Call of Juarez

Nama alternatif: Call of Juarez

Permainan CallofJuarez lama sebelum persembahan rasmi disebabkan dalam barisan pemain dan pengkritik syak wasangka serius. Dalam kejayaan projek adalah terus-terang tidak ramai percaya. Studio Techland sehingga projek ini secara eksklusif dengan genre perlumbaan , dan kini mengambil keputusan untuk secara radikal mengubah arah pembangunan dan cuba untuk berpura-pura [_3_ ] FPS . Sebab kedua yang menyebabkan syak wasangka di kalangan pemain - kecekapan pemaju Poland. Kebanyakan orang hanya tidak sesuai di kepala, sebagai Poland boleh menceritakan kisah Texas koboi. Seperti yang anda lihat, ada ace dalam lubang Techland . Permainan ini ternyata benar-benar berkualiti tinggi dan menarik.

Kebanyakan pemain pada persoalan apa yang kunci kepada kejayaan mana-mana permainan, jawapan, tanpa teragak-agak, bahawa ia adalah bercerita kompeten - direka untuk bahagian terperinci dan semua jenis nuansa. Dalam CallofJuarezрс pemaju dapat melakukan segala-galanya dengan cara yang ia adalah seperti pemain. Pertama, mereka dapat mempersiapkan diri dengan jumlah maksimum maklumat yang berguna, dengan jelas memaparkan peristiwa-peristiwa dalam Wild West. Kedua, mereka membuat keputusan bijak untuk mengemukakan semua rahsia plot bermeter. Iaitu, tidak menjangkakan bahawa anda akan dapat meneka apa yang akan menjadi permainan terakhir, cuba untuk bermain selama lima minit. Dalam projek ini, garis cerita baru dibuka apabila tiba masanya untuk itu. Plot kelihatan seimbang sepanjang permainan.

Untuk memulakan permainan, anda perlu pelanggan permainan CallofJuarezскачать. Prosedur ini adalah mudah dan cepat, terutamanya jika anda menggunakan pengesan torrent. Selepas memasuki projek yang anda akan diperkenalkan kepada watak-watak utama beliau: dari pemuda berani Billy pengembaraan hidup pendakwah Ray, dipaksa untuk mengambil peranan pengadil selepas pembunuhan kejam saudaranya, dan lain-lain lagi.

Dalam permainan, anda akan bertemu sejumlah besar adegan kecil. Semua yang ditunjukkan dalam CallofJuarezвидео anyway mungkin menjejaskan perkembangan plot. Dengar dengan penuh perhatian kepada semua bahagian dialog dan makan Westerns suasana ditandingi. Permainan ini telah dicipta begitu realistik bahawa semua emosi watak-watak mau tak mau, dan pemain yang akan melalui. Sesetengah pengkritik membenarkan diri mereka peminat permainan video juga membandingkan projek anda dengan buku yang ditulis sangat baik, yang boleh dibaca untuk hari tanpa henti.

Adakah menyenangkan dan hakikat bahawa CallofJuarezиграть akan tertarik dengan ia kerana mencampurkan genre yang berbeza. Projek ini boleh dilaksanakan pada semua idea-idea yang paling menarik. Di samping itu, setiap perkara dalam konteks keseluruhan kelihatan agak organik - ia adalah satu pemprosesan merit kualiti.

Memerlukan perhatian yang istimewa protagonis kuda yang kelihatan begitu realistik bahawa beberapa minit pertama selepas ia muncul pada skrin Panggilan daripada Juarez , pemain perlu menghabiskan pembelajaran itu.

Untuk membayangkan bagaimana ia kelihatan pada hakikatnya anda hanya perlu memuat turun dan menguji permainan ini - percayalah, anda tidak akan menyesal!

 

Bermain juga