Ditweet

Nama alternatif: Ditweet

Runtuh - permainan yang memenuhi semua tradisi terbaik militan yang dibuat oleh pihak ketiga. Semasa permainan peminat permainan video boleh menggunakan beberapa jenis asas huru-hara. Di samping itu, projek itu bersetuju untuk mencuba nasib dengan tembakan dan plasma senjata. Seperti yang dinasihatkan oleh pemain berpengalaman yang telah terpaksa berhadapan dengan permainan, agak cekap dan berkesan adalah energoudary.

Semua langkah-langkah asas dalam projek ini berada di dunia sebenar moden yang luas. permainan memberitahu kita tentang nasib sejarah alternatif manusia. Watak utama bernama Rodan dapat menggunakan kekunci ini untuk sampai ke pusat anomali. Jadi dia mampu untuk mencapai misinya di atas bahu sendiri hanya sebahagiannya.

Dalam permainan anda perlu runtuh, menimbang peristiwa-peristiwa yang berlaku selepas anomali itu tidak berkecai beribu-ribu zarah kecil, dan daripadanya memecahkan banyak raksasa baru. Walau bagaimanapun, Rodan dan terselamat. Sekarang wira adalah antara raksasa, kumpulan-kumpulan jenayah dan tentera. Tugas utama beliau - untuk menghapuskan neraka ini.

Priotkroem sedikit tabir kerahsiaan dan memberitahu anda bahawa keruntuhan - permainan yang akan menunjukkan kepada kita peristiwa-peristiwa yang berlaku selepas bencana dahsyat yang berlaku pada tahun 2013. Selepas itu, kebanyakan tanah telah berubah, kini ia kelihatan seperti beberapa anomali zon misteri yang wujud sebelum ini hanya dalam bidang sains fiksyen cerita dan novellas. Hampir semua kehidupan di bumi meninggal dunia, orang-orang akan gila, dan punca sebenar kejadian itu tidak dapat mencari satu.

Untuk permainan bermula dan anda perlu memuat turun Ditweet dan memasang pada komputer anda. Apabila permainan dipasang anda akan dapat menyertai projek itu. Dari sana anda akan mengetahui bahawa zon pengecualian yang dipanggil muncul iblis amat dahsyat. Dan penduduk bandar, menyedari bahawa untuk mengatasi kuasa ini mereka tidak boleh memilih untuk hanya tanah pagar kordon serius - meletakkan papak konkrit, kawasan sekitar medan periuk api untuk menyusun dan mengatur di mana sahaja senapang mungkin tindak balas automatik.

Ditweet boleh memuat turun hanya satu grafik yang berkualiti tinggi. Semua cat dipindahkan sewajarnya, mewujudkan suasana atmosfera tertentu. Anda perlu menjalankan tugas-tugas dan misi, bermain Rodan. Watak kuat yang dikurniakan dengan kuasa luar biasa. Dia tinggal di zon pengecualian, kerana pada masa yang ibu bapa tidak dapat untuk memindahkan dalam masa. Setelah melihat dia, telah datang untuk memahami bahawa lelaki ini mampu untuk memulihkan keadilan dan untuk memulihkan keadaan.

Mekanik permainan adalah mudah, ia boleh difahami dari pukulan kepada keruntuhan treler video: watak utama mempunyai senjata yang berbeza untuk musuh, bersenjatakan pisau, anda boleh menggunakan pedang, dan mereka yang pucuk perlu untuk "membalas". Peraturan-peraturan ini akan membantu anda dengan cepat mencapai kejayaan dalam permainan. Pasti projek ini akan menarik anda untuk kekal. Jangan percaya saya, daftar untuk diri sendiri!

 

Bermain juga