Heroes Battle

Nama alternatif: Chaos Rage

Permainan Battle Heroes: di laluan mitos.

Gods of Asgard dalam keadaan panik - sudah nampak tanda-tanda pertama ramalan tentang Ragnarok. Apabila salah satu dipanggil mati Veshchunov völva, dan dia memberitahu gambar mengerikan kematian tuhan-tuhan dan dunia, yang akan bermula dengan menyelam ke dalam kegelapan, apabila serigala jahat Fenrir zaglotnet matahari. Para dewa berputus asa, memanggil wira dan pertempuran legenda di pihak mereka, tetapi permainan ini Battle Heroes mengatur peristiwa-peristiwa zaman membuat dalam warna dan dinamik.

Pelayar

Razrabatyvala produk MMORPG studio BBG untuk peminat strategi berasaskan giliran dan mitos epik Scandinavia. Toy meninggalkan asal, menarik, walaupun ia dibuat dalam satah dua dimensi.

Otsenit semua keindahan mainan menakjubkan sesiapa yang telah memutuskan untuk bermain dalam Pertempuran Heroes, kerana ia boleh didapati secara percuma boleh. Anda perlu berjuang bersama dengan Odin, Loki, Thor dan tuhan-tuhan lain untuk Asgard, dan akan memperkenalkan kepada dunia tuhan-tuhan – Skuld.

 

 

Pemilihan tuan mereka.

Pered anda kelihatan berwarna-warni, tidak diketahui, dunia yang hebat di mana semula jadi untuk menggunakan sihir, memenuhi Titans, raksasa yang luar biasa dan naga yang besar, yang membantu dalam peperangan untuk menang. Anda akan berada di tengah-tengah orang tuhan-tuhan, jika anda bermain permainan Battle Heroes.

Pertama sekali, kita mesti menentukan siapa yang akan Tuhanmu, dan apa yang akan menjadi seks. Memeriksa kualiti pemohon, dan pergi bersama mereka di tempat kerja. Seperti yang dilakukan oleh wira yang dipilih salah satu kelas tidak boleh menjadi unik, di mana kita dapat melihat masa positif – tidak perlu terganggu oleh sesuatu yang tidak menerima apa-apa faedah.

  • Warrior bekerja sebagai tangki - tanpa rasa takut bergerak ke hadapan pada musuh, bersedia untuk pemedih mata kepada corak-carik. Beliau yakin, tegas dan ganas, dan rasa keunggulan memberinya perlindungan yang boleh dipercayai, kuasa yang besar dan memukul mata, yang cukup untuk serangan yang cepat dan berkesan.
  • Assassin lebih suka licik, stealth, ketangkasan dan ketepatan serangan yang cepat. Manipulasi sukar untuk notis – beliau secara senyap-senyap sneaks untuk menyelamatkan pukulan maut.
  • Mag tidak menggunakan senjata yang biasa, kerana dalam senjata beliau adalah mantra cukup untuk memusnahkan musuh berganda manakala baki pada jarak antara mereka. Beliau mempunyai lebih kuasa dan sentiasa memperbaiki ia.  

Tuhan kamu akan berubah, meningkatkan kemahiran mereka dalam pertempuran dan pencarian. Mengumpul pengalaman dan memperoleh kemahiran baru anda boleh, jika anda tidak menjauhkan diri daripada pekerjaan. Juga wajib juga belum dewasa, dan anda membuat keputusan berapa banyak yang anda memerlukannya pada masa ini. Dan jika anda menyertai kesatuan, daripadanya juga akan melakukan pekerjaan itu. Dengan menerima pelaksanaan pelbagai misi, anda akan meningkatkan kualiti Tuhan, dan lebih berupaya untuk menunjukkan dirinya dalam kes itu. Walau bagaimanapun, perkara pertama yang perlu lulus mana-mana peminat permainan video, ini pendaftaran Battle Heroes.

 

 

Bersenjata dengan pedang dan sihir.

Odnomu di padang tidak berdiri terhadap tentera musuh, dan anda perlu pembantu, yang mudah untuk kereta di kedai minuman itu, selepas menganalisis bakat mereka. Sekarang anda sudah bersedia untuk cabaran, setelah bertemu musuh, bergerak di sekitar peta iPlayer Battle Heroes.

Susun watak-watak mengikut kemahiran mereka. Nota yang mengupah tentera secara automatik akan menggunakan kemahiran mereka berbanding dengan Tuhan, yang boleh memilih dari bakat mereka yang lebih selaras dengan keadaan semasa. Apabila tahap wira akan meningkat, pelbagai bakat juga akan meningkat, dan jika anda mengumpul banyak kemarahan, anda boleh menggunakan sihir ini sebagai panggilan kepada bantuan dari naga.

V Chaos Rage Arena disediakan untuk pergaduhan hiburan tunggal dan besar-besaran dan pertempuran PvP, selepas itu pemenang menerima ganjaran berharga.

 

Bermain juga