City of Transformers

Nama alternatif: Bandar trasformery

City Transformers talian - ini adalah percuma permainan MMORPG dalam talian pelanggan generasi terkini baru Transformers, diwujudkan atas dasar enjin sendiri grafik. Permainan ini dibuat dalam genre Sci-Fi, di mana metropolis besar bertukar menjadi tempat tindakan ketenteraan, dan robot humanoid yang besar telah menjadi penduduk ihnimi penuh.

Jadi, datang ke dalam permainan anda perlu lulus City pendaftaran Transformers. Anda akan perlu memasukkan e-mel anda, nama pengguna dan kata laluan. Dan kemudian memuat turun pelanggan permainan.

Pendaftaran Selepas permainan City Transformers, anda akan diminta untuk mewujudkan svogo watak: pertama memilih lantai, kemudian memilih watak kelas (mereka dalam permainan 6 dan semua daripada mereka mempunyai lebih daripada 80 kemahiran), maka anda boleh menukar rupa watak anda dan menyerah hak svogo namanya. Nota watak ciri-ciri vashogo, 23 keping mereka dan mereka semua akan menjadi penting dalam peperangan. Nah, pada dasarnya semua. Sekarang mari kita lihat lebih terperinci dalam permainan dalam talian yang sedia ada City of Transformers kelas, yang telah disebut

Serangan - huru-hara yang istimewa ini dibangunkan kekuatan dan kesihatan. Fasih pelbagai memotong dan menebas senjata;

Hantu - ia cepat, tangkas, dan watak berahsia. Mempunyai bilah berkembar;

Juruteknik - adalah pakar senjata antara dan pelbagai jenis menembak.

Bolehkah api pecah dan meletakkan lawan di perangkap cara yg tersembunyi;

Psionics - boleh menjejaskan musuh pada jarak dan mengenakan kerosakan besar mantra bencana dan melumpuhkan mereka;

Defender - boleh menyembuhkan sekutu (bahkan seluruh kumpulan), dan aura bantu mengangkat watak-watak;

Technomage - memberi kesan kepada musuh-musuh, mengenakan ke atas mereka kesan seperti: keracunan, hakisan, kehilangan kawalan fikiran, rintangan dikurangkan, mampu untuk meminta bantuan droid.

Jadi, anda berada dalam permainan. Pada skrin anda akan melihat mesej pengajaran yang anda perlu mengambil kira berhati-hati. Terperangkap dalam salah satu daripada 2 kem kecil bergantung kepada kelas, perkara pertama yang anda perlu lakukan ialah bercakap dengan NPC (NPC), yang perlu mengambil kerja.

Sepanjang permainan City Transformers talian, anda akan ditawarkan pelbagai yang menarik, pelbagai dan mencabar tugas, yang dibahagikan kepada beberapa jenis: Main, Side, harian dan bersiri.

Selepas menamatkan beberapa pencarian pertama dalam permainan City dalam talian Transformers, anda akan mendapat ganjaran pengubah pertama. Benar, dia tidak akan pada mulanya memiliki kekuatan yang hebat dan tidak boleh membawa penumpang, tetapi sebelum musuh pertama anda ia akan kelihatan seperti gangbusters. Membunuh raksasa dan melengkapkan pencarian, anda tetap akan menerima trofi dan anugerah.

Main Permainan City of Transformers talian, anda akan pertempuran musuh dan melindungi Matrix, yang memegang banyak rahsia. Aktiviti yang akan terungkap di 21 kawasan di planet ini, di mana anda menjangkakan pelbagai ujian dan bahaya. Tetapi ia tidak semua memainkan City Transformers anda akan mempunyai peluang untuk melawat bulan, bulan Amikrona, dan juga pada masa lalu atau masa depan.

Jika anda tahu salah satu rahsia Matrix, anda boleh mengawal transformer (di dalam permainan untuk lebih daripada 50 spesies). Setiap pengubah dalam permainan City Transformers talian boleh berubah menjadi salah satu kenderaan (setiap kelas mempunyai jenis sendiri pengangkutan), ia AeroMobile, Aerobayk berjalan atau AIM.

Main permainan dalam talian City of Transformers anda akan disediakan 11 profesion, yang anda boleh mendapatkan sumber untuk mengeluarkan pelbagai barangan ekipirovok, elixirs, cip, dan juga Transformers mereka sendiri. Untuk berdagang dalam City of Transformers permainan dalam talian pasaran dan lelongan yang dicadangkan.

Di sini anda boleh membentuk persatuan, di samping itu, di Bandar Transformers bermain boleh dapatkan haiwan peliharaan (lebih daripada 50), yang akan sentiasa bersama anda, tetapi tidak pernah masuk ke dalam pertempuran. Dalam permainan, terdapat objek lain yang anda boleh berinteraksi: alat-alat mekanikal dan elektronik, komputer, teleporters, sumber bidang ...

Ingin mencuba? Sertai City Transformers memberi anda peluang ini!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag