Cyber ​​Monster

Nama alternatif: Cyber ​​Monster

Monster Permainan Siber - projek besar untuk kelas masa lapang. Jika anda ingin memberi diri anda untuk berehat dan tidak memikirkan apa-apa, anda perlu ini adalah permainan. Mudah tetapi belum menarik dan juga disediakan, dan mempunyai plot. Kami keputusan - besar "kasual" permainan. Melihat jadual, anda mungkin berfikir bahawa projek ini adalah untuk orang-orang yang sedikit. Walau bagaimanapun, orang dewasa telah berulang kali mengakui bahawa Cyber ​​Monster membantu mereka berehat di komputer selepas seminggu bekerja keras.

Sejarah menyeronokkan Cyber ​​Monster talian dan menarik. Ia memberitahu kita tentang dunia, yang beratus-ratus tahun yang lalu diburu Dark Dragon. Dragon pergi ke benua dan tersebar di seluruh tanah keping kemarahan mereka. Jadi dia mahu mewujudkan kawalan atas alasan kuasa-kuasa jahat. Semakin makhluk di benua yang dijangkiti oleh "kemarahan", lebih besar bahaya penduduk terdedah benua. Semua kaum yang wujud di dunia, memutuskan untuk bersatu untuk mengalahkan musim seorang naga jahat. Mereka mengikuti pelaksanaan dan pada akhirnya semua orang baik di dunia menguruskan untuk menyelamatkan dunia dari kejahatan. Tetapi nubuatan mengatakan bahawa Dragon Gelap sabar seratus tahun ...

Oleh kerana permainan ini dalam talian, ia pasti untuk memulakan permainan pendaftaran Cyber ​​Monster diperlukan. Setakat ini, projek ini tidak mengadakan peruntukan bagi muka penyesuaian untuk pengguna Rusia, tetapi semua kawalan dibentangkan hanya, untuk berurusan dengan keunikan permainan, dan dengan prinsip pengisian borang, akan mudah.

Untuk proses pendaftaran telah bermula, anda perlu mengikuti pautan «Mula permainan», yang terletak di bahagian atas sebelah kiri permainan.

Ia akan membuka borang pendaftaran, mengisi dalam itu, anda boleh mula bermain Cyber ​​Monster. Anda perlu masukkan nama pengguna dan kata laluan anda untuk pendaftaran pengguna baru.

Jika mahu, setiap pemula boleh gunakan untuk log masuk ke data projek anda dalam salah satu rangkaian sosial. Jadi, anda akan dapat mendaftar menggunakan akaun di Facebook, Google, Yahoo, Paypal, yang ketara boleh mempercepatkan proses pendaftaran.

Dengan mendaftar, anda boleh mula bermain permainan Cyber ​​Monster. Seratus tahun telah berlalu dan yang jahat Dark Dragon menimbulkan kepalanya lagi. Manusia sedang mengalami tempoh mutasi amat dahsyat. Dan membuat keputusan untuk melawan dengan musuh malaikat, kumpulan yang membawa kepada Sentinel perjalanan.

Setiap pemain akan disediakan untuk memilih dari kelas yang berbeza watak, antaranya terdapat:

Warriors. Mempunyai kuasa yang melampau dan berkuat kuasa, semua pergaduhan mereka memegang jawatan-jawatan utama. Mereka mampu untuk menarik perhatian walaupun musuh yang paling berkuasa.

Magee. Watak-watak ini mempunyai kuasa ajaib yang luar biasa. Mereka boleh melanda mana-mana pasukan musuh, tetapi pada masa yang sama memiliki pertahanan - tempat mereka yang lemah.

Paderi. Wira dapat menyembuhkan rakan sepasukan mereka dan menyokong mereka dalam peperangan.

Rangers. Pelancong dengan pengalaman. Mereka mendapati sukar untuk menjadi masa yang lama di satu tempat.

Cepat! Ia akan menjadi menarik, selain bermain percuma Cyber ​​Monster boleh jadi sesiapa.

 

Bermain juga