengenakan wira anda. Beliau juga memberi kesan jenis senjata dan perisai akan dapat memakai anak didik anda.

Gerak hati - keupayaan untuk menjangka terlebih dahulu tindakan lawannya, dan ia dalam permainan Fight Club adalah satu kelebihan yang luar biasa. Nah, ketahanan - sukatan kollichestva kehidupan anda dan petunjuk bagaimana besar ransel boleh menjadi milik anda dengan peralatan.

Sebaik sahaja anda mencapai tahap empat, anda akan dapat belajar kecerdasan, ketujuh - akan dapat untuk mengepam kebijaksanaan di kesepuluh - kerohanian. Tahap ketiga belas akan mempunyai ciri-ciri seperti wasiat, pada keenam belas - kebebasan, dan kesembilan belas perosnazhu anda terbuka parameter ini, kerana ketuhanan. Sekali pandang ia mungkin kelihatan bahawa bermain permainan dalam talian Fight Club adalah mudah dan menarik, tetapi semua ilusi ini serta-merta turut menafikan sebaik sahaja anda mula bermain.

Sistem pertempuran asal digunakan dalam pemaju permainan Fight Club digunakan agak banyak mainan talian dan dia telah berkali-kali berhujah bahawa betul boleh dianggap salah satu yang terbaik yang pernah dicipta di igroproma dalam dan luar negeri.

Permainan Pertempuran adalah langkah demi langkah sebaik sahaja anda diberi hak untuk bergerak, anda akan perlu memilih bahagian badan untuk menyerang dan kawasan pada badan anda, yang akan melindungi. Terdapat empat kawasan asas: Masa, badan, kaki dan kepala. Anda juga boleh meletakkan blok pada mana-mana sepasang kawasan anda mahu untuk melindungi.

Pertempuran juga berbeza dalam jenis menggunakan kekerasan. Mereka mungkin semata-mata fizikal, ajaib atau kumpulan. Untuk pemula, dengan syarat jenis khas pergaduhan, yang membolehkan mereka secepat mungkin untuk memahami semua kebijaksanaan permainan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag