Pulau Mati

Nama alternatif: Pulau Mati

Permainan Pulau Mati adalah satu permainan komputer yang menarik, di mana tindakan berlaku pada orang yang pertama. Permainan ini direka bentuk dalam gaya Hidup seram, yang menggunakan unsur-unsur peranan-bermain penembak.

Muat turun Island Dead anda boleh dengan laman permainan rasmi. Muat permainan Pulau Mati hanya boleh pengguna dewasa, iaitu adalah mereka yang mempunyai penuh lapan belas tahun.

Anda mempunyai peluang yang unik untuk melihat permainan video Pulau Mati. Laman web ini mengandungi sejumlah besar video mengenai permainan. Dalam mereka anda boleh belajar banyak maklumat berguna: permainan, misi, senjata, watak-watak dan lawan.

Main Island Dead anda akan biasa dengan semua watak-watak:

1. Xian Mei adalah seorang pekerja resort "Royal Palm" itu. Ia adalah luar biasa pintar dan seorang atlet yang hebat. Apabila dia mendapat ke pulau itu, ia perlu bertanggungjawab untuk banyak misi. Mei Xiang dengan cepat dan kejam melawan zombi senjata sejuk.

2. Sam B boleh dikatakan bintang bekas persembahan-perniagaan. Dia pernah bintang rap ini. Sekarang dia pergi ke resort untuk melaksanakan lagu itu, yang baik boleh menyelamatkan kerjayanya. Dia membunuh raksasa keluli terlalu sejuk.

3. Logan Carter sekali bintang sebenar bola sepak Amerika. Akhirnya, kerjaya yang berjaya beliau berakhir. Satu kes hidupnya menamatkan kerjayanya. Ia mempunyai kesan yang besar terhadap hidupnya. Logan dicelup ke dalam kemurungan yang besar. Dia seorang pemukul besar menggunakan senjata peluru.

4. Parn adalah bekas pegawai jabatan polis di Sydney. Kerjaya beliau berakhir selepas dia membuat keputusan untuk melindungi anaknya dari sama rasminya. Dia mahu merogol anak perempuannya, dan dia menembaknya. Selepas peristiwa ini, dia menjadi pengawal peribadi diupah. Worldwide ia melindungi orang. Pada paras yang tinggi, ia mempunyai pelbagai jenis senjata, terutamanya senjata api.

Dalam-Game Pulau Mati Senjata dibahagikan kepada beberapa jenis:

1. Senjata Melee: diasah dan tumpul.

2. Senjata yang lebih baik - senjata untuk beberapa pencapaian.

3. Senjata spontan - ia bom, lombong dan jentera letupan khas lain.

Setiap senjata boleh memecahkan, haus dan ia boleh diperbaiki.

Dalam-Game Pulau Mati pc Anda akan bertemu dengan sejumlah besar lawan:

1. BUMS adalah Undead klasik. Ia sendiri adalah sangat perlahan dan kekok. Mereka mempunyai kesihatan yang rendah. Tramps bermesyuarat mewakili kedua-dua wanita dan lelaki di muka.

2. Dijangkiti - mereka yang agresif dan pantas. Mereka mempunyai kesihatan yang kurang daripada zombi normal, tetapi berdenyut lebih cepat, ia adalah amat sukar untuk menyerang. Mereka dibentangkan dalam bentuk wanita dan lelaki. Memiliki senjata, tetapi metana buruk.

3. Pembuli adalah zombi otot meningkat dua meter. Mereka menyebabkan banyak kerosakan, walaupun sangat perlahan. Mereka semua boleh didapati di mana-mana dan mereka sangat tahan kerosakan.

4. Bunuh diri - adalah zombi jahat yang badan telah menggelembung. Mereka lebih baik tidak untuk menyerang pada jarak dekat.

5. Pelantak adalah zombi besar-besaran yang berpakaian pakaian yang hebat. Mereka sangat tahan kerosakan. Tempat lemah mereka menuju.

Pulau Mati permainan, yang akan memperkenalkan anda kepada lawan lain.

 

Bermain juga