Castlevania: Lords of Shadow

Nama alternatif: Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow pc - projek besar, satu genre yang mempunyai ciri-ciri sebagai sesuatu yg baik sekali a. Pemaju permainan yang dibuat syarikat terkenal MercurySteam, dan pelepasan projek telah dijalankan tidak kurang terkenal Konami. Sebagai permainan pereka terkenal Hideo Kojima juga telah mengambil bahagian dalam penciptaan karya ini, tidak syak kekal - permainan benar-benar adalah sesuatu yang bernilai melihat. Sebelum itu, permainan ini adalah hanya boleh didapati untuk PlayStation dan X-BOX, tetapi tidak lama dahulu, pemain di seluruh dunia disambut majlis bersejarah ini - dikeluarkan Castlevania: Lords of Shadow versi PC.

Permainan ini adalah sejenis kebangkitan Castelvania projek, yang dikenali pada zamannya di seluruh pelusuk dunia, yang seketika lebih daripada 27 tahun! Pemaju berjaya membuat keajaiban - permainan RPG yang baik, yang dibuat dalam 2D, mereka hanya mampu untuk membuat pedang yang sempurna, yang telah menarik perhatian berjuta-juta pemain di seluruh dunia dan telah memperoleh sambutan hangat dari pengkritik cantik.

Meneruskan Castlevania kami: Lords of Shadow kajian, ia harus diperhatikan bahawa, sama seperti dalam projek itu sebelum ini, tindakan itu bermula di sini pada hari-hari awal Zaman Pertengahan. Dari awal-awal permainan mengingatkan dikenali cerita persimpangan perang darah antara puak Belmont dan Dracula legenda. Protagonis permainan - Gabriel Belmont. Seperti yang ditunjukkan Castlevania: Lords of Shadow plot, Gabriel menguruskan bukan sahaja keinginan untuk membersihkan tanah kuasa-kuasa gelap Vampire untuk memusnahkan Dracula membuat motif peribadinya. Menurut legenda, ia adalah bertanggungjawab bagi kematian Dracula Lady Belmont, dan kini Gabriel mahukan untuk membalas dendam kematiannya, lebur harapan untuk kembali dari kekasih mati.

Banyak pemain sebulat suara mengisytiharkan bahawa, pada Castlevania: Lords of Shadow bermain menarik kerana sistem sempurna dibangunkan menjaga pertempuran dekat dan jauh. Aspek tanda dan pemaju permainan, memanggil pergaduhan salah satu acara kemuncak utama draf dikemaskini.

Secara berasingan, beberapa perkataan, saya akan berkata tentang projek permainan sempurna seimbang. Terima kasih kepada misi pintar dan kualitatif melaksanakan muslihat permainan menjadi tindakan hanya menakjubkan. Mendahului permainan menanti sejumlah besar pergaduhan dengan pemimpin-pemimpin dan bos (dan hari ini mereka tidak lebih dan tidak kurang daripada kira-kira dua puluh). Sebaik sahaja anda berjaya Castlevania: Lords of Shadow muat turun, anda akan mempunyai untuk bertemu dengan gergasi gergasi ais dan Vampire saiz yang luar biasa, mayat hidup dan Orc - dalam perkataan, hanya tidak akan mempunyai masa untuk bosan!

Dan, sudah tentu, seperti dalam mana-mana permainan lain genre ini, anda perlu membangunkan wataknya dan meningkatkan kemahiran berjuang dan perlindungan, meningkatkan senjata dan membangunkan strategi mereka sendiri yang unik peperangan.

Untuk memastikan kebenaran di atas, anda boleh melihat Castlevania: Lords of Shadow video treler, maka anda akan mahu untuk mencuba diri anda dalam permainan ini!

 

Bermain juga