Jajahan dalam talian

Nama alternatif: Koloni talian, Koloni dalam talian

Jajahan permainan akan memberitahu tentang Zel'var berkembang maju tanah jajahan, yang merupakan destinasi untuk banyak jiwa mencabar yang telah memutuskan untuk meninggalkan sistem solar dan planet lama yang baik Bumi mencari satu kehidupan baru dan nasib yang baik - tetapi tidak semua mencari apa yang mereka cari. Ramai yang kecewa dan mengambil keputusan untuk beralih kepada cetak rompak berkembang maju laluan perdagangan antara lima planet dalam permainan Colony, malangnya jajahan pemimpin yang mempunyai keperluan yang lebih besar untuk pendapatan dagangan untuk memajukan teknologi dan mewujudkan peluang pekerjaan untuk penjajah yang baru tiba.

Sebelum memainkan Jajahan , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128 MB. Jajahan pendaftaran tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih "Buat akaun";

2. Beri nama kepada watak anda;

3. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4. Masukkan kata laluan yang selamat, mengesahkannya,

5. Pilih "Buat".

Jajahan permainan - adalah kacukan antara kreativiti, seram dan pengembaraan. Permainan Colony berusaha untuk menjadi seperti tidak ORPG lain. Nomad A, mewujudkan kampung dan melindungi kawan-kawannya daripada makhluk dahsyat yang bersembunyi di dalam hutan - ini adalah kerja anda. Anda boleh mengubah landskap, ladang atau memburu untuk terus hidup dalam keadaan ini Jajahan talian - semuanya bergantung kepada anda. Kampung Jajahan permainan diwujudkan dan diuruskan oleh pemain sendiri. Permainan ini Jajahan Online adalah pekerjaan asas seperti pertanian (haiwan peliharaan dan haiwan ladang), perlombongan, pembinaan bangunan (anda boleh membina sebuah rumah di mengikut keperluan anda), memancing, kerja kayu dan memasak.

Jajahan talian - satu permainan di mana anda mengawal sumber di dalam ruang yang jauh di mana pemain bersaing untuk menguasai dasar-dasar perdagangan dan pembangunan teknologi. Setiap pemain Jajahan Online menguruskan pentadbiran planet ini dengan akses kepada sumber yang unik. Untuk menang, pemain Jajahan Online mesti mengumpul sumber perdagangan seramai kredit penjajah, menaik taraf teknologi, mengekalkan laluan perdagangan bebas lanun, dan mungkin mengarahkan keputusan Majlis ke arah yang betul .

Pada awal setiap giliran, pemain Jajahan Online menerima pendapatan daripada sumber sendiri. Majlis bermesyuarat untuk mengundi, bagaimana untuk bertindak berkenaan dengan peristiwa-peristiwa semasa. Hasilnya membalas orang-orang yang sanggup untuk meletakkan usaha ke dalam Jajahan permainan atau menghukum mereka yang tidak memohon mereka. Pemain Jajahan talian boleh membentuk perikatan untuk mempengaruhi undi dalam arah yang baik.

Anda boleh menerima pendapatan dalam Jajahan permainan dengan bantuan penjajah yang kadang-kadang datang dalam jumlah yang besar, kadang-kadang kecil, dan digunakan untuk membuat kemajuan dalam lima bidang: masyarakat, ketenteraan, perdagangan, industri dan pengaruh. Selepas undi, Majlis, pemain Jajahan -gilir dalam talian atau menaik taraf kawasan-kawasan ini, atau mengaktifkan salah seorang daripada mereka dan menyediakan syurga bagi lanun dalam pertukaran untuk sumber. Anda akan Jajahan bermain dan menjual sumber pinjaman untuk memuktamadkan perjanjian perdagangan lebih menguntungkan untuk anda atau membuat sumber tambahan. Pemain Jajahan mendapatkan talian dan membayar untuk sumber-sumber mengikut perjanjian perdagangan.

Jajahan permainan berlangsung selama sepuluh peringkat. Anda boleh mendapatkan mata kemenangan dengan pemain lain (VPS) daripada pinjaman penjajah dan pembangunan teknologi. Akhirnya, pemain Jajahan talian dengan menang paling adalah pemenang.

 

Bermain juga