Crossfire talian (Cross Adil)

Nama alternatif: Cross Fair, krossfaer, krossfair, krosfayr, Cross Fire, crossfire, Cross Fire, krosfaer, crossover KEBAKARAN, KEBAKARAN salib, salib adil

Permainan dalam talian Cross Kebakaran [_4_ ] salah satu mainan yang paling popular pengikut Kaunter-Strike. CrossFire online  penembak multiplayer dengan permainan yang baik. Register CrossFire осуществляется skim standard. Nyatakan alamat yang sah untuk permulaan kotak elektronik. Bagi pemegang kotak pada Mail. ru semak dalam permainan Cross Kebakaran [ _2_] dalam alam dan tidak perlu - permainan akan mengenali anda sebagai pengguna perkhidmatan mel ini. Satu hanya perlu bersetuju dengan penggunaan e-mel ini dan masukkan kata laluan untuk ia. Bagi yang lain, mahu bermain Cross Kebakaran talian memeriksa [_2_ ] lagi meliputi semua corak biasa: masukkan nama pengguna dan kata laluan, dapatkan pengaktifan.

Sebagai penembak pasukan klasik, permainan Cross Kebakaran talian menyediakan pemain pilihan - untuk menyertai pasukan itu dalam fungsi yang positif, atau menyertai orang yang menceroboh. Pasukan "orang baik» Risiko Global - kumpulan ini tujuan khas, yang mengumpul pahlawan bersara berjuang untuk kewujudan aman rakyat biasa. Ibu bapa ideologi - Alex Lloyd (RAF khas), pemimpin semasa - usahawan Amerika Michael Norman, piously menghormati Lloyd prinsip asas untuk memerangi keganasan dan mengekalkan ketenangan masyarakat dunia. Pasukan agen khas Senarai Hitam (kebanyakannya dari negara-negara Timur Tengah) cuba ini tidak digalakkan. Siapa pengasas dan yang bagi Akaun pembiayaan kumpulan - tidak diketahui. Mereka melakukan tugasan daripada pelbagai kumpulan dan pertubuhan-pertubuhan pengganas. Itulah intipati konfrontasi permainan.

Berhubung dengan kaedah dan cara berjuang. Walaupun Cross Kebakaran memainkan anda membuat keputusan buat kali pertama, ia akan menjadi agak mudah untuk mengemudi, senjata untuk berperang ialah: bom tangan, pistol, mesingan, senapang dan sangkur "makanan ringan."

Main permainan dalam talian Cross Kebakaran menarik kerana bahawa meratakan watak anda di kedai anda, anda boleh membeli peralatan dan unsur-unsur peralatan perang, yang pemaju berjanji untuk mengemaskini kerap tambahan. Pengumpulan pengalaman juga penting, kerana terima kasih kepadanya, terdapat kemajuan pada tangga kerjaya. Selain itu, apabila anda menukar pangkat (secara semula jadi ke atas), watak keuntungan kemahiran dan peluang baru. Sebagai contoh, oleh seorang pegawai atau sarjan, dia boleh menembak pistol, dia tidak terdapat sebelumnya.

Daripada apa yang lagi yang perlu tahu orang-orang yang mengambil memainkan Cross Kebakaran [ _3_] mungkin menyebut empat mod permainan:

  1. Pasukan Kematian Match - klasik genre, di sini semua tindakan yang bertujuan untuk menghapuskan musuh;
  2. Penghapusan - bermakna masalah permainan bahawa rejim tidak banyak berbeza dari yang pertama, baik, kecuali beberapa saat,
  3. Cari & Musnahkan - di sini orang-orang berani daripada Global Risiko [_3_ ] diamanahkan dengan misi untuk menyelamatkan objek;
  4. Mod Hantu - Mod permainan asal, kerana yang untuk bermain permainan ini Cross Kebakaran talian akan lebih menarik daripada penembak pasukan lain. Di sini orang jahat daripada Senarai Hitam diberi kecacatan tertentu - mereka menjadi tidak kelihatan. Benar, ia boleh digunakan sebagai senjata hanya pisau. Mereka bertujuan, sudah tentu, yang merosakkan - tamparan Risiko Global objek dilindungi. Mengiktiraf pengganas akan dengan mendengar bunyi tapak kaki di tobish.

Cross Kebakaran permainan dalam talian pencinta disenangi "penembak" dalam semangat CS . Menyelamatkan dunia awam daripada kumpulan pengganas teratur - ini adalah tugas untuk geympleera sekarang! Jangan menangguhkan mengejar menarik dan duels maut kemudian mendaftar sekarang. Permainan Krosfayr sedang menunggu untuk anda!

 

Bermain juga